Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fashionnow

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki rendszeresen olvassa a blogot, az tudja, hogy nagy Gourmet fesztivál rajongó vagyok és minden évben meg szoktam csinálni az egyik kedvenc fogásomat tavalyról. Nincs ez másképp most sem, ebből a paradicsom esszenciából az előző évben mind a 4 nap muszáj volt ennem/innom, annyira…..
fashionnow 2015.05.18 12:10:20
fashionnow 2015.05.18 12:11:58
@fashionnow: katakiss1212@mpp.hu az email cím lemaradt :)
Kim Kardashianra rá kellett külön keresnem, mert ciki nem ciki, csak sejtésem volt arról hogy mitől is híres. Justin Bieber is sokaknak lehet ez a kategória, szerencsés aki még nem látta vagy hallotta énekelni a legújabb amerikai tini őrületet. Komolyan nem tudom hogyan juthatott…..
Ritkán szoktunk magyar újságok fotósorozatairól írni, de Viszlay Márk fotói Mihalik Enikőről a májusi Glamourban, olyan jól sikerültek, hogy nem mehetünk el mellettünk szó nélkül. A képek hangulata nagyon megfogott, romantikus és érzéki fotókkal állunk szemben, ahol Kökény…..
Akármennyire is fenyegetőznek a hétvégi havazással a meteorológusok, én nem törődöm velük, a véremben már pezseg a tavasz. Ennek a Je Suis Belle cipőnek a láttán pedig főleg elkezd  pezsegni a vérem, hiszen a színei egy májusi virágoskertet idéznek, a fazon pedig…..
fashionnow 2010.03.04 15:11:02
Az amerikai Harper's Bazaar-ban Enikőről is szerepel egy hosszú fotósorozat, melyet Peter Lindbergh készített. A képek a globális felmelegedés elleni küzdelemre hivatottak felhívni a figyelmet. Hogy ez mennyire sikerült, azt hiszem, nem az én tisztem eldönteni, a képek mindenesetre…..
Régóta vártunk már rá, hogy egyszer a blogon háztáji ékességünkről írhassunk, azaz Anna valamelyik kollekcióját szedhessük ízekre. Elérkezett ez a pillanat, mivel megszületett a Prismatique. Anna korábbi munkáiból már lehetett sejteni, hogy az origami és a geometrikus vonalak…..
Amikor megláttam Calla Spring/Summer 2010 lookbook fotóit, azonnal beléjük szerettem. Imádom ezt a letisztultságot a pasztel színeket, és a feketét. A modell szerintem gyönyörű a haja és a sminkje is káprázatos, és a bőre színe olyan harmóniában van a ruhákkal, hogy az már…..
fashionnow 2010.01.20 23:52:18
A White márkanév Fehér József nevéhez kötődik, aki 2008-ban végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Táskáit és kiegészítőit kézzel szövi és ez a különleges eljárás teszi az általa készített és tervezett darabokat nem mindennapivá.  A minimalista dizájnú táskák…..
fashionnow 2010.01.16 15:00:39
Nem sok embernek adatik meg, hogy találkozzon az angol királynővel, de aki megteheti az általában napokat készül az eseményre. Kétségkívül így történt ez Lady Gaga esetében is, azonban a készülődés nem a megszokott módon ment. Gaga ugyanis egy piros lakk Alexander McQueen…..
fashionnow 2009.12.08 15:12:59
fashionnow 2009.12.08 21:14:35
@*Bianka*:
kösziiii, nekem is tetszett a Tied, csak a fenntartásom a világos színekkel terelt a fekete fele...megint.mint mindig.:)
Nagyon örülünk, hogy folyamatosan külditek a listákat, hihetetlenül jó látni, hogy mindenki mennyire más dolgokról álmodik - de eddig minden listában találtam olyan darabot, amit elfogadnék. Természetesen továbbra is várjuk a kívánságlistákat - ha eddig még nem küldtetek,…..
Több, mint 700-an szavaztatok pedig csupán 1 hétig hagytuk meg a lehetőséget, hogy megosszátok velünk, hogy Ti mennyit szántok egy csizmára?..
Erős smink, élénk színek. Vörös lakk és rúzs...Carmen Kass-t Mario Testino fotózta az Allure magazin októberi számához...
fashionnow 2009.10.08 00:11:15
OurFashion A legvidámabb bemutató 2009.10.05 15:39:10
Ha eleged már a monoton képekből végignézted az összes tavaszi kollekciót, és csömöröd van a morcosan bandukoló modellektől, akkor kínálok neked egy kis frissítőt. Sonia Rykiel lánykái ugyanis nem fapofával és olyan "ezt gyorsan letudom" fejjel masíoznak végig a…..
Elkészültek a divatfotók Kate Moss őszi/téli Topshop kollekciójához. Kate ismét bombaformában van és újra gyönyörűnek látom - azt azonban nem kívánom firtatni, hogy ez minek köszönhető. A kollekció nem tökéletes, de azért lehet találni szép darabokat. A szakadt harisnyákat…..
fashionnow 2009.09.15 00:26:48
Miután a Coin bemutatóról szóló posztban 'furcsának' tituláltam azt a kaftánt, amit Steiner Kristóf viselt az eseményen, további információkat tudtunk meg a tervező személyéről - magától Kristóftól: "Szilágyi Dóra, a Royal College of Arton végzett, és…..
OurFashion Irány a munka! 2009.03.13 09:12:00
Ti milyen ruhában jártok munkába? Inkább a praktikum vagy inkább a divat a fontos számotokra? Van esetleg váltóruhátok, vagy egyenruhában dolgoztok? Van valami munkahelyi szabály, hogy hogyan kell felöltöznötök? Most rajtatok a sor, meséljetek!Én öt percen belül, ígyfogok…..
UPDATE: Íme egy vitaeldöntő képMarisa Tomei feketében viselte ezt a csodás, merevített szoknyás ruhát az egyik beiktatási rendezvényen Washingtonban. Diane Kruger elefántcsontszínben, piros bársonycipővel viselte Giambattista Valli tavaszi kollekciójának egyik ékkövét a Pour Elle…..
OurFashion Dizájnerbizsuk 2009.01.16 17:46:00
Melyiket kérnétek? Nekem szinte bármelyik Prada jöhetne - de talán a szöges-csavaros karkötő a legjobb, és a fekete Lacroix-t is elfogadnám!PradaChristian LacroixForrás: Fashionbride..
OurFashion Balenciaga Pre-Fall 2009 2009.01.13 10:24:00
Nicolas Ghesquière a Balenciaga vezető tervezője híres arról - az évről évre megújuló képességéről - amivel ötvözi a klasszikus francia divatot valami teljesen új és meglepő irányzattal. A 2009-es pre-fall kollekcióban számomra a kiegészítők a leginkább szemrevalóak. A…..
fashionnow 2009.01.13 15:12:02