Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arw

20 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Arw 2012.12.22 23:27:26
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
Magyarország szopni fog Ezek 2011.07.26 23:01:55
Ezek.Gecik.Ezek gecik...
Nem lehet a kedvenc strandom a fenékpusztai strand, a kedvenc lángosozóm a fenékpusztai – még az sem állná meg a helyét, ha azt mondanám, hogy megvadulok a fenéki vízibicikli-kölcsönzőért. Mert ezek nem léteznek. Gyakorlatilag maga a település sem létezik. Ugyanakkor…..
hogyvolt VV4 - 4X07 2010.12.21 11:00:00
VV Zsuzsit, a Bombanőt a szabályok megsértése miatt kizárták a játékból, és hazaküldték a Villából. Igen, csak így, in medias res, úgyis tudjátok, annyit azért feltétlenül megemlítenék, hogy Balázs testre simuló selyemüngben és csípő farmernadrágban volt. Ez azért…..
Arw 2010.12.21 21:13:05
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Arw 2010.12.21 20:59:18
 Kreativitás, fiatalos lendület, hevület és tűz. Meg egy nagy adagnyi baromság. A cél szentesíti az eszközt ugyebár. Mert mekkora szar már, hogy valamelyik droid anno elcseszte a Költségvetési Tanács kiiktatását szolgáló jogszabályt, ezért gyorsan muszáj volt valamit…..
Mármint a narancssárgán. Na ugye! Nem kell az IMF hitel. Minek is kellett volna az nekünk, kedves barátaim. Akkor most tessék elgondolkodni. Legalább most, ha már eddig nem is!   Nem kell, mert ott van a pénz a magánnyugdíj pénztárakban. Azt jól elvesszük, mivel megtehetjük.…..
A legvéresebb és legkeményebb diktatúrákra jellemző, hogy elméletileg van választásod, gyakorlatilag pedig egyáltalán nincsen. Lásd a nyugdíjad, polgártárs. Na, az nem lesz, erre kár bazíroznod. Mert ugye az egypártrendszerben is lehetett szavazni a képviselőkre, mint anno…..
Lendvai Ildikó szelleme kísért, csak lesz gázáremelés…. A kommunista diktatúra jobban kiteljesedik, mint valaha. Egypártrendszer. Totális hatalom, erőfölény, dölyf és méltóságteljesség, népvezérség, emberarcú önkényúr. Csak nem haladunk sehová sem. Kérem ez eddig…..
Mert erről a forradalmi ökörségről valahogy nem lehet leszakadni. Úgy tűnik ez most már végigkíséri ezt a négy szomorú évet, amit kénytelenek vagyunk Viktorunkkal eltölteni. Még az 56-os megemlékezésen is ezzel kell párhuzamokat vonni, illetve ilyeneket mondani, hogy most is…..
Koncepciós perek és propaganda filmek korát éljük. Adva vagyon az univerzális megoldás a költségvetés rendbetételére, a hiánycélok is nagyon rendben lesznek ezzel, ez ugye a válságadó. Ez az adónem érinti majd a kereskedelmi láncokat is. Jobb, ha tudják, hol a…..
Hogy valami oltári szereptévesztés van a dologban az nem is kérdéses. Na megvan a megoldás végre! Minden rendben lesz most már elvtársak! Akarom mondani polgártársak, vagyis mindegy. Vesszenek a nagytőkések, az átkozott imperialisták, védjük meg a magyar hazát!…..
Figyelem összeesküvés elmélet következik!   Valahol Oroszországban érzem magam. Ott ahol egy az úr, ahol nincs kérdés, ott ahol egyik pillanatról a másikra bárki a csúcsról a mélybe kerülhet. Valahogy az egész történet nekem gyanús. Kiindulva azokból az…..
A várt siker bekövetkezett, hatalomra jutottak most azon éhes pártemberek is, akiknek még nem volt elég pozíciójuk, akarom mondani még bokros teendőik mellett többet akarnak tenni az állampolgárokért és polgármesterségüktől remélik ezt. A tendencia a következő volt,…..
Bár Ámerikában, s több helyütt is nagy divat, illetve bevett szokás ismert közéleti szereplőknek, sztároknak, zenészeknek, színészeknek nyíltan színt vallani holmi elcseszett kampány keretein belül, én mégis viszolygok ettől. Persze nálunk is működik a dolog. Élen jár ebben…..
Október 3 nagyjából borítékolható. Úgy néz ki kitartott a tavaszi lendület, illetve sikerült nem tenni és (majdnem) nem mondani semmi olyat, amitől az átlag panelproli meggondolja magát és az ördögi kommunistákra szavazna.Minden meg is van ágyazva a sikerhez (már ha ez siker, de…..
A „Ha majd szorul a hurok mondunk valamit belföldileg és nemzetközileg” módszere gondolom csak a Forradalom 2.0 után (lásd önkormányzati választások) tűnik el egy időre, bár ebben sem vagyok biztos. Az elmúlt időszak értékelésében nem sok mindent lehetne konkrétan…..
Arw 2010.09.06 22:33:12
@KG2000:
Emlékeztető: 1994-ben Hornék július végéig még a közigazgatási államtitkároknak csak a negyedét cserélték le, Kuncze és Lotz érintetlenül hagyta államtitkári gárdáját. Majd 1998, mikor Orbánék beiktatásuk előtt már nekiláttak. A minisztériumi főhivatalnokok 90 %-át menesztették többek közt. A 2002-ben újrázó MSZP- SZDSZ sem lépte túl a mostani méreteket.
+ Orbán 2002-ben a választások előtt, márciusban 400 főtisztviselőt nevezett ki 5 évre, majd a bukta után ügyvezetőként még 65 főt.
Remek teljesítmény.
Forrás: HVG, 2010. 07. 17. 8. oldal
Lassan-lassan a Nagy Szent Narancsnak sikerül úgy beállítania dicstelen szereplését az IMF tárgyaláson, mint nemzetvédő szent háborút. Persze valahogy csak magyarázni kell a bizonyítványt, ha már hülyék voltunk és elkaszáltak matekból az érettségi előtt. Na majd mi…..
A kormány hazug és elhibázott gazdaságpolitikája miatt a Balaton partján tovább burjánzik a szarrágás. (Ugye ismerős, Petike?) Kurva jó, hogy a Balaton megint óccsóbb, mint Króácilya, de van egy kis gond a minőséggel. Már megint. Úgy kábé '86 óta megint. Egyik kedves…..
Magyarország szopni fog Szerintem 2010.08.07 22:49:23
Figyelem! A Légügyi Hatóság haverkái, a csúcsmultik meg akarják szerezni Sukoró után a Balatoni Riviérát is, így a ruszki idők után a multi idők jönnek! S majd kerozinos libák hullanak az égből...mindez rímbe és dalba foglalva. Szürke ing, szürke nyakkendő, szürke…..
Arw 2010.08.11 13:23:28
Valahogyan hazánkban újra szakember kezébe került a vidékfejlesztés és a mezőgazdaság. Ugye van még, aki emlékszik, mikor volt utóljára jogász agrárminiszter és ki volt az....és miket művelt? Azóta celeb lett és leginkább főzőműsorokban aktivizálja magát. Miniszterünk…..
Arw 2010.08.05 11:08:02
@gomorra: Az "apámfaszát", vidéki vagyok én is.
Arw 2010.08.05 11:14:39
@gomorra: Tudomásom szerint nem az állami bürokráciát erősítették, hanem az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programban kidolgozottak alapján (, amit Brüsszel fogadott el, illetve szerepeltetni kellett benne bizonyos szakmai hálózatokat, mint pl.: MNVH, HVI) izzadták össze az EMVA támogatások megvalósítását a rendelkezésre álló szerény eszközökkel. Én inkább az MVH felelősségét vetném fel annak kapcsán, hogy a dolgok rohadtul nem haladnak. Mondjuk lehet szappant is gyártani, de a rendelkezésre álló Uniós forrásokat is el kell "juttatni" a vállalkozások, civilek és önkormányzatok számára.
Lassan kezd már világossá válni előttem, hogy mi a fene is lehet a forradalmi kormány gazdaságpolitikája. Mert nem a 29 pontos maszatolás, a már megszokott látszatintézkedések, a cirkusz avagy show a népnek (mellesleg kenyér nélkül semmit sem ér az egész!), hanem:A csakazértis…..