Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mjolnir

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március elseje lévén mondhatjuk, hogy elindult a tavasz, ez pedig elméletileg azt jelenti, hogy a kerti szezon is kezdetét veszi. Természetesen most azonnal még nem vághatunk bele a kertészkedésbe, de ahhoz éppen időben vagyunk, hogy eldöntsük, idén mit szeretnénk a kerttel kezdeni. Sokaknak…..
Mint ahogy látszik, elég furcsa helyzet állt elő ezzel a Óriás általi Ossian-feldolgozással. Az Artisjus egy elég jó útmutatót kiadott arról, hogy mi a teendő átdolgozás ügyben, mikor kell engedélyt kérni stb. Ebből a lényeg: Nem minősül átdolgozásnak az eredeti mű:•…..
  2000-ben - 14 (!) évvel ezelőtt - egy remek sorozat indult hódító útjára. A kiváló filmekhez pedig - a képregényfilmek esetében megszokott módon - még kiválóbb szinkron társult. Csörögi István szinkronrendező a szakma krémjét vonultatja fel, hogy mutánsbőrbe…..
Tavaly nyár óta új formációban, Gutting Revue néven folytatja pályafutását a Yellow Spots zenekar egykori tagságának nagy része. A frissen alakult csapat még keresi saját hangját, de számos téren már most kikristályosodott önálló karaktere. Első menü című bemutatkozó…..
mjolnir 2013.07.17 14:07:01
A Bölcső Bar & Food egy nemrég nyitott bisztró-bár-kocsma (a tulajdonos pár szavaival élve); ráadásul ez egy olyan hely, melyet még nem leng be a trendi hipszterség szele sem, szóval figyeljetek, mert egy valódi premiernek lehettek most szemtanúi. Már ha szeretitek a jó…..
Jóslatunkkal ellentétben mégsem lesz ingyenes a 65 éven felüliek gyorsvonati pótjegye, ennél egy sokkal unortodoxabb, mondhatni hungarikum megoldással rukkolt elő az NFM: "pótjegy-bérletet vezetnek be a 6 év alatti és a 65 év feletti utasok számára, havi 1500 forintért – ez tíz…..
mjolnir 2013.05.17 14:40:04
@1116001: Igen, és elképesztő ez a pofátlan viselkedés, Kósa Debrecenben még fel is volt háborodva a jegyáremelésen, hogy "dehát ez ellent mond a rezsicsökkentési törvénnyel"....Ugyanígy ők találták ki a jegyáremelést is, úgy mondja, mintha nem tudna semmit erről. Bár elképzelhető, hogy már nem tartják észben mire szavaz mindenki ugyanúgy igennel a parlamentben...
Ez az igazi rock and roll, magyar biztonsági őr módra. A hét legviccesebb sztorijában Lacza azt kiáltotta, hogy Rock and roll baby, rock and roll., erre körbevették a Sportaréna biztonsági pitbulljai. Ha agyonverik, olyan híres lehetne, mint James Dean. update 1.: Máris itt a durva…..