Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maniac90

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botondtól kaptuk ezt az asztalt, ami igencsak Minimal stílusú (ezért nekem bejön). Hátterben ismét egy parketta hatású wallpaper feszít, ám most szürkeárnyaltosan. Fent egy dock, rajta tényleg csak a legfontosabb ikonok (szintén szürkeárnyalatos), amik közül egyedül a Manga nem…..
Egy anno nagysikerű poszt gazdája újabb képpel örvendeztetett meg minket, ezúttal a Linux-modding bugyraiból :Dhello.mar nagyon reg nem posztoltam ( elozo bekuldott "munkam" Moddolas magasiskolaja). azota sok minden valtozott: tovabb moddingoltam az xp-t majd elertem annak a…..
maniac90 2009.08.28 21:15:54
@szekelya: mast nem tudok mondani: orulok hogy tetszik. a deviantartrol meg annyit, hogy regisztralva vagyok, de az angol tudasom egyelore nagyon alap, ezert ott nem csillogtatom (egyelore) deskmoddingos kepessegeimet:P
itt van az msn cimem:
outwork69@gmail.com
ha gondolod msn-en keresztul tudjuk tartani a kapcsolatot, es talan tudunk egymasnak segiteni, a deskmoddingban[ ismerem eddigi munkassagod:P (http://ethsza.deviantart.com/)]:P

@des & Sunsetjoy: igazatok van. talan tul kontrasztosra sikerult ez a desktop. igaz 2 nap linux hasznalat utan meg vagyok elegedve a vegeredmennyel. talan jobb is lehetett volna, de egy merevlemez problema miatt elveszett az ubuntum, es meg nem volt alkalmam hogy ujratepelitsem. igerem a kovetkezo linux deskem profibb munka lesz.:D
Ilyen asztalt szívesen néznék minden nap, nincs ikonokkal túlzsúfolva. Van egy Firefox és pár meghajtó, ezen felül pedig egy szinte üres tálca.   Na szóval most kellett reinstallálnom [...], mert a Winfos Pista kinyomta a taccsot. Ez egy visual style, amit WindowBindsszel kezelek,…..
Személy szerint az ilyen háttérképeket kissé agyrombolónak tartom, de a beküldőnk biztosan kedveli, ha már ilyen háttérképet választott. Érdekes-vicces ikoncímkék, garmadával álló programok a dokkon. Nos, mire következtettek?..
Remélem nem veszitek zokon, hogy sokszor angol címeket adok a posztoknak, de jobban és gyorsabban megy. Úgysem a cím a poszt lényege.Szia!Csak nemrég kattantam rá a desktop-pimping üzemágára, úgyhogy mostanéban nekem minden vicc új. Ezt az asztalt egy fél üveg jófajta brandy mellett…..
Desktop egy kis programkörképpel. Egyszerű, de mégis tetszetős minimal háttérrel Linux rendszeren. És íme:Minimalistic... :)Linux Mint 6 + egy kis buhera. A Vista-m mellett elsősorban ez a nyugodt hétköznapok oprendszere, de ezenkívül grafikára/tervezésre is használom :)..
Lénárd korábbi asztalát alakította kicsit át, sőt még egy kis rekordérdekességet is megosztott velünk dicsekvő hajlama...
A háttérkép az egyszerű dizájnt hirdeti ugyan, de nekem valahogy nem ez szűrődik le, mivel minden látható felület moddolva van :) Érdekelne némi extra infó is a beküldőtől, hogy miképpen érte el ezeket...
Állandó kommentelőnk Bachterman volt oly szíves és egy linket küldött amely érdeklődésünkre tarthat számot. (aki ezt a kifejezést itt a végén kettőnél többször, lassan elolvassa azt fogja tapasztalni, hogy semmi értelme...)http://kaelri.deviantart.com/art/Enigma-103823591..
maniac90 2009.02.26 15:15:06
@Bachterman: szerintem lassekongo temai a legjobbak, az osszeset kiprobaltam es megszerettem oket, attekinthetoek, egyszeruek es megis kulonlegesek .... legalabb is ez az en velemenyem

szemezgetni valo :D
www.jackrebel.com/
Régebben esett szó arról, hogy a Napioff rovat keretein belül az általatok készített tutorialok is megjelenhetnek. Maniac volt oly kedves és egy alap leírást készített az egyik windowsos dock alkalmazásról, kezdetnek pont megfelel. Ezúton is ösztönöznélek benneteket, hogy ha van…..
A mai posztom egy duplázás, hiszen egyazon olvasótól érkezett annak idején a két asztal, ami csak háttérben különbözik. Gondolom meg szerette volna mutatni aktuális kedvenceit.Úgy látom egyszerre kedveli a paráztatós, az autóversenyes és extrémsportos játékokat. Látni egy-két…..
Ismét egy frissítéssel (régi) tudok szolgálni (igaz ez még szintén a régebbi asztalok között volt), szóval ha van még frissebb, ígérem sokkal hamarabb ki fog kerülni ;)Az ikon méret itt is maradtak olyan picik (bár szerintem pojéén), de nem olyan vaksiknak való mint én vagyok :)…..
Árpi az asztal képei mellé még írt nekünk pár sort is, de ami a legjobban tetszik, hogy a tálca ikonokat még feliratozta is nekünk, hogy könnyebben kitalálhassuk, hogy ki is Ő! Kedves asztal.blog.hu!   Gratulálok a bloghoz, igazán jó ötlet! Én is kíváncsi vagyok, hogy ki…..
maniac90 2009.02.06 19:04:10
Ez az asztalka már egy jó ideje talonban van tartva, pedig a tulaj visszatérő vendégünk és most még egy részeletes leírást is kaptunk: Üdv! Korábban már küldtem shotot, de azóta sokminden változott. +xp/sp3 -ecnmy/unltd skin (módosításokkal) -calibri betűtípus -nem…..
Igaz nem árul el semmit ez az asztalka, viszont aki küldte, írt hozzá egy kis üzenetet: Szia! Nemrég találtam meg a blogodat, gondoltam megszínesítem egy linuxos asztallal, úgyse látni ott túl sokat (még címke sincs neki...) Minden jót! Fruzsi Köszönjük a képet! ..
Friss, meleg! Szeretem ha valaki sokat ír a shotjáról, kevesebb a dolgom van vele és mégis tartalmas a poszt. Csúnya mód ezt le is nyúlom a kollegák elől :) Helló! Gondoltam én is bepróbálkozom a jópár tetszetős képernyőlopat mellé ezzel a Mac-klón desktoppal. A rendszer egy…..
maniac90 2009.02.02 11:28:16
Kellemes hétfő reggelt mindenkinek! :) Ma Self_ aka. dragonblue új asztalát csodálhatjuk meg, amihez ez az üzenet érkezett:Sziasztok, itt Self_!Régen DragonBlue névvel küldtem be egy desktopot, azóta már volt egy kissebb átalakítás, de azt nem küldem el, mert nem volt készen... De…..
Annyira letaglózott már első pillantáskor ez az asztalka, hogy igazából nagyon sok mindent nem lehet mondani, beszéljen helyettem a készítő: ma bongeszes kozben talaltam meg a blogod, es igy elso latasra nagyon megtetszett :D gondoltam en is beszalok a "buliba", itt az aktualis…..
maniac90 2009.02.01 13:23:20
@esfrost: legfontosabb a turelem :P az jo sok kell...nekem ket napba telt amig nagyjabol elkeszitettem amit itt latsz.
Ha ien desktopot szeretnel meg kell tanulnod valameyik kepszerekeszto progi alapszintu hasznalatat (en paint.net -et hasznatam) kell tudnod hogy hogyan kell visual stylet modositanod, es nem art ha tudod kezelni a samurize nevu progit
maniac90 2009.02.01 18:13:06
@ViKo:, @esfrost:
Elore szollok ez egy kicsit hosszu lesz :P
Ha tenyleg magas szinten akarod csinalni a deskmoddingot, akkor sajat magadot kell kepezned. Eloszor is ajanlom, hogy szerezz be egy konnnyen kezelheto kepszerkeszto prgoit, szerintem kezdonek a paint.net program tokeletesen megfelel ( www.getpaint.net/download.html ).

A kovetkezo lepesben tanuld meg hasznalni a progit ( nem kell profi szinten ertened, eleg hogy az alapokat tudod, mert azokat konnyeden fel tudod hasznalni a deskmoddingba)

Ha mar nagyjabol tudod a paint.net alapjait, akkor mar neki is alhatsz valamivel nehezebb dolognak, ilyen pl a visual style keszites, ami alapjaban nem is nehez, csak idoigenyes. A visual stylok kesszitesenel nincs nagy valasztek, csak egy progit hasznalhatsz: a stylebuildert ( www.tgtsoft.com/prod_sb.php ) - a progi 30 napos probaverzioval toltheted le. ez boven eleg egy sajat visual style elekeszitesehez.

Ha mar erted a VS kesziteset akkor van meg par progi aminek nem art ha tudod a hasznalatat: -samurize - ezt a progit en is hasznaltam, talan ez az egyik leg skoldalubb a deskmodding tekinteteben (ikonokat hozhatsz letre, idojaras widgetseket, TV programokat jelenithets meg a desktopon, merevlemezek, cpu terheltseget figyelheted - egyszolval szinte mindent megjelenithetsz ezzel a progival a desktopon)
-styler toolbar
-findexer

Es meg egy fontos dolog amit kikifelejtettem, nagyon sok idot kell toltened desktopscreenek nezegetesevel, mert egy ido utan tudnod kell hogy meik stilus all kozelebb hozzad (minimalist, stb)

Meg csak annyit, hogy az elejen a egjobb hogyha meglevo skineket modositasz, alakitgatsz izlesed szerint, mert az sokkal konyebb mint valamit lerehozz a nullabol.
Most mondhatnatok ,hogy miert kell a kineket te csinald, hogyha azokat le is toltheted, de szerintem az az egyedi ami a te izlesedet szemelyisegedet fejezi ki, nem az alelyiket te vlaahonan letotesz.
Bocsi hogy ien hosszu olvasmanyt irtam, de errol heteket lehetne irni
ha kerdesed van itt megtalasz:
slym16@citromail.hu

maniac90 2009.02.01 19:48:07
@esfrost: nincs mit, es nyugodtan irj, ha tudok segitek. ne feledd a turelem a legfontosabb, elore szolok, hogy sokat fogsz mergelodni, de hidd el megeri :P
Mára egy visszatérő vendégünk netbook asztalával gondoltalak meglepni titeket. A régi asztala késztetett anno arra, hogy kezdjem szét buggantani a windows-omat és bizony ez a netbook is... fúúúúú... az asztalikonok tetszenek nagyon!..
maniac90 2009.02.01 12:48:51
@mnmlst: nem hiszem hogy csak bor lenne, szerintem annal joval tobb :P szerintem csak a keszitoje tudna megmondani.
maniac90 2009.02.01 13:02:49
@szekelya: ereztem hogy valami csel lesz a dologban lol. meg tudnad adni az msn cimed? lenne par kerdesem a shell-el kapcsolatban :D email cimem: slym16@citromail.hu, ide elkuldheted az msn cimed. elore is koszi