Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trolco

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blackview R7 a július 1-ig tartó előrendelői időszak alatt nagyon jó áron kapható, főként ha eszébe jut az embernek, hogy van egy $12 offos kuponja, amit múltkor szereztem nektek. A teljes, 189.99 dolcsi árból lejön 20 az előrendelői akció miatt, plusz még 12 a kuponnal, így pedig már egészen…..
" Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell !" (Marrone)..
trolco 2015.09.05 12:09:45
@bakker.: A spanyol szlovák GG-t mennyire érzed biztosnak? 10-ből...? 7-8-as erősség megvan?
trolco 2015.09.05 12:16:54
@bakker.: Ave, legyen igazad:)...tegnap a dánok is megvicceltek, mint ahogy a harmatgyenge skótok is...fixbe raktam őket...jah meg mexikó is látom...
"Sokszor jobban esik a sűrű fillér, mint a ritka forint" (Pannonymous)..
Tippmix tippek 2015.augusztus 20. 2015.08.19 22:00:00
trolco 2015.08.20 12:10:58
@Arsenal97: hmm, nem rossz fixnek...és ha azt mondom, hogy mindkét csapat szerez gólt? Mert ott van az az 5 szerzett gól vendégben?...és mint tudjuk, az kincset érhet egy jó, mákos visszavágón
trolco 2015.08.20 12:13:39
@Szabi Dö Puu: Ezt mire alapozod?
Szánom-bánom bűnöm, de Dani levele valahogy elkallódott és már lassan két hete várja, hogy posztba kerüljön. A Broforce nem egy többszörösen összetett játék, de pont ettől jó, viszont beszéljen inkább munkakerülőnk: "Röviden annyi, hogy egy rakat akcióhőssel próbáljuk…..
Rekumbens - CsináldMagam Recót! 2008.05.12 22:04:00
Mint sokatoknak, nekem is nagyon megtetszettek a fekvőbiciklik, már egy jó ideje piszkálják a fantáziámat. Eleinte csodálkoztam rajtuk, próbáltam értelmezni őket, majd elkezdték egyre jobban és jobban fúrni az oldalamat... Van már bicóm (gyk: kerékpár). Bicóim (gyk: monti és…..
Szerintem a Counter Strike-ot senkinek sem kell bemutatni, hallani már biztosan hallott róla mindenki, aki már kapcsolt be valaha számítógépet. Nos, akinek minden vágya, hogy böngészőből lövöldözzön, azoknak jöjjön Trolco találata, ami nem más, mint egy webre portolt CS, és ha…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A jó, színvonalas bajnokságokban a kiszámíthatatlanság azt jelenti, hogy bárki LEGYŐZHET bárkit, míg a színvonaltalan, gyenge bajnokságoknál viszont bárki KIKAPHAT bárkitől.…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
trolco 2013.03.07 13:12:22
@Walter Sobchek: amúgy meg adtál nekem egy ötletet...az anzsi belead apait anyait, bedarálja ezt a newcastle-t, a rubin ellazázza a mai napot Levante ellen hogy majd nevető harmadikként kivégezhesse a hétvégén az orosz bajnokiban a fáradt Mahacskalát...született 3 tipp ezen eszmefuttatás alapján
trolco 2013.03.07 13:23:48
@Fester Muerte: idézem Walter kollégát.
" Walter Sobchek 2013.03.07. 12:46:43
Hétvégén lesz egy nagy rangadó mégpedig a Rubin-Zenit ezt is figyelembe kell venni!!!! "
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve:)) " (tuti1x2)..
trolco 2013.02.26 14:52:21
@lancelotbéka: azta strihes...:S...nem csodálom, hogy megcsömörlöttél.
trolco 2013.02.26 16:20:52
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a…..
trolco 2013.02.25 14:05:29
@Taki00: van benne ráció...amúgy meg kívánom, hogy nyerjél:)...a mai nap állítólag olyan, hogy amit kívánsz a másiknak, az jön is:)(hindu vagy buddhista izé ez a sztori)...valaki kíván nekem ilyesmit?:) Ránkférne.
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A nevem Kovács Béla, otthonom az Óvilág. Ha bajban vagy, megtalálsz. És ha te okozod a bajt,... én talállak meg téged. Így kezdődik az Extropia Games programja, a magyar flashjátékfejlesztés újabb büszkesége. A Budapesten játszódó, film noir hangulatú játék műfaját tekintve…..
Aranyosan szemétkedős játék a Wake Up the Box. A különféle pályákon egy cél vezérel bennünket: felébreszteni az édesdeden szundikáló dobozkát. Ezt mindenféle pályaelemek lehelyezésével érhetjük el, kicsit hasonlít a dolog az Incredible Machine-mutációkra. A grafika és az…..
Többen is beküldtétek a Crush the Castle linkjét, ami a jó öreg disztrojt emeli piedesztálra. Adott 24 vár, ezeket kell egymás után lerombolnunk meghatározott számú és típusú katapultlövedékkel úgy, hogy a vár lakó megpurcanjanak. Ha elfogytak a pályák, a pályaszerkesztővel…..
A Shopping Cart Herót régebben beküldtétek már, de csak most próbáltam ki, hogy a Kongán kártyás badge jelent meg hozzá. A program a „lőjél ki valamit minél messzebb” típusú ügyességi játékok táborát erősíti, és bár nem egy nagy eresztés (különösen a grafika…..
Nem bírtam abbahagyni a Bloody Fun Dayt, amíg meg nem szereztem a százezer pontos badge-et (114725 ponttal). Pedig viszonylag egyhangú logikai játékról van szó, aminek sikerült úgy megalkotni a szabályait, hogy addiktív legyen. A halállal kell különböző színű lelkeket learatnunk…..
Nehézsúlyú munkakerülés következik, a Sonny című stratégiai-harci játék (Saricsnak köszönjük a linket). A program a japán szerepjátékokra emlékeztető egyszerű harcrendszerben meséli el a jóarcú zombi címszereplő kalandjait, vagyis elképesztő mennyiségű hullát fogunk…..