Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dulcin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 14-én indul a Viasat3-on a Négy esküvő című valóságshow, persze a romantikus női célcsoport elvárásait messzemenőkig figyelembe véve, temetés nélkül. A kedd esténként jelentkező műsorban minden héten más pár házasodik, a többi jelentkező meg jól lepontozza a…..
dulcin 2010.08.26 12:45:19
@paginavlady: Ilyen messzemenő következtetéseket még egy pszichológus sem vonna le. Azé' mer' Te nem találtál senkit, aki hozzád akarná kötni az életét, még nem kell másokat fikázni. Nem tudom, kik jelentkeztek és miért, de tudtommal a Viasat segített megvalósítani olyan dolgokat, amire a pároknak nem volt pénzük. Lehetett ez is a motiváció. Vagy eccerűen csak el akarták mondani, hogy "Benne leszek a TV-ben!". Hogy ezért miért adnák el az anyjukat, gőzöm sincs. Pénzt ezért senki nem kapott. Te pedig korlátolt vagy. Szerintem.
 Itt a legújabb trend Amerikából!   A Trash the Dress Fotó/Videó az esküvői fotózás, videózás speciális, kreatív ága, mely Amerikából származik. Lényege, hogy esküvői ruhában (optimális esetben mind a menyasszonyról, mind a vőlegényről) olyan képek…..