Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petofanni

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szaporítom a szót, csak megpróbálok így strukturálódni. Tehát ide kommentezhetitek a javaslatokat a helyszínre vonatkozólag. Ancsa rákérdezett (ha nem írja, magamtól nem jöttem volna elő vele!!!), de jobb ötlet híján és egyetértés esetén nagyon szívesen látlak titeket…..
Sziasztok!Arra gondoltam, ide lehetne gyűjteni az ötleteket arról, hogy ki mit szeretne az osztálytalálkozón. Amin mostanában legtöbbet töprengek: milyen kaják legyenek? Csináljuk-e magunk (bogrács, grill adott, csak elszánt szakácsok és kukták kellenek) vagy rendeljük előre?A…..
Találkoztam egy dán fickóval, aki a 40 éves érettségi találkájára készül. Náluk úgy megyen a szervezés, hogy minden találkozón kiválasztanak két embert, aki a következő szervezője lesz. És ha valakinek az öt év alatt változik a címe/telefonszáma/emilcíme, az maga,…..
Kedves mindenki, azt gondoltuk az Emővel, hogy amíg személyesen is találkozunk, talán kedvetek lesz egy kis virtuális bemelegítéshez. Ezért aztán megnyitottuk ezt a blogot, ahol - ha ti is akarjátok - megtárgyalhatjuk majd az osztálytalálkozó időpontját, helyszínét, elmondhatjuk,…..