Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juditta

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hónap igazi magyaros sztorija Jánosé és Ferencé, akik megsértették a Mindenkori Magyar Kormányszervek Íratlan Törvényét és, kapaszkodjatok meg, erős, érdekes pályaművet adtak le egy kormányzati pályázaton! Az illetékes kormányszerv viszont olyan arcpirítóan próbálta…..
Juditta 2009.08.10 19:22:54
@A Nép - Te vagy!: Most visszaolvastam a kommentjeidet, és mi ketten valóban nem ugyanarról beszéltünk, így a véleményünk ellentétesnek is tűnhet. Örülök, hogy ez ilyen hamar kiderült, és nem hajnalig beszéltük a mást :)
Juditta 2009.08.10 19:27:36
@bugmenot1234: A Nép - Te vagy! azon akadt fenn, hogy egyesek megkérdőjelezték a levelezés valódiságát. Én nem kérdőjeleztem meg, hogy megtörtént ez a levélváltás, hanem azon akadtam ki, hogy hogy beszopnak az emberek egy egyoldalúan előadott történetet, majd szapulják azt, akit "kell", ahelyett, hogy vennék a fáradtságot és kicsit mögénéznének.
Fremen Szövetség VÉGE 2009.02.04 18:30:00
Sziasztok!Hát ez is elérkezett. Végre! :)A győzelmi videó már készül, a jelentéseket a blogon lecseréltem olyanra, amin a védelem is látszik, és most láthattok "buherálatlan" képet is a csodáról.Beszéljenek helyettem az eredmények.   Szeretném kifejezni…..
Fremen Szövetség Éjszakai móka 2009.02.04 04:00:00
Sziasztok!Ma 18:00-kor vége lesz a magyar S1 szerver második fordulójának. Még az utolsó éjszakára tartogattunk egy kis meglepetést, afféle jutalomjátékként. Remélem értékelitek. :)(Az utókornak: tegnap ilyenkor még csak három Rednecks-es csoda volt.)Eközben az AHA…..
Juditta 2009.02.04 16:17:44
@Unic: "Az AHA se miután lehajbokolt a vereség után az ÉSZnek."

Javaslom az AHA blog olvasgatását, hogy ne beszélj ilyen baromságokat. :D

Az ÉSZ nagyot alkotott így a vége felé, megosztom veletek :)
Az AHA klánközi (azaz, nem publikus) fórumra ezt tudta írni Caloway:

"Re: Népszavazás - harcoljunk, vagy tárgyaljunk?

HozzászólásSzerző: dioda Dátum: 2009.02.02. 23:53
Üdvözlet minden AHA tagnak az ÉSZ nevében.

Köszönjük, hogy végig izgalmassá tettétek a szervert, s nem unatkoztunk simezve. Jó ellenfelek voltatok, szép csaták maradnak emlékeinkben.
Remélem másik szerveren összefutunk még, s talán másképpen alakul minden ott.

U.I Ha valaki töröl a travin illenék a külsőforum accjától is megválni.

Caloway és az ÉSZ vezetés"

Tekintve, hogy bejártak a fórumunkra, még kevésbé értem a bénázásokat. Mi legalább ha bénáztunk, segítség nélkül tettük :)

Judit
Juditta 2009.02.04 16:26:51
@Lord heckman: Előfordult, hogy valaki ott szervezett. Mondjuk mikor nem vezetők, hanem a klántagok szerveztek egymás között. Meg van ott sokminden egyéb is, pl. nem kimaszkolt logok, ilyesmi.