Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nektekannyi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A videóhoz nincs mit hozzáfűzni, ne hagyd ki!Köszönjük Ildinek, hogy felhívta a filmre a figyelmünket. Forrás: Indafoto..
Nektekannyi 2011.01.14 18:07:55
"Az első fotón Zsani és gyerekei láthatóak tavaly májusban. Zsani azóta az örök vadászmezőkön kergeti a macskuszokat, mert  most egy éve, hogy a szomszédunk a kerítésen keresztül "megakasztotta". (A hátsó combja sérült, műtötték stb., de végül…..
"Én még macskát nem láttam ablakban aludni de Tigris túl tett magán. Az első két képen ott alszik. A harmadik képen pedig úgy alszik mint aki szégyénli magát. Hát igen ő az én macskám" - írja RékaKöszönjük!..
Agykontrol tanfolyamon ismerik meg egymást, és az érzelmek azonnal szárba szökkennek. A csaj bohókás, ízes fahumorral, a pasi pedig vevő erre. Ám, egy idő után a csaj eltűnik és a pasi szomorú lesz. Hogy bánatát enyhítse, lerándul a barátokkal a Balcsira egy kis tivornyára,…..
Nektekannyi 2009.11.26 13:17:41
"Két brit cicusom, James Bond von Orchideenwald & Miss Moneypenny von Orchideenwald képeit küldöm Nektek. Remélem elnyerik tetszéseteket. Szerintem nagyon cukik. Ez pedig a honlapjuk. Itt még több szép képet láthattok róluk, a "Linkek" között pedig az összes…..
„Hozzábilincselt a bukóablakhoz, mire én lekevertem neki egy nyaklevest” – A főszereplő csaj túl sok lehetőséget ad egy szemmel láthatóan műanyag pasinak, akivel három tartalmas hetet töltött el. Már a kapcsolat elején rossz jelek mutatkoznak, kezdve az…..
"A mellékelt képeken Mici látható, a dzsungáriai törpehörcsög, amint éppen próbálom kicsalogatni a porzsákból. Ne ijedjen meg senki, nem szippantottam fel" - kezdte a rém izgalmas kaland történetét a szerencsés höri gazdija, Anna. A porzsákba bevackolódó állatka…..
Na és ez lesz, ha Sixx beszerez még egy macskát...
Nektekannyi 2009.11.16 20:36:33
@Bélus22222:
Te is így viselkednél ha párnapig nem kapnál enni csak hogy jó felvétel készüljön rólad miközben a kajáért küzdesz.

Amúgy meg ha elvette volna tőlük és 3-ba vágta volna az menyivel lett volna rosszabb?
Alaposan megreformálta a sajtótájékoztató műfaját a Comedy Central-MTV páros, amikor a hagyományos pogácsás-üccsis-mikrofonos verzió helyett kétéltű buszos kirándulásra küldött meghívót Pöcsfejek, gyertek buszozni a Dunába! felkiáltással. Mi, pöcsfejek meg mentünk, mert a…..
Nektekannyi 2009.11.11 18:03:03
Nektekannyi 2009.11.11 18:20:41
@dex.ion: Akkor a végénél tart :D
Nektekannyi 2009.11.11 18:21:37
"Charlie es Chester a ket legcukibb cocker spaniel. Charlie most 10 eves es regebben szivesen abrandozott az elotte allo bekes  nyugdias evekrol" - kezdte levelét Berni. Hajtás után rengeteg képen mutatjuk be, hogyan és kitől is hiúsult meg ez az álom. "Az almai egy…..
Nektekannyi 2009.11.10 11:08:52
"Négy fehér tappancs lehet cuki? Vagy egy cica alulnézetből?" - tette föl a költői, teljesen felesleges kérdést Viki. "Ő Berci, 8 hónapos cicmorgó, természetesen olyan helyen lefényképezve, ahova nem mehet fel – elméletileg. De a tappancsainak nem bírtam…..
Nektekannyi 2009.10.03 10:51:33
Hiába van ingben, és hiába kopaszodik szimpatikusan a fickó akkor is egy biciklitolvaj! Mi pedig tudjuk, hogy az a modern / trendkedvelő ember egyik legnagyobb ellensége! Bam-Bam!   ..
Nektekannyi 2009.09.15 09:30:00
@Dr. Körömlakk ®:
kb onnan hogy mondják a verő emberek!?
Csak figyelni kell a video-t ..."steal a bike".. elég sokat elárul
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
Nektekannyi 2009.01.14 21:18:03