Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HorseMatty

7 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágó és bandája Napi dal 2010.09.10 09:22:00
Rock / Experimental / Progressive „so so epic at 2.25!!!!!” ..
Hagyományteremtő jelleggel szeretnénk meghonosítani a „raj-faktor” rovatot meccsek elé, melynek gondozása az ötletgazda HorseMatty osztályrésze lesz majd, ezúttal azonban technikai okok miatt Maverick próbálja a bejött mailes anyagból összeollózni azt, amit a társ…..
„A csapat jobban szeret téged, mint a rokonok vagy a feleséged.” Mosollyal az arcomon ülök a gép előtt, sok emlék tör elő már az első karakterek leütésekor…vigyázat, emocionális sorok következnek! /Langyi zenének pedig bevágjuk a Coming Home-ot hozzá -…..
Ágó és bandája Napi dal 2010.08.31 14:07:59
„song sux, but video was cool”   ..
Ágó és bandája Napi dal 2010.08.26 10:56:00
Az időjárás előrejelzés böngészése után sajnos nyárbúcsúztató jelleggel jelentkezik a mai napi dal. Remélhetőleg holnap még 30 fok közeli hőmérsékletben látogathatjuk az esti edzéseket kortyolgathatjuk kellően behűtött búzasöreinket, de sajnos szombattól beköszönt a…..
„Lélektanilag rossz pillanatban kaptuk a gólt”-Mészöly Géza-   Sajnos lélektanilag rossz pillanatban kaptuk a hírt, miszerint Yosef sérülése lényegesen komolyabb a vártnál. Ezt a fejleményt előirányozta már az is, hogy a nevezett testrész hirtelen átalakult…..
Ágó és bandája Napi dal 2010.08.25 10:38:00
Mától új, hetente többször jelentkező rovattal indulunk. Röviden, tömören, olykor csak egy klippel szakítjuk fel a régi emlékeket (házibuli, tinidisco, "erre a számra fogtam meg a kezét", játszótéri gangelés), borzoljuk a kedélyeket (igen lesz hörgés is), vagy csak…..
„Good luck officer!”-COD eligazítás-   Célpont: Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3. Bevetés kezdete: 19:00 Javallott érkezés eligazításra: 18:45 Közbeeső eligazítási pontok: pékség – hadtáp központ Géppark: az alakulat tulajdonában…..
„Londonban? Igen Londonban!”-Blöff-   - Hétfőn reggel megyünk Kartalra! - Kartalra? - Kartalra! - Kartalra? - Igen Kartalra! Nem ismerős? Reggeli lángos, dög meleg idő, szar fekvőhely, még szarabb csarnok szellőzés, rengeteg légy, kiváló padló, olcsó…..
HorseMatty 2010.08.13 11:11:54
www.youtube.com/watch?v=drZJ_VUPmvo&feature=related
hasonlóan épül fel az ingafutás, mint ez a dal:)
„B**** meg, ez rendesen ilyen nehéz?” -B. Máté a medicinlabda megemelése közepette rátörő felismerés őszinte pillanatában-   Bizony az. Főleg ha előtte súlyzókkal kellett szökdelni, felülni és lábat emelni. Elérkezett a hét második napja, vele együtt pedig…..
- I don’t think he liked my moustache… - Who does Dan? - The ladies, Jack! The ladies!   Akkor meg is kezdeném az offolás offolását, mégpedig mi mással, mint a netről letölthető, üres órákat kitöltő, és az edzés elején az előző részek megbeszélése végett…..
Stukker Fogadás 2010.08.01 23:43:00
  Hosszú eseménydús napokon estünk át ezen a héten, melyek véleményem szerint szörnyen jók voltak, így visszagondolva különösen emlékezetesre sikerültek. Lényeg hogy minden rendben volt és nem történt semmi baj vagy baleset, annak ellenére hogy nem sokat pihentünk,…..
"De királynak is születni kell, koronát nem adnak prézliért…" -Kowalsky meg a Vega- Edzéseken már sokszor szóba jöttek innen idézett poénok, de most ezen az oldalon is le kell szögeznem, hogy NST-t mindenkinek kötelező olvasnia, aki szereti a focit, a faszipántos…..
„Pudingok vagytok…” -A Mester-   Forduljunk egy pillanatra a wikipédiához, hogy megértsük, mi is a puding. Hogy kulturális missziónkat is előtérben tartsuk csapattársaink művelése terén, rögvest angolul prezentáljuk a szócikket: Pudding most often refers to…..
Stukker Biciklitúra 2010.07.19 18:48:00
   Most hogy az efott után mindenki elfáradt egy kicsit szellemileg, itt az ideje, hogy egy kicsit testileg is elfáradjunk. Már beszéltük régóta, hogy a Balaton körül lenne egy bicikli túra, Zoli és Eszter tervezi éppen, akinek lenne kedve az csatlakozzon és jelezzen.…..
Mielőtt lesétálnánk a színpadról, és magára hagynánk az „Elit alakulatot”, hadd üzenjünk egy rövidet nekik, nem többet… „Just a promise that we'll be here next year! NEXT YEAR!”   When did everything fall apart? Now that you're moving on and we…..
"And I want to stand with you on a mountain I want to bathe with you in the sea" - PUMA hardchorus - Mi vagyunk a csapat, bocsánat: „A CSAPAT”, akikért meg fogsz őrülni, akikért rajongani fogsz, akikkel együtt fogsz izgulni egy olyan sportág mezején vívott csaták…..
HorseMatty 2010.07.13 18:18:18
Stukker Május elseje 2010.04.26 17:33:15
  Érdeklődnék, hogy ki mit csinálna május elsején, azaz most szombaton. Ha gondoljátok lehetne megint valami kültéri sütés főzés, várom az érdeklődöket, illetve a terveket, vagy bármi jelét annak hogy ki mit csinálna. Utána meg lehetne kis bulika is.:)Másrészt nem tudom…..
HorseMatty 2010.04.29 09:45:22
  Azt hiszem 2010-ben ez volt az első külföldi túrám, bár remélem nem az utolsó. Az utazás elsődleges célja az volt, hogy meglátogassuk Dr. Kukucska Úrat kint tartozkodó cimboránkat Tóth Söcike Zoltánnál. Mint minden utazásnak van egy kelléke, mégpedig a búcsú buli amit…..
Stukker Nagyok és Szösző 2010.03.28 19:14:42
  Ma délután kirepültek a madárkák, de szerencsére Peti megfogadta tanácsomat és ennek lett a végterméke ez a blog, ahol remélem lesznek képek és beszámolók is.:)http://thaitrip.blog.hu/2010/03/28/indulas_297  Mi pedig csütörtökön indulunk Írországba, amit szeretnék…..
HorseMatty 2010.03.29 22:27:16
Stukker Póker hét lesz 2010.03.03 16:25:47
   Több mint valószínű a hétvégén nem leszek otthon, mert most már eldőlt hogy nevezünk az Unibet Open Budapestre. Hétfőn szatelitezni akartunk rá, de végül a Miamiba kötöttünk ki, ahol egy 5M garantált verseny volt, ami este 7kor kezdődött, és nekem reggel 8ig…..
A tizenharmadik egymás utáni győzelme is megvan a Washingtonnak. Győzelemmel mutatkozott be a New Jerseyben Ilja Kovalcsuk, a Devils az utolsó 44 másodpercben fordított a Torontóval szemben. Meghalt a Maple Leafs igazgatójának kisebbik fia. Két gólpasszal és győzelemmel mutatkozott be…..
HorseMatty 2010.02.06 13:04:00
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
HorseMatty 2009.12.30 00:59:10
@numudal: A Lie To Me/Hazudj, ha tudsz! jelenleg a legjobb, ennyi!

Dr House-os feeling, zseniális Tim Roth!
Stukker Jövőhét 2009.11.18 23:09:00
  Kedden felutazunk Pestre és a teljes hetet a pókernak szentelem. Na nem a játékszenvedélyemet élem ki, hanem a pénz reményében érkezem a fővárosba. Most lesz az a verseny amelyiken tavaly sikerült pénzbe érnem. Mivel a nevezési díj nem elhanyagolható összeg, ezért külön…..