Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jkrist

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha új nyelvet akarunk tanulni, hamar szembesülünk azzal a problémával, hogy fogalmunk sincs, milyen könyvet válasszunk. Bár ha valaki bemegy egy hazai könyvesboltba, inkább azzal fog szembesülni, hogy nincs semmilyen portugál nyelvkönyv. Biztos nem a bőség zavara fogja letaglózni, mint az angol vagy…..
Amilyen rossz volt a tegnapi, ez olyan finom :) Persze ez minőség, nem is magamnak vettem, hanem Pilón barátomtól kaptam Karácsonyra. A címkéje szerint ügyeltek rá, hogy ne legyen túlságosan hordóíze, ez sikerült is, nagyon kellemes.…..
Kezdeti lépés, kitekintés a vörösborok felé. Átmenet.Az öcsémnek kifejezetten ízlik, én egyelőre "szokom" a nemfehéreket, a héten Soproni-Kapuvári Kékfrankost ittam még a kollegámék saját előállítású borából :) A vörös nehezebb műfaj.. A bor ~1000 Ft…..
Sose esett rosszul.. :)Az Irsai igazán kellemes, gyömölcsös illattal és ízzel rendelkezik. Borral most ismerkedőknek kiemelten ajánlott, mert meghozza a kedvet a további fajták kóstolásához. (Az öcsém szerint nem is száraz bor! :) Tény, hogy inkább édeskés íze van.)Önmagában…..
Múltkor láttam valami ismeretterjesztő filmet a második világhaborúról. Standard doku, egy gondolat fogott meg benne, méghozzá a négerek kapcsán. Érdekes lehetett egy olyan ország oldalán küzdeni, melyben nagyjából ugyan úgy szarbanézték őket, mint a másik országban, ami ellen…..
Nagyapámnak Zolika legszebb évei 2008.12.30 13:56:00
Kedves Nagyapa!Lekapcsolták Zolikát. Persze ez neked nem mond sokat, nem hiszem, hogy ismernéd vagy akár hallottál volna róla valaha is. Én sem ismerem igazán, néha feltűnt a törzskocsmánkban. Elég annyit tudni róla, hogy mindig is balhés srác volt, évekkel ezelőtt még én is…..