Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retye

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatal magyar szakember évek óta dolgozik az ázsiai szigetországban. Munkájával elégedett a helyi szövetség, ezért az éves közgyűlésen újabb szerződést kötöttek az egykori dunaújvárosi válogatott játékossal. Kővágó Kristóf eddig az ifjúsági válogatott szövetségi…..
A magyar játékvezetőt kedd délután beiktatták az Nemzetközi Jégkorong Szövetség Hírességek Csarnokába. Schell László köszönő beszédében azt mondta, reméli, hogy 2014-ben Budapesten láthatjuk viszont az IIHF Hall of Fame-beiktatás résztvevőit is. Nagyon nagy dolog egy kis…..
Kővágó Kristóf Tajvanon építi a jégkorongot évek óta. Az edző rendszeresen beszámol blogunkon a fontos eseményekről. A múlt héten divízió 3-as ifjúsági világbajnokságot rendeztek a tajvaniak, és 3.-ak lettek. Jöjjön Kővágó értékelése, utána kérdezünk. "Végül…..
Kővágó Kristóf tajvani kalandjairól többször írtunk. De arról még nem, hogy pénteken Tajvanban megkezdődött a divízió 3-as ifjúsági világbajnokság. A fiatal magyar kapitány csapata 17-0-ra verte Mongóliát, a kapura lövési arány 75-4 volt. Ezek után mindenki…..
A nemzetközi jégkorongszövetség (IIHF) a sportág kiemelkedő alakjait tömörítő Hall of Fame tagjai közé választotta a négy A csoportos világbajnokságon játékvezetőként közreműködő Schell Lászlót, adta hírül az MTI. A hivatalos beiktatásra május 5-én, Bernben kerül…..
Retye 2009.02.24 15:21:57
Péntektől vasárnapig négy csapat, a szlovák MHC Martin, a fehérorosz Keramin Minszk, az olasz Bolzano Foxes és a házigazda Rouen Dragons küzd a második számú európai kupáért. A sorozatban magyar csapat is indult, a Dunaújváros a harmadik körig jutott. A sorozat 1997-ben indult…..