Regisztráció Blogot indítok
Adatok
admin@szopoalarc.hu

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan dolgok, amikről jó sok bőrt le lehet húzni anélkül, hogy izzadságszagúnak tűnne. Ilyesmi a LOOT The Game is, ami a megszámlálhatatlanadik bőrt húzza le kedvenc kék elefántunkról, de még mindig le tudja kötni az embert. Ezúttal vonatrablásosat játszunk, vigasztalanul…..
admin@szopoalarc.hu 2012.11.21 13:13:51
@Kappa: A képernyő jobb alsó részén van a tároló (Storage), a kis négyzetekbe tudsz dolgokat tenni. Kezdetben 8 darabot, aztán pénzért vehetsz még helyet. Mondjuk Auto-Loot nem ártana, elég macera menet közben pakolászni.
A Hordes and lordes egy igazi lovagkori hangulatot megteremtő játék, amely rövid felüdülést biztosíthat a mai napra. Eléggé minimális történetre építi fel a gonosz hordák elleni csatákat, amelyekben különböző egységeinkkel vehetünk részt. A csaták során bezsebelt aranyat,…..
Anno az egyik leginkább rákattanós játék számomra a Mysteriez! volt, meg az alá bekommentelt, talán az elsőnél is nehezebb második része. Nem nyugodtam, amíg az összes pályán minden számot meg nem leltem. Ma valami könnyűt szerettem volna találni, erre orvul belém botlott a…..
Az Invitel tavaly decemberben arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy a 25-ről 27 %-ra emelkedő áfa terhét rájuk terheli. Igenám, de ezt az ÁSZF-ben nem követték le. Ugyan ott is módosultak az árak, de a bruttó árak nem változtak, a nettó árak csökkentek. A valóságban azonban…..
1. Mondá az Úr Noénak: Menj be te, és egész házadnépe a bárkába: mert téged láttalak igaznak előttem ebben a nemzedékben.2. Minden tiszta baromból hetet-hetet vígy be, hímet és nőstényét; azokból a barmokból pedig, a melyek nem tiszták, kettőt-kettőt, hímet és…..
admin@szopoalarc.hu 2012.09.19 10:17:37
Idegesítően nyugtató játékot láttatok már? Mert ez ilyen. Számomra egészen újszerűnek tűnő logikai játék, melyben a fákat kell vízzé változtatni (tényleg, ha rákattintunk a fára, szegényke eltűnik, és a helyén kék patak marad), ám vigyázni kell, hogy más fák ne essenek…..
admin@szopoalarc.hu 2012.08.07 15:50:52
admin@szopoalarc.hu 2012.08.07 15:51:56
Az erotikus termékek piacának prémium szegmensét célzó, frissen alapított United Indecent Pleasures első produktuma egy több mint 20 centiméteres, gánai kakaóból készített csokipénisz. Csokifaszt nyilván minden vásári cukrász tud készíteni, a céget jegyző, korábbi publicista…..
Kedves MH Terror! A következőkben Magyarország "leginnovatívabb", legzöldebb munkahelyéről, és munkakörnyezetéről írnék, és tanácsot is kérek egyben.  Ezen a munkahelyen olyan szervezetfejlesztést alkalmaznak, ami a szexuális energiát célozza meg. Egy olyan…..
admin@szopoalarc.hu 2012.05.10 12:35:04
Te is tudsz japánul Bűn-e a cumi? 2011.08.23 18:20:00
Gyakori kínzó kérdés* babás fórumokon, hogy bűn-e a CUMI. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megmondhatom a tutit: japánul igen. Persze, ahogy már megszokhattuk, csak egyik jelentésben.Mert hát három is van neki:1.詰み  matt (sakkban)2.罪   bűn3.積み …..
Subba Ezt inkább ne nézd meg 2011.08.02 10:36:00
A videóban szereplő fickó éppen a volt felesége nevétől szabadul meg. Köszörű által.   ..
admin@szopoalarc.hu 2011.08.02 12:43:01
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
A Szerencsejáték Rt. rákattant a faszozásra. Nemrég nem rúgták ki Kovács Áront amiatt, hogy Sugárlófaszként konferálta fel a Szerencseszombatban fellépő együttest (bezzeg az adásmenetet össze nem tartó Görög Zitát lapátra tették), most meg egy faszozós legenda nyomába…..
Kerékagy Bor a vázon 2011.07.21 16:24:00
A biciklisták borkedvelő és kézművestermék-rajongó csoportjának közös halmaza örülhet: megjelent a világpiacon egy új termék, a bőr bortartó, ami mindkét csoport számára kedves újítás lehet. A „tartórendszert” Montrealban gyártják olajjal kezelt minőségi…..
Mész az utcán, és hirtelen szembejön veled valaki fekete pólóban és nagyon fura szájtartással. Mire gondolsz? a.) Hát ez hülye. b.) Ez undorító. c.) Vennem kell egy olyan autót! A dél-afrikai Ogilvy szerint mindenki a harmadik választ jelölné be, a fura alakok ugyanis az…..
admin@szopoalarc.hu 2011.07.21 01:04:06
Nem fogyasztóvédelmi Pulitzerre gyúrunk, naiv inviteles ügyfél mindössze (nagyon helyesen) pont akkor írta meg kurvaanyázós levelét, amikor elpattant a húr, úgyhogy aki nem bírja a csúnya, trágár szavakat, azoknak javasoljuk a kommentek olvasását. A történet banális, a…..
autózz! Tudom, hogy ki vagy! 2010.11.11 16:22:25
Ha egy autó fel van matricázva céges reklámmal, elég könnyű rájönni, hogy ki vezette, főleg, ha egy viszonylag kis cégről van szó. Tamás egy ilyen, webcímmel ellátott autó vezetőjére rágott be, miután nem volt épp előzékeny vele szemben. A személyiséghez kötődő jogok…..
admin@szopoalarc.hu 2010.11.12 00:05:46
@''autónepper.'':" mindig elmegyek a sor mellet és beállok a sor elejére...."
Alapvetően kapjál büntetést...
Mondjuk a bepofátlankodóknak is legalább 2 szignifikáns változata van:
1. Nyugisan megáll, indexel, várja, hogy beengedjék, utána megköszöni
2. Pofátlanul betolja az orrát és csak azért nem töröd össze, mert pár napig kiesik az autód amíg szervízben van...

Cserébe van olyan forgalmi helyzet, ahol 2 sáv van és a forgalom-feltartás megelőzése érdekében be _kell_ menni a párhuzamos (később rossz) sávba, hogy ne dugítsuk el a közlekedési folyamot (szoktam látni, Bp. Erzsébet híd, Pesti hídfő)
Okos informatikus barátaimtól kérdezném (persze a hülyék is beleszólhatnak, Krike! - bocs :) ), hogy mi a teendő akkor, ha a HP DC7800 című gépem az istennek nem hajlandó elfelejteni, hogy a BIOS-a le van jelszavazva (igen, én voltam, és hülye vagyok: elfelejtettem). Próbáltam…..
Nem egyszerű biztosítási kérdést vetett fel Gergely levelében, amit a MABISZ-nak és a blognak is elküldött. Mi van, ha neked megy egy diplomata rendszámos autó, akinek a sofőrje nem tud magyarul. A kék-sárga csak magyar nyelvű, nem lehet valakit rákényszeríteni, hogy aláírjon…..
admin@szopoalarc.hu 2010.11.05 00:40:28
@0rdas: A mögötted jövő (aki beletolt az előtted lévőbe) ad betétlapot mindkettőtöknek. Gyaktap :(
Az nem érdekes, hogy fizikailag "nem találkozott" a hátsó autó az elsővel. Gondold végig - az ad papírt, aki az esetet okozta.
A tahó, mindenki más semmibe vevő viselkedés egyik jellemző formája a járdán közlekedés. Mármint autóval. Iridium nem az első, de még csak nem is a második, aki ilyenről számolt be nektek a blogon keresztül. A rövidke történet még augusztusban játszódott, amikor szokásos…..
Csak az gondolhatta, hogy az Apple mobilja képes lesz megőrizni elsőségét az Androiddal szemben, aki semmit sem ért a piacból. A kaliforniai cég egyetlen készüléket árul, ami egyértelműen prémiumtermékként van pozícionálva, míg az Android most már harmincezer forintos…..
admin@szopoalarc.hu 2010.07.31 00:30:32
Korábban már többször is poszttá formáltuk az egyes Epic War részről (2,3) alkotott véleményünket. Nemrég megjelent az Epic War 4, így most sem teszünk másként. Az első benyomás pozitív: a játék tartalmaz egy tutorial pályát (ha valaki eddig nem találkozott volna az…..
Subba LIKE: Hekk 2010.07.27 10:21:00
HatM fotózta, ő sem tudja mi ez. Mindegy, az ilyesmit minden formában jó nézni...
admin@szopoalarc.hu 2010.07.27 12:06:28