Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hargita

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
Mopszlifigyelő Séta 2009.01.28 11:09:00
Mostanában egyre többet sétálunk kinn az utcán, már amikor az idő megengedi. Tos ugyanis kicsit még fél az esőtől, és amikor megérzimagán a cseppeket, máris iszkolna be a házba :) Gazdi1 múltkor elvitte a tatai Öreg-tóhoz, ahol hosszú órákon keresztül játszottak. Póráz…..
Mopszlifigyelő 2009.01.21 21:27:15
Hát igen... amióta megtanultuk, hogy lehet egy labdát a fogakkal közrefogni, azóta ő az új kedvenc. Mi így játszunk. Kamikázemozdulatokkal végig az egész lakáson. Összevisszafelle :) ..
Három napja először vittük Tosiikát sétálni. Előtte már két héttel próbálgattuk rászoktatni, hogy a hám igenis egy szuper dolog.. hát mérsékelt sikerekről számolhatok be. Ha sikerül átbújtatni a buksiján ( általában ez az első nehéz és hatalmas stratégiai…..
Mopszlifigyelő 2009.01.14 19:46:00
Tosii egy héttel az után, hogy hozzánk költözött, már megtanult röfögni - gondolom, mindenki hallott már mopszlit lélegezni. Mivel az orruk sokkal magasabban van, mint egy átlagos kutyának, szuszogás helyett meglehetősen érdekes hangoat adnak ki. Kicsit olyan, mintha egy kismalacot…..
Mopszlifigyelő 2009.01.14 18:49:52
2008. december 7-én, alig egy nappal a Mikulás után új családtaggal gazdagodtunk. Egészen Jaszberényig utaztunk, hogy egy aprócska mopszlit közelről is megszemléljünk. Persze szerelem volt első látásra! Először csak szerettük volna megnézni - de otthagyni már nem tudtuk. Azonnal…..