Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsárliFirpó

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több ponton változnak a közúti járművekre, köztük a kerékpárokra vonatkozó műszaki előírások. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kedden bejelentette, hogy egy hónap múlva, legkésőbb 2014. január elsején olyan közlekedésbiztonsági célú rendeletmódosítások lépnek majd…..
Csak viccelt Balázs, amikor élő adásban buzizta le az egyetemistát, aki fellépett az ellen, hogy a lányokat ingyen engedik be bizonyos szórakozóhelyekre. Teczár Szilárd többször hangsúlyozta, nem az ingyenbelépőt irigyli a lányoktól, hanem szerinte az ilyen jellegű helyek pusztán…..
És még a kontinenst sem kell elhagyni. Munkanélküliség EU 2013 július: Forrás:Zerohedge Ettől függetlenül a kormány folyamatosan szükségét érzi annak, hogy kozmetikázott foglalkoztatási adatokkal hülyítse a közvéleményt. A Portfolio lerántja a leplet a foglalkoztatási…..
CsárliFirpó 2013.09.02 23:55:16
@Lindalinda: jól beszélsz!:)
A minap Széles Gábor gyakorlatilag bevallotta, amit iparági pletykákból már sejteni lehetett. A BKK erőltette a VT-Transmanra a főváros új Mercedes buszait. Széles Gábor hazánk autóbuszgyártásának sokszoros megmentője a saját Facebook oldalán vallotta be, hogy a kisebbségi…..
CsárliFirpó 2013.08.14 13:20:43
@buday008: "Anúgy a megoldás baromi egyszerű lenne. állami támágatással legyártatni normálsi magyar buszokat.. "

Ehhez először ki kellene lépni az EU-ból, máskülönben ilyen nem engedélyezett!
Kedden startolt volna hivatalosan az O.Z.O.R.A. fesztivál, hogy aztán hat napon át éjjel-nappal folyamatosan szóljon a pszichedelikus trance és goa.  Minden készen állt, a felhőtlen jókedvhez nélkülözhetetlen tudatmódosító szerek bekészítve és teljes létszámban…..
Tibor nem érti, milyen alapon hirdetik ingyenesnek a bulit a Rióban, ha nincs diszkrimináció. Az ombudsman szerint nem áll hatáskörében vizsgálni a szórakozóhelyeken alkalmazott beengedőrendszert, de valószínűleg nem hátrányos megkülönböztetés, ha a vendégek fele ingyen mehet…..
"Aki a szolidaritás elve szerint elvárható feltételekkel nem ért egyet, az akár el is mehet innen" - mondta Semjén Zsolt a Heves Megyei Hírlapnak adott interjúban. (Az interjút a heol.hu-ra nem tették fel.) A miniszterelnök-helyettes mondatát azoknak a külföldi szolgáltatóknak…..
Az 1929-ben New Yorkban született - és jelenleg is ott alkotó - autodidakta fényképész 18 évesen kezdett el dolgozni a Look divatmagazinnak, ahol először a postai osztályon, majd később személyi titkárként alkalmazták. 1951-től a Mayfair magazin művészeti igazgatója lett, reklám- és divatfotói olyan…..
szociológusokkal, és basznivaló egyiptológusokkal.  A filozófia fontos és hasznos, az ember attól ember, hogy értelmezni próbálja létét a világban, és bár ebből nem kevés tragédia származott, enélkül viszont maradtunk volna a füvet legelő gazella szintjén. A gazella…..
CsárliFirpó 2013.05.18 00:09:15
@wmiki: +1 !:)
Librarius ByeAlex, leírva 2013.05.16 12:55:59
A fél magyar sajtó egy pályaelhagyó újságírón köszörüli a tollát. Vajon irigységből? (Bakos András írása) ByeAlex nem akkor szúrta el, amikor a közönségszavazatokkal – a zsűri igyekezete ellenére – megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivál magyar döntőjét. A végzetes…..
Három hete letarolták a fákat, azóta felszedték a villamossíneket, elvitték a szobrokat, eltakartak, szétszedtek, kiástak mindent – most meg Varga Mihály bejelenti, hogy bocs, ez lesz az egyik első beruházás, amit a hiány csökkentése érdekében fel fognak függeszteni. A Kossuth…..
Szombaton délután átvonult a budapesti belvároson az utolsó Critical Mass. Már az újpesti rakparti gyülekezőnél látszott, hogy nagyon sokan, több tízezren gyűltek össze, hogy végigtekerjék a 16 kilométeres távot, amely Petőfi híd - budai alsó rakpart - Halász utca - Fő utca…..
ProgBlog Belügy 2013.04.16 21:39:06
„Ebben a pillanatban még én, és csak én vagyok a fejedelem, az történik, amit én akarok, és arra veszem rá a vár alatt élőket, amire akarom. Ha megparancsolom, hogy gyújtsák fel ezt a várat, irtsák ki az idegeneket… és éljünk a magunk ízlése és vallása és rögeszméi…..
Laodumin Happy Birthday Fidesz! 2013.03.30 21:15:21
A 25. életév betöltése mérföldkőnek minősül minden ember életében. Ilyen nagyszerű alkalmakkor illene jókívánságainkat küldeni az ünnepeltnek, esetleg megemlékezni a negyedszázadnyi életút jeles eseményeiről. Azonban a Fidesz születésnapja kapcsán szeretnék eltekinteni…..
Az Ételt az Életért ételosztásán ismét döbbenetes tömeg állt sorban. Ilyenkor az ember végtelenül cinikusnak érzi azokat a kormányzati nyilatkozatokat, amelyek "példátlan sikerről" és "tündérmeséről" szólnak. Azt pedig főképp, hogy a kormány eközben a szegényebbektől…..
CsárliFirpó 2013.03.30 16:08:23
@Amadeus62: "ki kellene végezni Orbánt és a bandáját"

Remélem a hozzád hasonlóakat már jegyzi a nemzetbiztonság és elkapnak nemsokára, mert írásod bűncselekmény!
CsárliFirpó 2013.03.30 16:45:56
@Gyilkos+Garázda+Gázoló+Adócsaló=Orbán_szektája:

" "2009.01.13. óta tag."
CsárliFirpó 0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt "

És ezzel most mit lepleztél le te szerencsétlen? Hogy nem blogolok, hanem csak időnként kommentelni szoktam? Ráadásul nem az elmúlt napokban nyitogattam a troll nickjeimet, ahogy a haverjaid, hanem már több mint 4 éve ugyanazon a nickemen nézek néha erre?

Nagy öngól volt kisfiam!:)
  A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt ingatlankezelésébe került a Rudas Gyógyfürdő melletti épületcsoport, ahová a fővárosi fürdővezetők modern élményfürdőt álmodnak. A képen a Nirmana Építésziroda kivitelezési terve látható.     A Rudas…..
„A nemzetpolitika aktuális kérdései címmel tart előadást Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke január 16-án, szerdán este 18 órától a kolozsvári Minerva-ház Cs. Gyímesi Éva termében. (Jókai /Napoca utca 16 szám). Az eseményre a Kós Károly Akadémia…..
2012. november 30-tól a Ryanair foglalások esetében már nem lehet kikerülni a kártyadíjmentes foglalást. Utanként és utasonként 6 € / 6 £ tranzakciós díjat kell fizetni minden foglalás esetében, így egy Ryanair retúrjegy ára + 12 € / £ összeggel megnő. Ez vonatkozik…..
CsárliFirpó 2012.12.03 00:21:33
@SecretGhost: " a MALÉV csőd miatti brutál kiesés miatt senki nem kárpótolta a repteret"

Te hol élsz? Ha a boltodba következő naptól nem jár már a Marika néni vásárolni, akkor a így kieső bevételedet utána majd az állam pótolja neked?

Az pedig ideje volt, hogy adózzon, ha már mindenki - legfőképp a kisember is- adózik, miért pont a reptéri társaság lenne kivétel?
Szabad-e betlehemezni? – hangzott fel régen a kérdés karácsony körül a falvakban. Hogy a betlehemező gyermekeket nem mindig jámbor szándékok vezették, arról Fekete István ír megkapó novellákat Téli karácsony című kis kötetében. Nos, a Szent Ágoston édesanyjáról, Szent…..
Republikon A Jobbik rosszabb napjai 2012.10.18 12:52:28
Vajon mi történik majd a Jobbik október 23-i tüntetésén? Mikor áll végre elő a Jobbik választási programjával? Le tudja-e győzni a Jobbik a Fideszt?  - TÓTH Csaba írása Kapcsolódó hivatkozások: Lassan elcsendesül az Avas, véget értek a tüntetések Karácsony…..