Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pdng

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
isolde És jöttek az ünnepek 2013.12.30 20:46:48
Sütöttem libacombot, megnéztük a World War Z-t*, sétáltunk, 39 éves lett a férjem, megnéztük az Elysiumot, főztem vöröslencse-krémlevest, meglátogattak anyósomék, sütöttem kolbászt, voltak itt a Medúzák, hoztak zsidózserbót, volt műsor, megdicsérték a rendkívül rosszul…..
Akit érdekelnek a XII. kerületi hírek vagy események, annak javaslom a Hegyvidék TV műsorát. A csatorna március eleje óta online is elérhető. Ezt legegyszerűbben úgy nézhetjük meg, hogy ha a Hegyvidék honlapján a jobboldali menüsorban az online tévéadás részre kattintunk. Nem…..
pdng 2012.01.14 10:47:06
@abydosgate: a tetőantenna nem csak az analóg adás lekapcsolásáig ad megoldást, hanem azt követően is (sőt, már most is), a digitális földfelszíni adás jelenleg is elérhető tetőantenna + set-top-box beszerzésével, és az előfizetési díj nélkül elérhető közszolgálati és kereskedelmi 7 műsor mellett már jelenleg is elég sok műsor (20+) elérhető kétfajta csomagban, ld www.mindigtvextra.hu/
idegenül ma is Első bejegyzés 2011.11.02 14:15:35
Örömmel jelentjük, hogy elindult Iduka és Suki közös blogja. A szerzők igen sok idegen szót használnak (naponta átlagban egyet-egyet), amelyeket ezen a felületen osztanak meg az érdeklődőkkel. Látogassatok ide minden nap, és nem maradtok parasztok!Puszi:Iduka és Suki..
Ma egy kicsit elszabadult a pokol. Az imént telefonált Iduka férje, és csak annyit mondott: geostacionárius. Alig kapunk levegőt!!Jelentése: olyan Föld körüli pálya, melyen egy objektum a Föld forgási sziderikus periódusával megegyező keringési idővel rendelkezik (23 óra, 56 perc,…..
Gyerekszoba Kéz- és lábtörést! 2010.02.12 09:13:00
Ebben a csúszós, latyakos időben, mikor minden reggel meg kell küzdenünk a jeges foltokkal, bizony előfordulhat, hogy egy esésnek törés a vége. Ilyenkor pedig nincs mese, jöhet a hetekig velünk maradó gipsz.Amikor iskolás voltam, osztálytársaink törött végtagjain filctollal…..
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..
Szögezzük le: szoptatáspárti vagyok. Azt is írásba adom, hogy szerintem a fejés egy felesleges hülyeség alapesetben, bizonyos helyzetekben azonban nagyon is hasznos. Ilyen helyzet lehet pl. az, ha gyulladás áll fenn, ha tartalékolni akar az ember, vagy kimenőt ad magának egy…..
GazPömpöllér & co Majd 2009.10.28 10:54:06
amikor majd Lujza professzorasszony éppen készül átvenni az atomfizika Nobel-díját, be fogok rontani a terembe, azt fogom ordibálni, hogy tiltakozom! tiltakozom!  és a kezemben ezt a képet fogom lobogtatni. :-D..
kérgestest Critical moms 2009 2009.04.20 09:35:00
Idén babakocsival vettünk részt a Critical Mass-on, I. nem lelkesedett, de nem is berzenkedett, hogy ott kell lennünk. Mintha világ életében ötvenezer bringa árnyékában élt volna. Néha a biciklis dudákra azért felkapta a fejét, és elordította magát, hogy Dudáááá! Remélem,…..
kérgestest I. anyu jelentkezik 2009.02.16 13:33:00
Elnézést a hosszú hallgatásért, nincsen semmi baj, csak éldegélünk bele a világba, és valahogy nem született belőle bejegyzés. I. már régóta jár, és kezd beszélni, ez persze most, ha jobban belegondolok, nem csak egy, hanem több külön posztot is megérne, de dióhéjban…..