Regisztráció Blogot indítok
Adatok
starfokker

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kedvenc összeállításaink következnek a Dolce & Gabbana őszi kollekciójának lookbookjából. A modellek Adam Senn, Sam Webb, Julien Quévenne, Sebastian Lund és Andrea Preti. "Az őszi kollekció egy másfajta megközelítését mutatja a kifogástalanul öltözött, ápolt…..
starfokker 2010.08.02 12:09:18
Minden húsvétkor sokkal nagyobb sonkát szoktam venni, mint amennyi elfogy, mert a maradékból nagyon sokféle kaját lehet még csinálni, és ha már egyszer nekiálltunk sonkát főzni, érdemes azt minél többféleképp felhasználni. Mivel a reggeli sonkázásokhoz egy nagy adag…..
starfokker 2010.04.10 22:15:29
Sajnos sokan tartózkodnak a belsőségek fogyasztásától, talán nem is tudják, milyen finom dolgokból maradnak ki. Jómagam mindenféle belsőség rajongója vagyok, így aztán anyósom kb. fél évvel ezelőtti disznóvágásából eloroztam a disznó tüdejét és szívét,…..
starfokker 2010.03.17 23:08:11
Nézegetem a fotóim, és most látom, hogy még január végéről itt van ez a harcsa. Nos, igen, akkor nagyon szép harcsát sikerült szerezni a halasnál, más nemesebb hal nem is volt. Gondolkoztam rajta, mit is lehetne kezdeni vele, aztán oda lyukadtam ki, hogy egy…..
lorien Jelentés a mocsárból 2010.01.15 16:50:54
Lassan ideje megtörni a csendet. Szó se róla, lenne bőven miről írnom, de egyelőre még nincs elég ihletem, munícióm, és egyéb bokros teendőim is akadtak, amelyek most lekötik energiáim jó részét. De egyébként is, lassan három éves lesz már a blog, talán el is…..
timo&julien Sonkarózsa és társai 2010.01.01 23:45:00
A szilveszteri hidegtálakról egyetlen dolgot szeretnék csak megemlíteni, mégpedig a sonkarózsának keresztelt tányérkát. Vegyünk többféle, vékonyra szeletelt sonkát. Bresaola, prosutto, serrano, pármai- vagy feketeerdei sonka mind jöhet. Akkor mutat jól, ha sok színű az…..
Hozzávalók: 50 dkg darált marhahús 1 közepes fej apróra vágott vöröshagyma 1 evőkanál étolaj 2 evőkanál finomliszt3 db közepes méretű krumpli 1 evőkanál sűrített paradicsom 2 dl marha alaplé 1 evőkanál vaj 1 evőkanál apróra vágott vöröshagyma 1 evőkanál ecetes…..
 Magyar borokat kóstoltam Stockholmban!A helyszín a Café Opera - pontosabban az emeletén levő Operaterassen - étterem volt. A neves étterem Stockholm központjában van - az alkalomhoz illő kifejezéssel élve - számtalan apró köpésre a Királyi Palotától. Az Ungersk…..
A legutóbbi piacolás alkalmával igencsak meghökkentem, amikor a gombászok standjához érkeztem. Óriás pöfeteget árultak, eddig még a kecskeméti piacon ezzel a gombával nem találkoztam, csupa meglepetés. Egyébként is jó régen ettem már, amikor utoljára ilyet kaptam, az már…..
A szombati halnapokhoz mostanában jobbára csak pontyot tudok szerezni elfogadható minőségben, de mégsem mondhatnám, hogy unalmas. Mindig lehet rajta egyet csavarni akár a fűszerezéssel, akár a körítéssel. Legutóbb annyira jól sikerült, hogy életem párja kétszeri…..