Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zafer Péter

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Pályázóink és Olvasóink! November 20-án lezárult a Nemzeti Állatkert című tehetségkutató pályázat. Összesen 208 pályamű érkezett be felhívásunkra. Szakmai zsűrizés A pályázatokat szakmai zsűri értékeli. A Litera szerkesztősége mint előzsűri kiválasztja azt a…..
Bevállalod? Pályázati kiírás 2009.07.20 14:32:00
Bevállalod?A litera tehetségkutató novellapályázata az Olvasóliget programsorozat keretében Itt a nyár, elindult az Olvasóliget című programsorozat. Strandon, parkban, ligetekben, tenger- és folyópartokon, napozóágyban hátradőlve, koktélt kortyolva, gyékényen, kerti székben…..
Tükör Sosenem 2009.01.21 23:25:00
Nem, én ezt nem akartam, sosenem, sohasem. Még csak eszembe sem jutott, de tényleg, sőt kifejezetten undorodtam tőle. Hovatovább a hányinger kerülgetett, ha elképzeltem, vagy egyáltalán vajmi kevéske arra utaló jelet véltem felfedezni a tévében, mert az utcán akkor még nem…..
Tükör Erdő, roncstelep, otthon 2009.01.15 02:32:00
Zoli, miután szépen lassan kezdte megszokni, hogy egy szinten vagyunk, újra örömmel vett részt a közös játékainkban. Ekkor már együtt jártunk focizni is, igaz, mindig igyekeztem másik csapatba kerülni, mint ő.   Viszont azt éreztem, hogy minden közös faszverés…..
Tükör Tükör 2009.01.14 00:26:00
A tükörben én voltam, a tükrön meg a gecim, ilyen egyszerűen, és csak néztem, ahogy szépen lassan csordogál lefelé a sima felületen. Ez volt életem második spermában végződő elélvezése, ugyan előtte is vertem már többször, de akkor még csak irigykedtem Zoli barátomra,…..