Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bub

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégis mit csináltak abban a félévben, amikor el kellett volna dönteni, ki gyűjtheti és ki hasznosíthatja újra az autókról leszerelt abroncsokat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Bub 2012.02.15 12:59:55
@Vakul a drakula: csodás azt látni, hogy megint a lényeg helyett azt sikerült leszűrni a cikkből, hogy fideszezés meg mocskos kommunisták védelmezése zajlik ... ha tudnál szöveget értelmezni, és meg tudnál különböztetni szerzőt és kommentelőt, akkor tudnád, hogy a cikk arról szólt, hogy állami töketlenség miatt olyan helyzet alakult ki, ahol egy eddig működő folyamatot teljesen működésképtelenné tettek. Persze, hogy nem véglegesen, csak átmenetileg. Miért? Mert megint úgy nyúltak valamihez, hogy azt nem gondolták végig. Vagyis maga a törvényalkotás itt (megint) nélkülözi a teljes szakmaiságot. Nekem erről szól a cikk. Mondjuk nem is tudom, hogy az a baj, hogy hozzányúltak (és a számok egyértelműen mutatják, hogy haszonszerzés céljából, és nem megreformálás miatt), vagy az, hogy még mindig így (az "új" elindítása nélkül állítják le a "régit".) nyúlnak bármihez is. Nem értem, hogy amikor előkerül egy ilyen "a zelmúltnyóccévező"-s, akkor miért nem arról szól a hozzászólása, hogy 2009-ben (még ellenzékből) követelték I. Szent Orbánék az üzemanyag jövedéki adójának csökkentését ... vagy, hogy igen, "ez" megint kicsit pöszén sikerült, de legalább megszorítások nélkül haladunk fölfelé ... érti mindenki, ugye? (Megszorítások nélkül ... vááááááá!!) Ez a cikk pont egy ilyen megszorításTALANSÁG-ról szól...
Egyes nézők szerint túl merészre sikerült az RTL Klub új valóságshow-ja. Az RTL Klub új párkereső valóságshow-ja, a Való Világ legutóbbi győztesére, Alekoszra építő Szerelem a legfölsőbb szinteken miatt eddig hat panasz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
Bub 2011.05.18 13:55:44
@rockinfreakpotamus: sajnos teljesen igazad van, és ezt is látni kéne, hisz már teljesen nyilvánvaló, hogy a "tudás alapú társadalom legfőbb értéke a buta ember"!

@egy derék katona: valóban, hiszen a mostani szülők nagy része is már ilyen műsoro(ko)n nőtt fel... NAGYON NAGYON NAGYON TISZTELET A KIVÉTELEKNEK ... akikből reményeim szerint egyre több van / lesz.

@agatsu: pont itt lép be a felelős szülő szerepe ... Nekem is voltak ilyen osztály-, és csoporttársaim, de otthonról mindig megkaptam hozzá a "valódi normát" is. Egyik kedvenc sorozatom volt a Dragon Ball, szinte az összes részét néztem is, mégsem jutott eszembe egy erkélyről kiugorni és elkiálltani Magam, hogy "varázsfelhő gyere értem"...
 Nos jelentem, mostanra lett honvágyam! Ezt biztos a közelgő hazaút is hozza magával, meg az, hogy mostanra baromi fáradt lettem minden szinten. Fizikailag is meg fejben is. Majd az otthoni halászlé karácsonykor helyrehoz mindent :)Juteszembe dec. 21-én sörözés lesz, majd…..
Bub 2010.12.27 14:45:06
Tiszteletem Mr. Szakáll! :)

Lehet, hogy nem jól látom a teret a kép 2 dimenziósága miatt, szakszavakat meg ne is várj Tőlem, de ektivitiben jó vagyok ... és nagyon érdekelne, hogy létezik-e 15 percnél tovább működő kínai öngyújtó ... ráadásul ismersz, nincs lehetetlen!! :)

Szóval: A képen 3 járópalló látható. A bal oldali palló hozzánk közelebbi végé alatt a képen látható egy „vízszintes” (ki tudhassa) cső, melyből 3 „T idom” és csap segítségével 3 függőleges (ezt pláne ki tudhassa, mert merőlegesnek látszik ugyan, de ugye a vízszintes (is) kérdés) kiállás van. Ebből a 3 kiállásból a jobb oldalira tenném bal lábam, a középsőben (ami szép hosszú csőben nyilvánul meg) kapaszkodnék jobb kézzel … majd egy óvatos, de határozott mozdulattal felfelé elrugnám Magam. A bal kezemmel elkapnám a pallót Tőlünk távolabbi végén tartó vastagabb cső fölötti vékonyabb, a képen rozsdásnak ható csövet, majd a jobb kezemmel is átfognék, és a lendület végével feltolnám magam a vékonyabb csőre, ülő helyzetbe. Innen már pofon eccerű. Átdobnám a lábam a vékony cső túloldalára, ezzel át is fordulnék, a vékony cső függőleges részében megkapaszkodnék, felállnék, majd átlépnék a vastag csőre, onnan meg a pallóra. FIGYELEM!! A fent leírt folyamat csak úgy értelmezhető, ha feltételezzük, hogy Én a képen szemben állok, és a már fent említett, legalsó (a 3 kiállásos) cső mögöttről futok neki a gyakorlatnak. A pontos szemrevételelzés nélküli próba veszélyeket rejthet, balesethez vezethet, ezért kérek mindenkit végrendelkezés után, saját felelőségre fusson csak neki... (Egyébként pontos szemrevételezés után is jelentősen balesetveszélyesnek tűnik a cucc... :) )

M.
Elkezdtük szétszedni Bálint fiammal a karácsonyra kapott Star-motoros autót. Egy Simson karburátor kell hozzá, azt már tudom, nem félek tőle, az lesz. Fontosabb dolgoknak láttunk neki. Kerekek, fék, váltó. Ott kezdődött, hogy a kereket nem tudtam leszedni, mert a kerékagyról nem…..
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Hogy miért? Mert épitkezünk. Mert kell egy ház. Egy nagy, ami kicsi is. Mer' a gyereket is ki kell csapnia  rétre néha (akkora, hogy lehet rendesen üvölteni majd a teraszról: "Csenge! Vacsora!"). Mert fel kell rakni. Mindenkié fent van. (Vagy nem? Vagy kellene egy…..
Az adott márka PR-gépezetének ugyanis kutya kötelessége és jól felfogott üzleti érdeke azonnal reagálni minden – a konkurencia felől érkező negatív – impulzusra. A világ két nagyon erős és komoly prémium-gyártója közül pedig egyik sem engedhet a…..
Felületes szemlélő számára – no meg annak, aki nem látogat el a Halle 6-ba – úgy tűnhet,  az idei Frankfurti Szalon a területi képviselőknek szánt autók kiállítása. Csupa unalmasan fehér kocsi áll a standokon, oldalukon kisebb-nagyobb betűkkel hirdetik, hogy…..