Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liána

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Döbbenet, hogy huszonhárom éve ismerem. Egyszerre döbbenet, hihetetlenség és csoda. Sosem szűntem meg imádni. Nem tudom, milyen az, amikor azt mondják, hogy minden kapcsolatban van (kell) hullámvölgy, meg összeveszés, meg nehéz időszak. Egyszerűen nem volt ilyen. És az, hogy itt…..
Piroska és Farkas Hasonlítanak? 2014.02.10 16:07:24
A 2009-es képért köszönet Nagy Hajninak!!!!!!..
Piroska és Farkas Kisangyalom 2013.10.29 12:58:39
És egy kacsintás a végére:)))))..
A kórházból felhívtam, hogy elmondjam Neki, maradnom kell, mert úgy alakult, hogy Rózi előbb fog kibújni, nem várja meg a keddet. Aztán telefonáltam Neki, mikor az őrzőben voltam, úgy hat órán át Farkassal. Akkor repkedett jókedvében, mondta, hogy azonnal jön és megölelgeti,…..
Meske vagyok, Piroska kért meg, hogy írjak nektek, hogy megszületett Róóózi!!! :) A ma reggeli nst nem lett jó, az ő szavait idézve: "jéghegycsúcsos"...valami olyasmi volt, hogy leesett 110-re a baba szívverése, ezért a doki az azonnali kivétel mellett döntött, hogy ne…..
Meskebarátnőm és én sokat álmodoztunk arról, milyen is lesz, mikor majd a szívünk alatt hordjuk a babánkat, amikor először a karjainkban tarthatjuk Őket és milyen csodás lesz, mikor mindkettőnknek ott mosolyog majd a kislánya körülöttünk. Látni Őket együtt igazán…..
Piroska és Farkas Mai jajgatásaim 2013.01.06 10:34:14
Ha végre üldögélhetek a gép előtt, akkor majd jól feltöltöm Nünü képeit, írok csupa vidám dolgokról, amelyek hozzá kapcsolódnak (csúcs ez a Szupercsirke, nem lehet betelni vele!), mert már magam is unom a jajgatásaimat. De hajnal tájékán, mikor képtelen vagyok visszaaludni a…..
Piroska és Farkas Agyerekis 2012.12.19 14:04:56
A gyerek is beteg. Lázas. Én szájkosárral a képemen alszom, hogy ne kapjam el, bár szerintem hasztalan. Farkas is lázas, már 4.-5. napja. Pompás...
Piroska és Farkas Kiadó hely 2012.11.23 16:56:09
A hcg nem emelkedett. Lehetőségek: vagy "sima vetélés" (ha hétfőre lecsökken a hcg), vagy küret, vagy méhen kívüli terhesség. A vérzés délelőtt megjött (ami nem dönit el, hogy a három közül melyik lesz, mivel tavaly és fél évvel ezelőtt is volt vérzés rendes időben, ahogy…..
Piroska és Farkas Nemistudom 2012.11.21 16:28:51
Általában nem okoz gondot, ha meg kell fogalmaznom az érzéseimet. Igaz, sokszor nem adja vissza olyan árnyaltan a szövegem a lelkizenémet, mint ahogy szeretnék, de legtöbbször sikerül lefestenem a képet, vagy találok egy hasonlatot, stb. Na most nem találok semmit, ami megfelelő lenne…..
Drága barátnőm kétnapos cukorfalatkája, egyszerűen meseszép! Még a kórházban vannak, remélem holnap kijöhetnek. Íme néhány kép, amit ott fotóztam róla, a többi majd Náluk, ha megmutatja:) A sapikat Anyika készítette Neki (babonából előbb nem merte megböködni, csak aznap…..
Egy nagy kedvencem tegnapról. Címe: "Anya és Nünü korcsoláyznak." ..
Piroska és Farkas És? 2012.06.11 14:17:00
Folydogál, görcsöl. Már tegnap is lajost véltem felfedezni benne, de ma reggel egyértelműen belajosítottam a mennyiség és szín alapján. Megjött a vérzésem, erős görcsökkel. Ennyi. Farkas unszolására a második reggeliből vettem mintát  és csináltam tesztet. Ezerrel kelettl…..
Az ünnepi készülődést megnehezíti a betegeskedésünk, a mézeskalács- és linzerkészítés is az utolsó napra marad, amelyhez terveztem egy kis köténykét varrni Neki, de nem jutott rá idő. Láza már nincs, de nagyon köhög és ettől aludni sem tud igazán.Már nem próbálom…..
A szülők többsége efogult. Egyesek kicsit, mások meg nagyon. A jobbik eset, ha ezt tudják magukról. Bár ezeknél a szülőknél is gyakor jelenség, hogy különlegesnek tartják a gyereküket, valamiben, vagy akár mindenben átlagbólkiemelkedőnek. Persze, persze, mondogatják Ők, hogy…..
Liána 2010.10.25 18:33:18
Szia Piroska!
Ajánlok neked egy kis olvasnivalót:
felicitasz.blog.hu/2010/01/12/tehetseges_gyerekek_korai_nevelese_1
Mütyür biztosan nem átlagos, sőt. Van olyan, akit még 30 évesen sem érdekel ennyi dolog, mint most őt.
Jó terelgetést a kis csodalényetekhez :)
Liána
Piroska és Farkas Kishús 2010.06.10 11:39:00
Mindketten félálomban hevertünk az ágyban, reménykedve, hogy a közöttünk fészkelődő meggondolja magát, s visszaalszik még egy kicsit. Ám inkább úgy döntött, felül, és magyarázni kezd. "Katica, katica" - cincogta - "Itt isz, itt isz!" - s böködött a…..
Piroska és Farkas Főszereplő 2010.05.25 21:50:00
Minden napnak megvan a főszereplője, akit arra a pár órára különleges figyelemben részesít. Aznap, Nagyiék csodakertjében a megrágottszemű "keke" volt a sztár, akit magával hurcibált és még a traktorra is felültette...
Piroska és Farkas Autónéző 2010.05.18 20:36:00
Autókat néz, közvetlenül kocsibanalvás után. Úgy ellenőrzi a forgalmat, mint egy kötelességtudó parkolóőr...
Piroska és Farkas Esősesték 2010.05.07 10:21:00
A haletetés az Ő feladata. Nem mi erőltettük rá idejekorán, nevelési szándékkal, hogy a gyerek is kivegye a részét a házkörüli munkákból, Ő ragaszkodik hozzá, hogy vacsorát adjon a "halakkáknak".  Alig bírja kivárni, míg rákerül az esőkabát, bekötjük a…..