Regisztráció Blogot indítok
Adatok
len_csi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Lesz Való világ 5 2011.05.29 19:52:30
Nem mintha akár csak egy percig is kételkedtünk volna abban, hogy az RTL Klub nem áll le a negyedik kiadásnál, de mostantól hivatalos: lesz Való világ 5, a casting felhívás most ment ki az Alekoszos műsor döntőjében - a célközönség ugyanaz. Itt lehet jelentkezni...
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
Buday otthagyta Stahlt, meg a dobozba zárt meglepetéskajákat, és jól tette, mert ezt a mázsás testet bűn volt beszorítani abba a falatnyi konyhába és összezárni egy krémsajttal, meg egy Erős Pistával. Simán el tud vinni ő a hátán egy önálló, 25 perces…..
Friderikusz Sándor állítólag a Magyar Televízióba készül. Most, hogy Rudi Zoltán nem tévéelnök, a pletykák szerint Friderikusz rögtön tárgyalásokat kezdett Kert Attila hírigazgatóval, hogy akkor mikor, mit és mennyiért. A hír megjárta a Blikket, sőt a bulvárlap már a…..
Most már szinte biztos, hogy megszűnik a Legyen Ön is milliomos. Az RTL Klub ugyan egy ideig titkolta, Vágó István pedig csak annyit mondott a bulvársajtóban, hogy már akár idén új, saját fejlesztésű vetélkedőt indíthat a csatornán, de több olvasónk is jelezte, hogy hiába…..
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..