Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MeS

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bookline Hazai, de mégis idegen 2010.05.17 10:28:00
Az Európai Unió hatvan, a Magyar Köztársaság húsz éves és most vagyunk túl egy komoly választáson. Ennél jobb időpontra nem is tehették volna Adam LeBor első regényének, a Budapest protokollnak a megjelenését, hiszen pont napjaink Európája elé tart tükröt a szerző a maga…..
Május 14. és június 6. között tartó játékunkban 100 szörnyet és 10 db 5000 Ft értékű Bookline vásárlási utalványt sorsolunk ki azok között, aki a Bookline Journal oldalán hozzászólnak cikkeinkhez, vagy a journal@bookline.hu e-mail címre elküldik kedvenc könyvükről írt…..
Maholnap 44 éves fejjel még mindig hiszek a mesékben, a csodákban, a rózsaszínű, ártatlan érzelmekben… Történt, hogy két kamasz lány – s bevallom barátnőm társaságában –moziba tévedtem. Alkonyat… (nem tudtam miről szól, nem hallottam róla –…..
MeS 2010.05.15 13:37:58
Én egyik szokásos könyvvásárlásom alkalmával bukkantam rá a könyvre. Ugyanis amikor szülinapomra kapok pénzt, vagy csak éppen zsebpénzt kapok, akkor általában elmegyek könyvet venni. Egy ilyen alkalommal találtam rá az Alkonyatra, és mivel tetszett a rövid ismertetője, ezért leültem és elkezdtem olvasni. Már az első fejezet megragadott, ahogy az írónő leírta a történetet, és persze ez a kissé ügyetlen lány, Bella is a szívemhez nőtt. Ezért rögtön meg is vettem a könyvet és elolvastam. Bár tetszett a film is, a könyvet sokkal jobbnak tartom. De azért a film sem maradhatott ki. Miután elolvastam a könyvet és megnéztem a filmet, már csak várni kellett, hogy megjelenjenek a következő részek. Most pedig várom, hogy végre megjelenjen a negyedik rész, túl legyek az érettségin és azt is elolvashassam. Úgy gondolom, hogy ez egy igazán szép szerelmes történet, amit csak még izgalmasabbá tesz az, hogy a szereplői nem csak egyszerű emberek, hanem vámpírok és vérfarkasok is. Hiszen az emberek jó része szereti a természetfeletti dolgokat, és ezzel én sem vagyok másként. Éppen ezért szeretem ennyire ezt a történetet is. Ezzel a nővérem sincs másként, aki bár eleinte nem akarta őket elolvasni, se a filmeket megnézni, de aztán egy év után végre sikerült rávennünk, hogy csak nézze meg az első filmet. Azóta megnézte már a második filmet is, és persze elolvasta a könyveket is. Azt hiszem, hogy ez bizonyítja mennyire jó ez a könyv :)