Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nihil

28 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tudod, hogy nincs bocsánat Kattintson a képre!Az ÚJ SZÍNHÁZ előadásaÍró: József Attila Rendező: Vidnyánszky Attila Előadó: Földes László (Hobo) Zene: Hárs Viktor, Márta István, Nagy Szabolcs Előadás…..
Tudod, hogy nincs bocsánat Tudod, hogy nincs bocsánat,hiába hát a bánat.Légy, ami lennél: férfi.A fű kinő utánad.A bűn az nem lesz könnyebb,hiába hull a könnyed.Hogy bizonyság vagy erre,legalább azt köszönjed.Ne vádolj, ne fogadkozz,ne légy komisz magadhoz,ne hódolj és ne…..
már itt: http://blog.rhodeus.hu/2008/01/beszedes-url-ek-htaccess-modrewrite_23.html..
Nihil 2011.10.16 14:42:56
@dr_pharma: Hello, engem érdekelne, hogy miképp módosított és mit a működés érdekében?
üdv!
KávészünetKavargatod a kávét. Egy szem cukor épp elég. Belekortyolsz, fintorogsz - nyelved ég - kellene még egy indurka méz. Illata száll feléd, élveznéd már - túl kevés az örömforrás - tejszínhabot is szeretnél: nagy adag kényeztetést, szórt fahéjjal a tetején. Aromába…..
 Régen voltam ennyire optimista a jövőmet tekintve. De tényleg.Mert igaza van KJ-nak: a ranglétra megmászása nélkül nem lehet a csúcsra jutni. Igaz, (aktuálisan) nem is oda tartok, beérem egy dombbal is, de azt is lentről kell kezdeni. Bizakodó vagyok, és azt hiszem…..
Nihil 2010.09.03 08:51:53
@Nussi: Ilyen hozzáállással ezek nem tervek, vagyis nem a cselekvéseid előtt álló célok, hanem álmok,ábrándok, amire az ágy szélén ülve vágyakozik az ember nyitott szájjal, és várja és várja a s ü l t . . . ...
Tisztelt Hölgyek/Urak!Úgy vélem az Édes November című amerikai romantikus dráma, egy kiválló példája a mai embernek. Annak aki nem ismerné a történetet, itt megismerheti: http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=43113 , de röviden egy halálos beteg lányról…..
Nihil 2010.05.03 01:04:49
@Nussi: Miért járt volna ő a legjobban? Ő is megmaradt gyermeknek, mint a többi ember...
Nihil 2010.05.03 13:03:10
@Nussi: Mindenki választhat most is, hogy mit akar. Pusztán annyi, hogy a következményeket vállalnod kell...
Láttam egyszer egy filmet, amelynek az volt a címe, hogy Szerelem a végzeten. Igazából szokásos könnyed lányos-bájos romantikus mozgókép. A fiús és a lány a nagy karácsonyi bevásárlás közepette botlik egymásba, amikor is mind a ketten ugyanazt a kesztyűt szeretnék…..
Téged azért szerettelek, mert idősebb voltál, és tapasztaltabb. Megmutattál egy világot, ami tetszett, amiben egy darabig én is élni akartam. Téged azért utáltalak meg, mert mocsokmód hazudtál. Hagytad, hogy a saját bőrömön tapasztaljak meg valamit, amihez akkor még nagyon…..
 Természetes dolog, hogy az évek múlásával változnak a trendek. A tavalyi lila pulóver már annyira nem sikkes, és szerencsére a szőrös csizmákat is sikerült leepillálni. Ugyanúgy, mint a divat, változik a „mesetrend”  is: jelenleg a manga és animekorszakot…..
Pénzt akarok! Temérdek pénzt! S mégsem azért, hogy gazdag legyek, hanem lássam, hogy milyen emberré válok gazdagon. Amikor nem a kissebb értékű árucikkek vásárlására korlátozódom a sarki közértben, hanem akár magát a sarki közértet is tulajdonomnak tudhatom. Nem azért, hogy…..
 Érdekes délutánunk volt, ajándékkal, meg ölelgetéssel, és jajj de jó lesz! felkiáltásokkal. De volt ma egy másik tök fura mondat, ami szöget ütött bennem, meg felismerést szült, és további sok sok sok sok blablabla dolgot."Ha sokat mondják neki, elhiszi..." És…..
Az év utolsó hétfője. És!? Itt ülök, fáj a fejem, már negyed egy múlt és még szinte levegőt sem vettem ma. Szemem résnyire nyitva, egy idegen tán ázsiainak is nézne, még a bőröm is elég világos, s sápadt. Sápadt, mint a hold. De a kávé mindig marad az a hol híg, hol…..
My moments Epilógus 2009.11.26 23:12:00
Tiszteletem minden kedves olvasónak aki idetévedt! Van aki először, van aki már járt itt. Biztos van köztetek olyan is aki ismer, akár személyesen vagy interneten vagy tudja a franc honnan. Egy biztos: Akit ismertetek, aki blogolt néha a szánalmas életéről az most elbúcsúzik végleg,…..
Egy kézzel gépelni kurva nehéz. A családomat még mindig kikészítem. Most éppen a karácsonyi ajándék(ok) miatt. Rövid leszek, mert fáj a kezem.Megnéztük tegnap Az időuatzó feleségét. Anyunak tetszett, én viszont még mindig nem tértem napirendre felette. Mert oké, hogy egy…..
Egy Nihilista szemével Szerda 2009.11.18 15:54:00
Ma szerda. Nagyjából fél évnyire egy komoly vízválasztó óta, ami nem hozott mást csak szárazságot. Szikes lett minden talaj, üres minden patak, elapadtak a források, elpárologtak a felhők... Eltelt nagyjából 180 akárhány nap és a mi szép Magyarországunk állampolgárához…..
Egy Nihilista szemével .. 2009.10.09 16:10:00
...El fogok költözni, el, el innen messze! Elmenekülök, nem tart is semmi. Nem akarom, hogy bármi bárhogy tartson, pusztuljon ami él! Felégetjük a világot! Egy gyertya kell csupán s a mindenség lángokban áll! A Tűzoltóság intézményét évszázadok óta eltörölték, most csak…..
Csak pár sorban a mai nap legjobb dolgairól.McValaki megígérte, hogy megmutatja nekem Budapestet egy igen különleges helyről- webcamerán keresztül. A kapcsolat sajnos nem jött létre, nekem mégis többet jelentett az, hogy megpróbálta, felmászott, kipróbálta, megszervezte, mint az a…..
Amikor valaki megkérdezte, hogy mit mondanék magamról, ezt válaszoltam:Magam magam vagyok, a betűk betűk maradnak, mint az ember is ember és ha sokan vannak az társaság, mint a szó. Ha sok társaság lesz, abból következik a mondat, a kihívás ismerni a mondat összes betűét. Sok…..
Vasárnap megnéztem a Napsütötte Toscana (Under the Tuscana Sun) c. filmet, és leírhatatlanul mennyei volt. Toscana az utóbbi egy- két évben lett nagy szerelmem -Budapest, és Új-Zéland mellett. Nem tudom már hogyan, honnan jött a felismerés, hogy Toscana, de jött, és azóta is benne…..
Nihil 2009.08.20 14:34:55
:)
Három napja rossz kedvem van. Ez van, nem tudok vele mit kezdeni. Angolon fordult a kocka. Aki eddig szimpatikus volt, azzal most kicsit hadi lábon állok. Még mindig nem szeretem, ha kioktatnak. Ez van, nem tudok kibújni a bőrömből, és gyűlölöm, ha valaki kioktat a…..
Nihil 2009.07.15 23:49:50
Száműzött vagyok. Én vagyok az a "baba" amit egy pogány rítusban, még pedig woo-doo-ban szétszabdalnak, átszúrkálnak. Olyan vagyok mint egy uszadék fa, faltól falig csapódom s mire a végére érek az útnak elkorhadom. Olyan vagyok mint a légy amely beszorul az ablakba…..
Nihil 2009.07.14 21:50:38
@Mona789: Szia. Köszönöm a véleményed, megtisztelő. Örülök a kommentednek. Reagáltam, mint láthatod. Üdv!
Kérlek, Tisztelj meg azzal, hogy ezt elolvasod: Általános probléma, hogy önbizalom hiányban szenvednek a párkapcsolaton belüli s kívüli felek egyaránt. Az önbizalom hiánya nagyobb mértékben nőknél jelenik meg, még pedig, hogy „nem vagyok elég jó a páromnak”,…..
Kedves Világ!Bocsánat, hogy eddig figyelmen kívül hagytalak, de túlzottan elfoglalt voltam...Szóval a tárgyra térek, hogy most miért is vagyok itt.Az üzenet:Címzett:A világMásolatok:0Titkos másolatok:0Hozzáadott fájl vagy dokumentum: -Tárgy: CSODA!Tartalom:Ma egy beszélgetés…..
Nihil 2009.06.19 10:58:42
Nihil 2009.06.19 22:29:24