Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mykron

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ne nézz hülyének, testvér,az árpádsávos zászló igenis a nyilas zászló helyettesítője, ne akarj már azzal megetetni, hogy egy szélsőjobbos tüntetésen pont árpád vezér történelmi alakját idézitek megfelé; tudom - sőt, megértem -, hogy nyilaskereszt kizárólag azért nincs…..
Nem kellene ennek feltétlenül így mennie.Adott egy nemzeti ünnepnek tűnő tárgy, amibe mostanra csak az nem rúgott bele, aki nem számít politikai szereplőnek, de a hév még megvan, és rugdossák tovább szorgalmasan, hátha nem unja még a köz megfele, amíg gólt ér el valamék…..
Szörnyű, ami ebben az országban folyik. There have never been so many anti-Semitic remarks as now, ugye. Azt kellett megérnünk, hogy Klárát antiszemita szórólapokkal terrorizálják (amit aztán átadott a Népszabadság részére, kérésüknek megfelelően). Feltételezett zsidó mivoltuk…..
Kitalátor Hiánybetegség 2007.02.20 20:13:00
Azt már régóta tudom, hogy a hitvalló ateisták hihetetlenül babonások. Pártfunkci (akkor még csak „A Párt” létezett) szobatársam, akivel hosszas hitvitákat folytattam le, semmi pénzért nem ment volna át részegen sem árkád alatt, mondván akkor nem sikerül a vizsgája.…..
No van már Göczöl-jelentés. De minek. Vajúdtak a patkányok, és egeret szültek. Ezzel nem akarom lepatkányozni a jelentés készítőit, de hát hol vannak ők a hegyektől?Meg különben is: termékük hasonlít rájuk. Sértett, de a stallumért reszkető régi elvtársak kihoztak valami…..
Tavasz van!1000 wattos gyönyörű napsütés és csodálatos idő végre, meleg.Vége a télnek, ami nem is volt, de még így is szar volt.Ez a lényeg csak, és semmi más.Ez számít, és mindig is ez fog, hogy lesznek tavaszok ilyenkor.És leszarom, hogy mint állat pezsegnek közösségileg,…..
Kis csacsik, már mint abból a szempontból, ahogyan ők ezt itt elképzelik, hogy hogyan is mennek a dolgok. Vagy szeretnék elképzelni, hogy hogyan szeretnék, hogy hogyan is menjenek. Na akkor lenne itt igazán kurva világ. Mert amúgy meg ritka nagy berkák. Amilyen nagy össze meg…..
Bal-Jobb A Fidesz igazsága 2007.03.08 18:14:00
Már három napos történet ugyan, de nagyon jól jellemzi legnagyobb ellenzéki pártunk igazmondó-képességeit és demokratikus érzékét az, hogy a Fidesz szerint nem szabad engedélyezni a főváros március 15-i megemlékezése és az ő március 15-i "megemlékezésük" között…..
Bal-Jobb Le a sisakkal! 2007.03.08 10:01:00
Az őszi zavargások okozta tenniakarási kényszer újabb böszmeséget szült. Rendeletben szabályozta a kormány, hogy tömegrendezvényeken ezentúl tilos golyóálló mellényt, illetve sisakot hordani. Bár nagyjából számítottunk rá, hogy ez a tenniakarás egy nagy szippantóskocsi lesz,…..
Momentán ott tartunk, ha ez az elkövetkező népsavazás is olyan sikeres lesz, mint mikulásnapi, akkor bizony röpke két év alatt a harmadik (nép)savazás megy a levesbe: kihirdették, kevesen mentek, érvénytelen, de a gempa az elment rá.Vegyük csak a mikulásnapit, az önmagában…..
Barátaim! Forradalmárok! Habár nagyon nem értek egyet nézeteitekkel, és az azokat napvilágra indukáló módszereitekkel, de ennek ellenére, mivel szívemen viselem megható, és más dolgokban kamatoztatva akár még roppant szimpatikusnak is tetszhető lelkesedéseteket, ezért…..