Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Potrien

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD The Public Machine 2012.05.28 21:47:00
Nagyjából a parlamenti ciklus fele telt el, ilyenkor érdemes félidős számvetést tartani. A napi történésektől, aktuális vitáktól hátrébb lépve összerakni egy képet: merre is tartunk. Megkísérlek én is felállítani egy ilyen képet, amelynek egyetlen kritériuma van: ne…..
Tegnap még  nem tudtuk, de ma már olvasható a Borsonline-on, hogy valójában mi, és miért borítja Jimmy Fia Krisztián testét. Azon túl, hogy tizenhárom évesen tetoválták először (MI A FASZ?), képes volt a siófoki Beach House logóját magára varratni. Epic! – Az első…..
Miért néznéd 9 órán keresztül Peter Jackson terjengős-modoros szuperprodukcióját, ha kéznél van A hobbit szovjet változata 1985-ből? Micsoda zene, micsoda díszletek + feszesség, hiszen csak 72 perc az egész. Mondjuk a hobbit ugyanolyan magas, mint Gandalf. ..
Potrien 2013.01.05 08:31:23
Jó, tudom, itt az ész már meg sem áll, mit nekünk egy kis cenzúra, a közmédiának hazudott pártcsatornák rég így működnek: aki barátunk, mehet, de ne mondjon bármit, aki nem barátunk, azt meg kikockázzuk, letagadjuk, nyilatkozatát elferdítjük. Most történetesen…..
Varánusz A Király faktor 2010.12.19 08:00:00
Amíg a két vetélkedő egy időben zajlott nem néztem X faktort. Illetve de, videón az elsőt, amin a hallatlan spontaneitással előadott hálelújás magánszámmal jó időre le is írta magát előttem a formátum. Aztán Friderikusz hadjárata után elérkezettnek láttam az időt egy…..
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a vicces cikkre, ami az inforadio.hu lapjain jelent meg, és amiben Páva Zsolt, Pécs polgármestere egy sajtótájékoztatón csinált tiszta hülyét magából. A lelkes lokálpatriotizmussal persze semmi bajunk nincs, így valahol érthető,…..