Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DevonM

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hellóbelló kedves Olvasók! Sajnos megint itt a hét első és véleményem szerint leghosszabb napja. Remélem Ti jobban kipihentétek magatokat, mint én, őszintén szólva hulla vagyok. Örömmel látom, hogy hétvégén elég aktívak voltatok, bízom benne, hogy ezt az igen jó szokásotokat…..
Munkahelyi (T)error Kocsma 2009.12.04 16:00:00
Itt lehet anyázni, személyeskedni, káromkodni, offolni és minden egyebet, amely máshova nem való! Egyetlen szabály, hogy nincsen szabály!    ..
DevonM 2009.02.20 12:46:37
DevonM 2009.02.20 14:46:21
Ugye nem felejtettétek el?! Mostantól nincs megállás, a hét minden napján friss bejegyzésekkel jelentkezünk, kéretik hétvégén is olvasni a Munkahelyi Terrort. További újdonság, hogy iwiwen is lehet csatlakozni hozzánk és van offtopic is! Következzen a mai napra szánt második…..
Legújabb bejegyzésünk ismét egy komment lesz. Újabb példa arra, hogy jól képzett, tanult emberek sem tudnak egykönnyen elhelyezkedni. Ja, majdnem elfelejtettem... Végre péntek van :)! Nekem nagyon sok tapasztalatom van munkahelykeresés okán felmerült problémákról. Sajnos már majd…..
Próbáltam kicsit csinosítani az oldalon, de köztudottan informatikai antitalentum vagyok, szóval nem sokra jutottam :(. Egyszerűen képtelen vagyok feltölteni egy fejlécet, pedig egész jól sikerült... Inkább foglalkozzunk a mai bejegyzéssel. Sheruzad megdöbbentő tapasztalatait osztja…..
DevonM 2009.02.19 15:39:31
@hullámpapír: Érdekes, hogy egyesek szerint minden ilyen sztori kamu, és mégis naponta érkeznek az újabb és újabbak.
DevonM 2009.02.19 16:29:29
@hullámpapír: Ebből még poszt lesz meglásd.
Mostanában napi két bejegyzéssel is jelentkezünk, ennek oka, hogy egyre több levelet kapunk. Talán a válság az oka, talán csak most kezd "befutni" a blog, mindenesetre alig egy hónap alatt több mint 100 ezren olvastátok a Munkahelyi Terrort, köszönet érte! Kicsit több…..
Sziasztok! Olvassátok István levelét,aki informatikusként szeretne külföldön elhelyezkedni, de hiába beszél nyelveket, hiába jók a referenciái, nem talál magának megfelelő munkát. Kedves Blogíró! Szeretném veletek megosztani az utóbbi hónapom, illetve az utóbbi hónapban…..
Munkahelyi (T)error Suttyó ország 2009.02.17 00:01:00
Kezdjük azzal, hogy a mai poszt címét olvasónk adta, nem én. Hogy ez miért fontos? Egyáltalán nem az, csak gondoltam írok ide valamit.Remek napom lesz újfent, úgyhogy inkább következzen a levél:Egy nagy amerikai multicég székesfehérvári cégénél dolgoztam néhányéve. A cégnél…..
DevonM 2009.02.17 10:18:41
Ez az első vasárnapi poszt (a humoros bejegyzéseket leszámítva), innentől nincs megállás, a hét minden napján új történettel jelentkezünk. Remélem mindenki repdes a boldogságtól! Crow mesél a főnökéről és a munkahelyén uralkodó állapotokról. A Főnököm eljátsza azt…..
DevonM 2009.02.15 09:00:34
@puffancs: Sokan inkább éheznek, csak a kocsi és a plazma tv meglegyen, természetesen hitelre. Furcsa az emberek hozzáállása...
Mostantól vasárnap (holnap) is olvasói levelekkel, kommentekkel jelentkezünk, mindenki nagy örömére... Szóval írjatok szorgosan!Rita küldte nekünk az alábbi sztorit, akit főnöke molesztált, de nem hittek neki.Velem is történt már munkahelyi terror, amit most szeretnék röviden…..
DevonM 2009.02.14 22:12:21
@metal: Nem feltétlenül, mert én úgy tudom nem veszi figyelembe a bíróság.
Sztrovacsek barátunk küldte az alábbi történetet, amely ugyan szájhagyomány útján terjed, de hihető. Valódi urban legend.  Kellemes hétvégét Mindenkinek! Az eset állítólag a színház és színészek görög védőszentjéről elnevezett színházban történt, nem a most…..
Munkahelyi (T)error Kaja terror 2009.02.13 00:07:00
Aki kitalálja, mivel kezdem mai bevezetőmet, az meghívhat egy sörre :). Na jó, csak vicceltem, de tényleg itt a péntek és ennek nagyon örül valaki... Atir9 levelét olvashatjátok a hét utolsó munkanapján, aki a munkahelyi étkezés szabályozását nehezményezi. Kedves Elnyomott…..
DevonM 2009.02.13 08:36:24
@Rigris: A müzli tilalom akkor is faszság!
DevonM 2009.02.13 09:06:49
@Rigris: Oké, de a poszt egyik kulcsmomentuma, hogy a 20 perc alatt nem képes a kajáldáig elérni sem, szóval akkor vagy az "éhhalál", vagy a sutyiban elfogyasztott uborkás szendó.
Üdv! Ma az index fórumról kerül közlésre egy komment,  amelyet godemperor85 írt. Szép napot! Sziasztok! A múlt év októberében szerződtem egy munkaerő-kölcsönző céghez határozatlan időtartamú munkajogviszony keretében. El is helyeztek az otthonomtól távol, egy Komárom…..
Munkahelyi (T)error Éttermi szarka 2009.02.09 17:41:00
Üdv Mindenki! Judy levele következik, aki egy gyorsétteremben dolgozik Pécsett. Sajnos nincs minden rendben a munkahelyén, titokzatos szarka vadászik a dolgozók értékeire. De ki a felelős mindezért? Ps: Kedves Judy! Azt elárulhatnád, a rendőrség mit szól mindehhez? Szia despota!…..
Szokás szerint vidám bejegyzés következik,lévén itt a vasárnap. Ezúttal egy videót hoztam Nektek. Holnap ismét a levelek közül szemezgetünk.Amúgy meg ezt a 100. bejegyzés :). ..
DevonM 2009.02.08 00:59:11
Szombat van és ma egy munkaadó álláspontját ismerhetitrek meg. Kellemes hétvégét  Mindenkinek!Szomorúan olvasgatom a kommenteket, számomra felfoghatatlan hogy milyen torz képzetek élnek a fejekben a vita mindkét oldalán. Mint munkahelyi vezető, két gyermek apja, és a…..
Ma ismét egy komment következik. Sajnos rengetegen képtelenek elhelyezkedni diplomával, nyelvtudással, kellő tapasztalattal és gyakorlattal. A helyzet pedig napról napra rosszabb...Tisztelt Mindenki! 46 éves több diplomás férfi vagyok, két gyermekkel. Mondanom sem kell, hogy…..
Szép napot Mindenkinek! Laura mesél főnökéről és arról hogyan volt kénytelen felmondani terhesen. Szóljatok hozzá bátran! Sziasztok! Két évvel ezelőtt titkárnőként dolgoztam egy biztosítónál. Nem volt magas a fizetésem, de biztos megélhetést nyújtott, elvoltam mint a…..
Ma is érdekes történettel jelentkezünk. Geronimo és csapata megleckéztette a piás, agresszív főnököt, aki dulakodni kezdett az egyik  hölgy alkalmazottal. Bezárták a mellékhelységbe...Te mit tettél volna? Üdv Mindenkinek! Pár éve egy telemarketinggel foglakozó cégnél…..
DevonM 2009.02.03 13:17:34
@Hivatásos beszólóművész: Erről van szó! Ameddig nem hoznak gyakorlatban is hatékony törvényeket, addig senki se lepődjön meg,ha lehúzzák a wécén a kis kobakját hasonló szitukban.
Munkahelyi (T)error Dohányterror 2009.02.02 00:01:00
Jó reggelt (Vietnam)! Hétfő lévén új olvasói levél kerül terítékre. Bat Man láncdohányos főnökéről mesél, aki nincs tekintettel nemdohányzó alkalmazottaira. Ahogy az utolsó sorokból kitűnik, a levél tartalmazott még néhány felettébb érdekes, egyben elkeserítő…..
Munkahelyi (T)error Legjobb FAKE 2009.02.01 03:00:00
Vasárnapi vicces poszt következik. Pók írta nekünk az eddigi legjobb FAKE (kamu, fotosop, ahogy tetszik) történetet. Remélem Ti is legalább oylan jól szórakoztok majd rajta, mint én:)!Holnap új, valódi történettel jelentkezünk!Durva dolog esett meg velem. Közepes bányászvárosban…..
DevonM 2009.02.01 10:51:38
Többször esett már szó a nagy áruházakban uralkodó állapotokról. Levélírónk a kamerák mögött ücsörgő alkalmazottak figyelmetlenségéről mesél. Új levéllel hétfőn jelentkezünk, holnap csak a megszokott humorbonbon érkezik:).Üdv Mindenkinek!Középiskolás diákként (2006)…..
DevonM 2009.01.31 15:41:46
@csodalámpa: Teljesen igazad van. Faszért nem lehet egy-másfél órát kibírni ameddig az ember vásárol. Hazafelé meg mindenki tömheti a fejét ha akarja.
DevonM 2009.01.31 16:09:09
@csodalámpa: Nincs csipogó a kijáratnál?
Munkahelyi (T)error Szarban a haza 2009.01.30 00:04:00
Kedves Mindenki! Péntek van végre,hamarosan lehet pihenni, de a kommentelést természetesen nem szabad hanyagolni :).Ma Kata levelét olvashatjátok, aki gondolatait/tapasztalatait osztja mg velünk.Szia Despota, üdv mindenkinek! Rengeteg levelet olvastam el a blogodban és annyi minden…..
DevonM 2009.01.30 10:07:51
@John42: Nem mindenki teheti meg, hogy nappali tagozaton tanuljon... Hogy levelezőn alacsonyabb a színvonal, az pedig az oktatási rendszer hibája szvsz.
Nemrég érkezett a következő kis történet Annus75-től, akit főnöke arra kért, legyen a szeretője. Kellemes hétvégét Mindenkinek, olvasói levéllel legközelebb hétfőn jelentkezünk!*UPDATE: Miel nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet arra, hogy ez a történet szinte szórol szóra…..
DevonM 2009.01.29 11:30:57
@lopott nick: jajah, nekünk is feltűnt, a poszt elején ott van az update. Amúgy a korábbi bejegyzésekben írta ezzel a nikkel az egyik olvasó arc. Szóval nem te, már ezt is tudjuk :).
Ismét a másik oldal (munkaadó) véleményét ismerhetitek meg, mert kell egy kis változatosság! Szép napot Mindenkinek!Szia! Én egy ügyvédi irodában dolgozom és gyakran interjúztatunk, mert nem találunk megfelelő jelentkezőt. Persze nyelvismeret is kell, de nem ez a legnagyobb…..