Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ple

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem tüdőgyulladásom van, mindenesetre rettenet rosszul érzem magam...A blog viszont nem állhat le, ezért itt a legújabb levél, amit egy számtalanszor elutasított roma tanító küldött nekünk.  Várom a véleményeket!T Szerkesztő!Rendszeresen figyelem a blogban megjelenő…..
ple 2009.01.14 14:42:56
@Szelid sunmalac: szerinted mit kéne tenniük az érintetteknek (vagyis magyaroknak, bármiféle cigányoknak egyaránt) ahhoz, h változzon a helyzet?
ple 2009.01.14 14:57:46
@Szelid sunmalac: még egy kérdés: mit tanácsolnál annak, aki igyekezett segíteni, többször (kb. három alkalommal) alkalmazott romát, de minden alkalommal átvágták, és pórul járt, míg végül feladta, és a roma jelentkezőket be sem hívta beszélgetésre? ismerek ilyen embert.
ple 2009.01.14 15:13:41
@Szelid sunmalac: úgy látszik, mindig van következő kérdés: (igyekszem objektíven hozzáállni a kérdéshez) tegyük fel, h elbírálom a jelentkezőt. azonos feltételek mellett. valóban, külön odafigyelek erre. felmérem az ember habitusát. és nem találom megfelelőnek. több jelentkezőt sem találok annak. van köztük roma, és nem roma is. mindegyikőjüket kizárólag azért utasítom vissza,m nem felelt meg az elvárásoknak. erre a roma jelentkező megfenyeget,h megy a kisebbségi ombudsmanhoz,m itt bizony diszkrimináció történt. erre mit lépnél a munkáltató helyében?