Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.P.

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utazó Ezüst egyszerre áldozata és érzékeny szemű megfigyelője a fővároson belüli vonatozásnak. Az Alien vs Predator nyomdokain haladva íme egy pár mikrotörténet, köztük a részegek harcának id. Pieter Bruegel ecsetjére méltó leírása. De a  poroltós meg a lezárt vagonos…..
A lakóparkban egyedüliként internetet biztosító szolgáltató elismeri, hogy jogtalanul kötött előfizetői szerződést egy korábbi albérlővel, de annak tartozását mégis az új lakón, azaz a régi tulajdonoson szeretné behajtani. Azt pedig jól jegyezzük meg: az Amtelnél ne…..
K.P. 2009.01.14 16:18:27
@snoopafella:

Drága szerencsecsomag,

ha megnézed az adatlapomat, ámuló szemed elé fog tárulni az a tény, hogy életemben először fórumozok, egyetlen post-om van, mégpedig ez. Ismerősi tanácsra fordultam a Homárhoz, hogy nyilvánosságot kapjon az ügyem.
Ha elolvastad volna a postot és a kommenteket, vagy az értelmezési problémáidat tanulással kiküszöbölted volna még iskolás korodban - bár most sem késő - akkor a birtokodba jutott volna a TUDÁS, arról, hogy fogalmam sincs, hogy ki ez az Sz.K., soha életemben nem találkoztam vele.
A lakásban összesen két albérlő volt, bár az albérlő elnevezés sem helytálló, mivel az egyik egy ismerős volt, aki ott lakhatott. Másról nem tudok, de persze lehet, hogy mióta testvérem tulajdona, ki volt adva, talán ennek az Sz.K.-nak i. Testvérem is kutat az emlékei (és papírjai) között.

Azt azért alárulnád hatalmas intelligenciádat latba vetve, hogy hogyan figyslsz arra, hogy az albérlőd mit rendel meg? Netán naponta az ország összes szolgáltatóját fölhívod, hogy ugyan már, rendelt-e valaki náluk valamit a Te lakásodba? Már ha van egyáltalán kiadni való lakásod, vagy telefonod.

Ha pedig nem bírod az olyan embereket, akik egy fogyasztóvédelmi témájú blogba írogatnak, akkor belém hasít a kínzó kérdés, hogy minek olvasol ilyen blogokat? Ja, hogy a fél életed az interneten telik el?

Ej, ej, huncut barátom, talán csendben kellett volna maradnod....
K.P. 2009.01.14 16:40:23
@GuMiSZu:

sosem volt albérlőm, sosem kaptam a lakásból semmit. Csak fizettem a törlesztőrészleteket tavalyig, amíg tesómé nem lett.
Tehát a semmi után leadóztam.:-)

Egyébként a tárgyhoz nem kapcsolódik, hogy kapott-e valaki pénzt a lakás használatáért, vagy sem, a Kft-nek meg pláne semmi köze nincs hozzá. Az max az APEH-ra tertozhat, ami elé teljes nyugodtsággal és tiszta lelkiismerettel állok.

Az viszont szinte biztos, hogy csak úgy nem keletkezik ilyen szerződés. Ez vagy elírás, vagy valaki tényleg lakott ott több, mint egy éve, de ezt majd kiderítem. Az Amtel hozzáállása viszont semmiképpen sem fogyasztóbarát, sem jogszerű.