Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veréb78

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Régen minden jobb volt 2012.04.16 15:54:00
Ennek örömére nézzünk is meg egy friss techdemót a CryEngine 3-ból, aztán mehet tovább a szokásos eszmecsere arról, hogy bezzeg 1981-ben ZX Spectrumon. Neked melyik volt az első játék, aminek azt mondtad a grafikájára, hogy úristen úristen, ennél jobbat már nem lehet…..
Veréb78 2012.04.17 23:24:35
@anarch: nekem is kapásból a Dune ugrott be. Néhány hasonló megszállott baráttal a Nyugati pályaudvar környékén nyálcsorgatva nézegettük hosszasan az introt egy kirakatban. Az a napfelkelte, a rengeteg szín... Persze akkor még "csak" C64-ünk volt, de aztán később már otthon is csodálhattuk :)
 Felmerült bennem, az utóbbi időben pár dj fail video megtekintése után, hogy nem lenne hülyeség akusztikus gitárt vinni kisebb bulikba, majd Bob Dylan számokat játszani technikai probléma felmerülése esetén. Íme egy fasza Tiesto Fail Szentpétervárról!   ..
A Blog visszatért sírjából a „Teremtő” és segítőinek jóvoltából, mint Dean Winchester a Supernatural-ben! Ezen „Új korszakból” sem hiányozhatnak, nem hagyhatjuk a nosztalgia enyészetére a jól bevált csapatismertetőket, úgyhogy hosszú idő után ismét…..
2008 nyarán felröppent a hír, hogy az AC/DC 18 év után kis hazánkba vezeti a feszültséget. Naponta néztem az oldalakat mikor válik mindez biztossá, hol, mikor lesz, a mennyiért annyira nem is érdekelt, mondván többet valószínűleg nem jönnek hozzánk. Végül igazzá vált:…..
Veréb78 2009.03.26 14:14:31
Elérkeztünk sorozatunk harmadik részéhez, ahol a térd sérüléseivel foglalkozunk. A floorball egyik sajátossága, hogy a térd igen erős megterhelésnek van kitéve, ezért a sérülés veszélye is jóval nagyobb. Szalagsérülés  Az orvostudomány megkülönböztet elülső…..
Veréb78 2009.01.13 21:00:14
Ne legyen rá szükség, de:

www.htsmedicalcenter.hu/

Itt most elsősorban a gyógyászati segédeszköz szaküzletet ajánlanám (de akár a rendelőt is) - van minden, ami a megelőzéshez, ill. a gyors(abb) gyógyuláshoz szükséges.

Mindenkinek további kellemes, sérülésmentes játékot!