Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lastex of kronos

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás Gáspár Miklós minden bizonnyal a hosszú magyar ezredforduló (1985-2030?) egyik, ha nem éppen "a" legfontosabb hazai gondolkodója, és nem azért, mintha mindig annyira igaza lenne -- talán nem is ez a gondolkodás általában vett legfontosabb hozadéka sem --, hanem mert annyira szívósan,…..
Az alábbi írás nem az LMP hivatalos nyilatkozatának burkolt kritikája. Az eredeti szöveg szép, okos, megrendítő. Megfogalmazóját személy szerint is szeretem és becsülöm, mi több: ha van valaki, akit alkalmasnak tartok arra a posztra, amit jelenleg az LMP-ben betölt, őt…..
lastex of kronos 2009.03.08 23:04:54
Tegnap eltemettük a tatárszentgyörgyi tragédia áldozatait. Az ország együtt gyászol a Csorba családdal. Bármi is volt a gyilkosok indítéka, amit tettek, mindannyiunk, a magyar állampolgárok egész közössége elleni támadás.Nem tudjuk még biztosan, hogy a tatárszentgyörgyi és a…..
Afganisztáni és Pakisztáni menekülttáborokat is megjárt emberi jogi harcos nő az LMP pódiumán, valamint egy vidéki csávó valami "Ivád"-ról. A cikk végén a 10-es álom EP-listát is közzé tesszük.Levetkőzni látszik az amatőrizmusát, de egyelőre még tartja az…..
Kettős Mérce Nem adok! 2009.02.08 12:42:00
Nem adok pénzt politikára, mert a politikusok lopnak, csalnak és hazudnak. Nem adok pénzt politikára, mert amit ma politikának hívnak, attól azonnal felfordul a gyomrom. Az LMP mikro adományozókat gyűjt, hogy megteremtse függetlenségét. Régen a Szomszédok című sorozatban…..
lastex of kronos 2009.02.28 19:06:28
Nocsak, nocsak. Szmogriadó volt Budapesten, vélhetően nem az utolsó. Mondanánk, hogy végre oda lesz majd figyelve a szegény városlakókra, de egyelőre türelmesen kell bánni ezzel a mondattal. Merthogy egy dolog megalkotni a határértéket és az erre vonatkozó szabályozást, de egy…..
„Venne Ön használt autót ettől az embertől?” – így szól a klasszikus, a politikusok hitelességét tesztelni hivatott kérdés.Miután ezt felidéztük, gyorsan felejtsük is el, mert nagyon káros képet sugall a politikáról, „politikus” és…..
Az volt nekem ez a szmogriadó. Több embertől hallottam, hogy otthon hagyta a páratlan rendszámú autóját. Az enyém páros és egyelőre muszáj vagyok használni, ezért én a város határában hagytam hazajövet.Mondják, holnapra feloldják a szmogriadót. Nem értem miért. Mondjuk egy…..
lastex of kronos 2009.01.14 00:44:58
lastex of kronos 2009.01.14 00:45:32