Regisztráció Blogot indítok
Adatok
admiraL

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
admiraL 2009.07.11 10:23:38
@tibsi: most akkor honda vti, vagy toyota vvti?:P és mi köze a váltóhoz, kuplungolni lehet kellene!:D
Ezidőszerint az EU-ban alighanem csak Görögország kreténebb hazánknál, és ez alighanem igaz a nemzeti vasúttársaságokra is. Viszont a görögök elhitették a világgal, hogy ők Homérosz és Periklész népének leszármazottai (pedig antropológiailag sokkal inkább derék délszláv…..
Érdekes felfedezést tett Péter a bizonyos autókról hiányzó rendszámok kapcsán. Arra figyelt fel, hogy nagyon jellemző, milyen kategóriáknál nem szokott gyakran ott figyelni a rendszám a kocsik elején. Én kicsit meglepődtem a megfigyelés eredményén. Mostanában megszaporodtak a…..
admiraL 2009.04.26 15:24:20
107:
nekem esett le rendszámom, felraktam az ablakba( marha rámtolatott, eltört a rendszámtartó. ) anyámat vittem fel, bokaszalagszakadással kórházba. kolléga leállít, hol a rendszám. itt. most esett le. fel kell drótozni. nincs nálam drót. jó, akkor 10ezer. közben egy integetés egy 7es bmwnek, ami biztosan nem 50-el ment belterületen. egyebkent egy szürke xsara picassom volt akkor, nem igazan akartam semmit se megszegni.

ugyanez a kolléga, egy másik társával, 2 héttel később, csak hogy meggyőződjön róla, hogy tényleg rendben van-e minden iratom, kb 3km-en keresztül jött a seggembe, mire levillantot hogy álljak félre. vasárnap este 8kor, jöttem haza, körülbelül csigatempóban. papírokat bemutattam, és közöltem vele mennyire rendbetartó vagyok, hogy a helyi citroen kereskedésből, utána rögtön beszereztem 2 új csodálatos rendszámtartót!

másik esetben szabálytalanul parkoltam, (nem, nem a fővárosban, nem nem vészvillogóval.) mellettem a kereszteződésben parkolt egy szlovák rendszámos laguna. jön a pék, villog. odamegy a szlovákhoz, az nem ért magyarul, elengedi. aztán láttam mennyire dúl fúl, szalutáltam, végighallgattam a mondókát, megbüntetett. befizettem, mosolyogtam. egyebkent fogalmam sincs, de a rendőrnek szerintem a feladata a rend fenntartása lenne, nem pedig annak levezetése, hogy az asszony összeveszett vele aznap este.

most nem azért, de ennyire unatkoznak a pékek hogy már kommentelni is van idejük?

amikor anyám twingóját összetörték, és péket hívtunk volna a helyzet tisztázására, közölték hogy nem érnek rá, valami gyereket keresnek épp. ja, a fánkboltban?
admiraL 2009.04.26 15:31:12
@valami hidralika mittudomén:

én nem mondtam hogy nem voltam hülye.
bár igazán nem fogok nekiállni rendszámot hegeszteni, amikor valaki felviszek a sürgősségire. prioritás, ennyi.
utána még aznap mentem rendszámtartóért, és felszereltem.

ettől függetlenül, hagyjuk már abba egymás baszogatását, mert szimplán undorodok ettől a helytől, amiért mindenhonnan csak a "megszorítások", "szigorítások", "szabálytalanság", "zéró-tolerancia", egyéb kifejezések folynak.

és akkor az a legnagyobb probléma, hogy a marha nem rakott rendszámot a kocsira, hallottál most te olyat, hogy valaki balesetet okozott, valakinek ott maradt a foga, és az első rendszám hiánya miatt nem tudták azonosítani?

Talán emlékeztek még, a héten írtam arról, hogy szerintem nem lesz Apple-netbook. Na, azóta még egy elemző világgá kürtölte, hogy kedvenc kaliforniai cégünk egy nagyon olcsó számítógép kiadásán töri a fejét, amit én továbbra is fenntartásokkal kezelnék, de azért…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
admiraL 2008.11.24 12:46:36
admiraL 2008.11.24 12:47:47
admiraL 2008.11.24 13:06:35
Holland és német kutatók veszélyes támadási formát dolgoztak ki az egy milliárd példányban értékesített kártyával bíró, többek között a holland, londoni, és hong-kongi tömegközlekedésben használt MIFARE Classic RFID rendszerrel szemben. A holland Radboud Egyetem Digital…..
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..
admiraL 2008.02.26 09:26:14
2006-ban Dunaújvárosban voltam. Boldogan iratkoztam be a DUF-ra. Asszony pajtival mentünk. Oda vettünk egy diákot meg egy egészet, ugye párom diák, én még nem. Az odaúttal semmi gond nem is volt. Jegyváltáskor a sofőr nem kérte a diákot, így észre se vettük, hogy nincs nála a…..
Már a pletykák is lázba hozták a leendő vásárlókat, most pedig meg is erősítették a híreket. Tényleg lesz Thinkpad X300. Az ára kissé borsos, 2743 dollárba kerül (ezt az árat találta a Gizmodo bloggere a Best Buy-on), mai árfolyamon ez 500 ezer forint. Néhány adat: 2Gb…..
A legdrágább jármű, amely valaha elindult Budapestről Bamako felé. A BKV-kékre festett innovatív Volvo-terepjáróbuszba megpróbáltak mindent besúvasztani, amire szükség lehet Afrikában. És 117-tel megy...
admiraL 2008.01.06 12:21:26
Ma reggel érkezett a hír szerkesztőségünkbe, hogy 13 éves korában elhunyt Frank, az egyik - ha nem a - leghíresebb LOLCat. Ő volt a legendás és őrületesen népszerű LOLCat-site, az Icanhascheezburger.com, ihletője, alfája és omegája. Legyen neki könnyű a…..
admiraL 2007.11.16 11:45:33
JERKS • elindult a JERKS 2007.03.14 18:31:00
ezennel 'hivatalosan' isa design-t en csinaltam. a zene feltetele maceras de megoldom boombox formajaban haha. mivel ez az en blogom, azt irok es csinalok amit akarok, ahogy a kedvem tartja. tehat ami bekerul ide, az a kedvemtol fugg es meg sokmindentol. velemenyalkotas, szolas…..
admiraL 2007.03.14 21:31:50