Regisztráció Blogot indítok
Adatok
billybabbit

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Hány embernek? 2011.03.29 14:02:00
11,5% a regisztrált munkanélküliek száma.3 730 000 ember dolgozik. Csak. 1 év alatt 35 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma. Csak.Hogyan fognak a munkahelyek kinőni a földből? Na, ezt senki nem tudja. A kormányt 1 hónapig semmi más nem érdekli, csak az új Alkotmány. Nincs is…..
billybabbit 2011.03.29 14:23:13
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: ez elég kevésnek tűnik. Beleszámoltál mindenkit aki az államtól kapja a fizut? mindenkit! politikus, postás, vasutas, rendőr, katona, tűzoltó, orvos, hivatalnok, ellenőr, stb...
Kemény nap volt ma, talán már a holnapi telihold érezteti a hatását, vagy nem tudom. A rendkívül erős termésből is kiemelkedik a maga nemes egyszerűségével és nagyfokú abszurditásával a Magyar Termék Nonprofit Kft.-hez kapcsolódó "baki". A múlt heti Heti Válasz…..
billybabbit 2011.03.17 17:18:44
Bayer Zsolt publicisztikákat ír a Magyar Hírlapba, emellett két műsora van az Echo TV-n. Mivel az újság és a televízió is Széles Gábor tulajdona, neki köszönheti Bayer a fizetését, egy tőle származó idézettel indítunk:   "a Magyar Hírlap kezdetektől fogva komolyan…..
A Médiahatóságot nem hagyta hidegen, hogy mennyire kiröhögték a Zemberek a Tilosnak írt levele miatt.Tegnap este közleményt adtak ki az üggyel kapcsolatban. Nehéz bármit is hozzáfűzni.Jópofa, frappáns....akar lenni." A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság…..
Vastagbőr Egyszerűen eltűnt 2010.12.22 14:46:00
Tegyük fel, hogy Te egy céget irányítasz, és történik egy nem várt, és igen kellemetlen esemény, és rávilágít arra, hogy még ha nem is történt emberi mulasztás, akkor is valami nem jól működik a folyamatban, mert ennek így nem lett volna szabad megtörténnie. Mint egy okos…..
Tisztelet Fidesz! Meggyőződésem, hogy Önöknek agyukra ment a 8 év ellenzékben, a kétharmad és a nyár. Kérem Önöket, mielőtt bátor politizálásukkal újra a nyakunkra hozzák Gyurcsány Ferencet és hű követőit, menjenek el, nyaraljanak egyet, pihenjék ki ezt a kőkemény első…..
Pintér Sándor megpróbál rendet és közbiztonságot teremteni. Erre azért már elődugták a fejüket a jogvédők, liberálisok, ellenzők. A közbiztonság védelméről szóló törvényjavaslat lehetőséget adna a fiatalkorúak (14-18 év) elzárására szabálysértés esetén. Vagy…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
Meglepetést keltett Magyarországon, mikor Bajnai Gordon tavaly decemberben washingtoni látogatása alkalmával amerikai segítséget kért a roma integrációs programhoz. "A kormányfő azt kérte, utazzanak amerikai szakértők Magyarországra a roma integrációs program segítésére.…..
billybabbit 2010.04.19 19:31:57
@Geza:
1 a már meglévő kölkökkel mit csinálsz?
2 te alkalmaznál egy cigányt? mert ha te sem akkor hogy fog dolgozni, adózni?
Az kell elérni, hogy a szülői minta ne legyen követendő példa, hogy szakítsanak a saját kultúrájukkal. Tanulással ez elérhető, ez egy hosszú folyamat lesz. Ám ha továbbra is csak mismásolnak a vezetők, nem lesz jó vége a dolognak :S