Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cufter

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
Nem szerettem volna lecserélni a szép régi fa ablakokat és a bejárati ajtót, de muszáj volt. Menthetetlenek voltak az eredetiek, az újragyártást fából nem engedhettük meg magunknak, így maradtak a műanyag nyílászárók. Sosem volt még részem nyílászáró cserében, érdekelt is, hogy hogyan történik.…..
Mostantól nem évszázados kastélyt, vagy több ezer négyzetméteres villát, hanem kiváló adottságú erdőt vesz magának egy valamirevaló burzsuj. Az okokat a fával amúgy is gazdagon ellátott Svédországban kell keresnünk: az év elején megnyílt Treehotel munkáinak befejeztével…..
Cufter 2011.11.09 21:32:49
@malolo: "egy igazi burzsuj majmokat és színes papagájokat is telepít majd erdejébe, hogy magához illő társaságban lehessen nap mint nap:-)))"

:D
Na itt a vége azoknak a találgatásoknak, miszerint a kaliforniai cég áll a következő generációs iPhone kiszivárogtatása mögött. A folyamatábra ugyanis most így néz ki:Elhagyott mobil - becsületes megtaláló - ötezer dollár - Gizmodo, Jason Chen - review, tesztek, fotók -…..
Cufter 2010.04.27 09:40:14
@huhujje: hát te kész vagy XD
Amióta a Gizmodo darabokra szedte az új iPhone-t, néhány kommentelő egészen biztos abban, hogy irányított kiszivárogtatás történt. Hogy az egészet az Apple rendezte meg, hogy egy ügyes marketingfogást látunk, szó sincs véletlenekről.Bizonyíték persze egy szál sem, minden,…..
Ha egymás után kétszer nyertél a lottón, olajmezőt találtál hétvégi telked alatt, magas pozícióban dolgoztál pénznyelő állami cégnél vagy egyszerűen csak sikeres nagymenő, az élet császára vagy, biztosan gyakran nézegeted a milliárd feletti magyarországi ingatlanok…..
Ja, hogy nem tudod mi az a mexikói felállás? Akkor elmagyarázom. A mexikói felállás vagy patthelyzet (angolosok kedvéért mexican standoff) egy olyan szituáció, amelynek során általában több rosszfiú fegyvert fog egymásra, és ha valaki elsüti fegyverét, akkor nagy…..