Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kátéem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sopianae DeLuxe A hét lúzere 2010.09.23 19:10:00
Az alábbi hír jelent meg a bama.hu hírportál címlapján: Interneten akart autót venni egy beremendi férfi a napokban. Lecsapott egy jó ajánlatra, e-mailben szerződött, és azonnal elutalt 1,3 millió forintot egy külföldi számlára. Pár napot várt, klikkelgetett, majd rájött, hogy…..
Hajnalban elutazott Svédországba a magyar inline válogatott. A világbajnokságon a divízió 1-es csoportban küzdő csapat szövetségi kapitánya, Dobos Tamás szerint a cél ugyanaz, mint tavaly volt, az éremszerzés. Hétfőn 13 órakor az ausztrálokkal játsszuk a nyitómeccset. Az…..
kátéem 2010.06.25 08:36:49
A legjobb négy ország közt vagyunk, idén vb-t nyertünk. De ha minden a helyes irányba megy, tíz év alatt talán újra megkérdőjelezhetetlenül az első három között leszünk – nyilatkozta a győztes vb döntő után Jaromir Jagr. A csehek ünnepelnek szakadatlanul, de azért a…..
Kaszala János korábbi magyar válogatott játékos, a magyar jégkorong jelenlegi új-zélandi nagykövete, a távoli ország gólkirálya azon fáradozik, hogy segítse a két ország hokisainak közeledését. Ezért most remek csereakciót talált ki. Három tehetséges új-zélandi…..
kátéem 2010.03.18 12:34:12
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
Hétfőn a terveknek megfelelően megkezdték a 2009-es svájci világbajnokságra szóló jegyek nemzetközi és online értékesítését. Idehaza még várni kell, de nem sokáig. Gaál Sándor, az Ibusz Sportiroda vezetője a jégkorongblogot arról tájékoztatta, a kanadaiak és a szlovákok…..