Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Zalan @ zalan.blog.hu

327 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgy volt.., hogy pár esztendeje év vége felé 1 hétre átalakulok, barátnőm segítségével és türelmével felteszem a camouflage parókámat, és így létezem.Egyébként tetszik a hajam ebben a formában is, de nem az igazi. Mondjuk, rejtőzködéshez nagyon jó, mert első ránézésre nem sokan ismertek meg. Vagy…..
B. Zalan @ zalan.blog.hu 2015.12.23 20:13:02
Azt meséltem már, hogy megkaptam a céges autót? Egy skoda octavia, fasza fehér, meg egy benzinkártya hozzá, havi kétezer kilométerig. Este hazavittem a Medencéshez. Forgattam a kulcsát az ujjamon, a másik kezemben meg a kártyát. Megkérdeztem tőle, hogy bébi meghívhatlak egy egész…..
Egy kicsit összejöttünk a Medencés csajjal. Azóta mindenki mást hanyagolok. Olyan durva, hogy csörög a telefonom, vagy jön valami üzenet, és nem akarok válaszolni rá. Aztán meg kimegy a fejemből, és így szinte mindenkit hanyagolok. Ahogy a blogot is… Közben rájöttem, hogy a…..
A csapatépítés egész jól sikerült, azt leszámítva, hogy kurvára megfáztam, és itthon feküdtem három napot. Ma se mentem még dolgozni, holnap meg már minek… Hétfőn benézett a Vörös, hozott zsepit, meg teát, cuki volt. Aztán kedden a Medencés csaj is meglátogatott, mert…..
Akkora jó volt, szétaláztam a kis hülyét. Behívtam az irodavezetőt is, hogy legyen tanúm, a függönyöket meg elhúztam már korábban, hogy mindenki lásson. Azzal kezdtem, hogy tudja-e, hogy miért van itt. És tényleg azt hitte, hogy visszakapja a munkáját…! Győzködött, hogy…..
Tegnap megint ez a szomorúság… Írtam a Vörösnek, mert nem akartam a Medencésnél nyomulni, de végül mégsem bírtam ki. Kedves volt, de határozottan leterelt. Cigizni sem akart kijönni, azt mondta, éppen leszokik. Mégis azt érzem, hogy egy komoly döntéssel vissza tudnám szerezni.…..
Tegnap a Vörösnél voltam vagy kettőig. Pizza, narancsos sör, és Hannibál dvd-n. A maga módján még romantikus is az a film… Hétvégén csapatépítés. Nem tudom, milyen lesz, eléggé szar az idő mostanában. Mondjuk ráfér a bandára, ahogy kirúgtam a kis gecit, elkezdtek tartani…..
A kis geci írt egy levelet, amiben először bocsánatot kér, aztán meg kábé fenyegetőzik, persze csak burkoltan. Azt hiszem, be fogom hívni, hogy beszéljük meg, és elküldöm még egyszer a kurva anyjába. Hétvégén berúgtam, jó volt, a Medencés csajjal cseteltem, írta, hogy…..
Reggel kávézás közben kirúgtam a kis gecit, este meg megyek, és megdugom a Vöröset. Szombaton egy kicsit be kell jönnöm, utána viszont buli, szétcsapom magam végre...
Este dobott a Medencés csaj. Azt mondta, hogy nem veszem komolyan, ezért inkább hagyjuk. És szerinte faszság volt mindig úgy eltűnnöm reggelente. Hiába magyaráztam, hogy az nekem egy teljesen bensőséges eltűnés volt, mintha család lennénk, és a telefon utána, amikor ébredezett……..
Együtt cigiztünk tegnap néhány sráccal, akiknek már most is a főnöke vagyok. A szomszéd irodából is kint voltak csajok, az egyiket meg is jegyeztem, hogy csinos, bejön. Erre a legvagányabb srác azt mondta, hogy ő versenyez velem, felírta a számát egy darab papírra, és odaadta a…..
Hétvégén nem volt semmi a csajokkal. Egyikkel sem. A párost leráztam, aztán megbántam, de már nem akartam hülyét csinálni magamból. A vörössel beszélgettem egy kicsit, szerinte tök jó volt. Csak azt hiányolta, hogy nem volt második menet, pedig néhányat még tudott volna…..
Írtak az utcán felszedett csajok, hogy mi lesz, beijedtem? Nem bulizunk hétvégén, mert ők már nagyon be vannak indulva...
Tegnap délután még felhívtam a jófej exkollégámat, hogy a Vörösről szerezzek infókat. Dolgozott, nem tudta megmondani, hogy meddig fog maradni, de megkértem, hogy intézze el, hogy bent tartsa legalább hatig. Elintézte. Mikor hat után egy kicsivel odaértem, már szinte csak ő ült a…..
Kicsit zavar, hogy minden nap estig dolgozom, és nem tudok elmenni mondjuk egy kedden a haverokkal berúgni. De annyira nem, hogy keddenként valószínűleg a céges kosárcsapattal járok majd edzésre. Tegnap este lementem beköszönni, dobtam vagy két homályt, és inkább kimentem cigizni.…..
Tegnap este éberék megbasztak egy tízesre telefonálásért. Eléggé elbaszta a kedvemet, de nem annyira, mint amikor ma reggel beletolattam a mögöttem álló autóba. Nem lett látható baja, ott is hagytam a faszba. Gondoltam, még szerencse, hogy nem volt fent a vonóhorgom. Aztán az egyik…..
Egy fekete csipkés hálóingben, franciabugyiban és egy őszibarackkal a kezében nyitott ajtót. Elképesztően nőies volt, és mielőtt adhattam volna egy puszit, vagy bármi, ő megfordult, és elindult befelé. Gondoltam, ezzel el is döntötte a kérdésemet. Végignéztem rajta, és ahogy…..
A Medencés Csaj kb azt írta, hogy ha ma este találkozunk, és nem leszek hajlandó megdugni, akkor felejtsem el. Olyan, mintha valami balfasz lennék, aki még sosem csinált ilyet. Mindegy, 8-ra átmegyek, csak még azt nem tudom, hogy készüljek-e, vagy csak gerincrevágom, televágom, és a…..
Hajnal háromig cseteltem a csajokkal, fél hatkor meg jöttek értem. Teljesen szarul vagyok, rosszabb, mint egy másnaposság. Már nem merek több kávét inni, más meg ugye teljesen kilátástalan… ..
A Vőrős csaj belém van zúgva. Azt írta, hogy teljesen olyan pasi vagyok, akivel el tudná képzelni, és a száznyolcvan fokos ellentéte vagyok annak, amilyennek ő gondolt, még mielőtt megismert. Hogy most ezzel mihez kezdjek, azt még nem tudom. Felvett facen a hétfői romkocsmás…..
Tegnap este romkocsmáztunk egy utolsót. Valahogy ezek a hétfői bulik mindig eldurvulnak. Munkából hazafelé vettem egy üveg tequilát, kicsit fájt a torkom, ezért Eldorádót kevertem belőle, mézzel, meg citromlével. Mindig azt képzelem róla, hogy ez a felnőtt tea. Szóval…..
Pénteken feljött a Vörös, hozott egy üveg pezsgőt, meg egy kisüveges Jaegert. Mondjuk ezt a párosítást nem nagyon értettem, de nem is ittam, csak a pezsgőből. Nekem is volt otthon még egy valamilyen muskotályos vacak, később azt is kibontottuk. Már a második pohárnál a nyakát…..
Este randi a Vörössel. Fel akar jönni hozzám, hogy nyugodtan ihassunk, ne kelljen még hazavezetnem tőle. Ez milyen duma már?   ..
A kis kurvák megint írtak, hogy ismételjük meg a péntekit belasztizva, meg vigyek kamerát. Hát, nem tudom…..
Októberre fel akarnak készíteni az új melóra. Kurvasokat dolgozom, ami mondjuk annyi, hogy egész nap rohangálok, meg figyelek, hogy mit kell majd megtanulnom. A Medencés csaj azt kérdezte, hogy sosem fogom már megdugni? ..