Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éva01

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
Ezúttal dupla részes kalanddal próbáljuk meg észrevétetni Indy barátunkat a VV10 hömpölygő áradatában. Aki öreg Indyt várja a nyitányban, annak csalódnia kell, ugyanis ez megint egy olyan mozifilm hosszúságú epizód, ami a sorozat eredeti sugárzása idején nem került adásba. Csak 1995 januárjában adta…..
Éva01 2021.02.23 14:14:11
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
Éva01 2021.02.09 14:27:07
@Fálki: A Tied nagyon jó volt, sírva nevettem. Hatalmas gratula Vivi jellemzéseihez.
Az Eurosport most ünnepli 20. szülinapját, így mi a blogon egy kis visszatekintéssel emlékezünk meg a jeles alkalomról. Nézzük kik nyerték a 20 évvel ezelőtti Grand Slam tornákat, kik voltak a világ legjobbjai, és hogy mennyi idősek voltak akkor a világ mostani legjobbjai. (Az…..
Éva01 2009.05.22 09:58:01
@szpetra: Boldog szülinapot az Eurosportnak!!!! Nagyon jók vagytok, még sokáig szeretnénk nézni Titeket ebben a felállásban!
Gratula! :-)
Őszintén szólva sikerült eljutnunk oda, hogy ne tudjam leírni ezt a szót röhögés nélkül, sőt mi több hallani is vélem Bunyós Pityut, Fásy Ádámot és még mit tudom én kit.A fejemben ez a szó már csak nyolc esssssssssel létezik. (Linkelni nem merem, mindenki keressen rá a…..
Éva01 2009.05.08 13:10:58
@.:Zoltán:.: Hát ez mekkora duma volt!!! Jó nagyot nevettem rajta ( a munkahelyen csak néztek ).
Ettől a szótól, hogy "mesterhármas" kiver a víz.
Remélem Nadal nem hallott még Bunyós Pityuról, mert ha igen, akkor átengedi ezt a címet mörinek :-))))))))))))))
Salakblog - Minden, ami tenisz Mese 2009.05.07 18:43:00
Ezt a szép embert letartóztatták tegnap Szerbiában, amiért megfenyegette az ausztrál nagykövetet.Azt mondta, felrobbantja a kocsiját.Ha csak a nagykövet úr nem tesz valamit.Nem reagál.Arra a vádra, amivel ezt a szép embert illette a saját tulajdon lánya, egykoron egyébként…..
Éva01 2009.05.08 08:41:41
Ki ez a ronda f@sz? És ki a lánya? Bocs, hogy lemaradtam valamiról :-)
Éva01 2009.05.08 09:25:00
@piszy: Köszi!!!!
Nem gondoltam volna, hogy Jelenának ilyen gyermekkora volt. Elég szomorú.
Hogy ne érjen az a vád, miszerint Nando csak félmeztelenül érdekel, itt egy videó, ahol más oldaláról is megismerhetjük. A spanyol Fundación Talita egy olyan szervezet, amely Down-kóros gyermekeket segít. Évek óta csinálnak naptárakat, melyekben ismert emberekkel…..
Akinek egy monte carlói mestertornán két meccs között erre is van ideje, az rossz ember nem lehet. Tudjuk, hogy mi hivatalból nem szerethetjük túl a teniszezőket, de vállaljuk: Nolét nagyon kedveljük.Thriller. 2.30-tól válik igazán látványossá. ..
Nagyon babonás vagyok. Például térfélcsere után mindig figyelek arra, hogy én álljak fel először a székből. Ha ez mégsem sikerül, akkor arra figyelek, hogy ne lépjek rá a vonalakra. Pályán kívül is vannak állandó babonáim. Például ha megnyerem az első mérkőzést egy…..
Dinara ma világelső lett. Ez pedig Marat miatt sporttörténelem. Gratula! ..
Éva01 2009.04.20 16:43:42
@szandra24:
Köszi Szandra!!!!!!!!!!
:-)
Andy és Brooklyn, megelőzendő a paparazzokkal tömött helikopterek zúgásától megzavart esküvőt, gyorsan összeházasodtak péntek este. A People.com-ról olyan nem elhanyagolható információkat tudtam meg, mint hogy alkonyatkor volt a gyertyafényes szertartás Austinban, a…..
A vasárnap nem csak Rafának volt emlékezetes, hanem a blog számára is nagy pillanat volt. Január elejétől írjuk napi rendszerességgel a Salakblogot, és sosem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar eljutunk idáig. De tegnap estére elértük a félmillió…..
A világ legrövidebb könyvei sorozatban létezik egy kötet, Arcmimika az amerikai színjátszásban a címe, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger jegyzi.Novak Djokovic szerintem nem olvasta.Vagy nevesebb színészektől tanult.Mondjuk ahonnan ő jött, ott arra felé azért akadnak. Az is…..
Eddig hat játékosnak hétszer sikerült megnyernie a szezon első két Masters Series-ét. Indian Wellst és Key Biscane-t/Miamit.A névsor nem akármilyen és ugye Rafa csatlakozhat, mondjuk fel is fér a listára, ez nem vitás.Szóval: Courier-91, Chang-92, Pete-94, Rios-98, Andre-01 és Rog-05…..
Bocs srácok. Eltűrtük csendben a rengeteg bikinit, most mi jövünk.Igyekeztem mindenki ízlését kiszolgálni, egy a közös: a hasizom. A Nando képek felülrepzentáltsága újfent a véletlen műve, szembe jöttek velem a képek a neten, nem tehetek róla. :)Továbbá elszomorító, hogy…..
... pontosan egy évvel ezelőtt Donald Young a Delray Beach-i torna első fordulójában kihajította az ütőjét a stadionból. Amer Delic-csel játszott, az első szett rövidítésében 5-0-ra vezetett, mégis bukta a játszmát (majd később a meccset is). Dühében eldobta az ütőjét, ami…..
Bár már a beharangozóban is azt írtam, hogy szerintem a teniszmeccs pusztán az álca, azért azt gondolom, nagyon jó, hogy teniszmeccs volt, az álca nem pedig sakk.Nehezen tudtam volna így örülni egy huszár ef négynek.Meg aztán olyan szép vita kerekedett tegnap arról, amit írtam,…..
Éva01 2009.02.05 14:50:44
@Bordin: Szívemből szóltál! Itt mindenki szereti ezt a blogot. Azért mert van egy két ember aki fikáz, nehogy megszüntessétek! Végre egy jó kis fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét.
Jók voltatok Gábor, miattatok is szeretem nézni a teniszt.
Spanyol döntős.97 óta először, összességében harmadszor, nyerni azonban spanyol még nem tudott.Igaz Carlos Pete-tel játszott, Gimeno meg Laver-el.A holnapi győztes pedig Rogerrel fog.Nem egy rossz névsor, akár rossz ómennek is nevezhetnénk, de azért ha Rafa jut tovább, biztosan…..
Éva01 2009.01.30 10:12:27
@caralho voador:
Hát ez qrva jó!!!! mekkorát röhögtem! Mindig gondolkodtam, hogy vajon miért húzkodja a gatyáját? A tangája beszolult, vagy miért? Egyszer az egyik sportriporter azt mondta, ( M1 )ill. kérdezte, hogy ilyen vacak gatyát kapott rafa a szponzortól? :-))))
Novak Djokovic feladott meccsei:2009 Aus Open QF Roddick 7/6 4/6 2/6 1/22008 Monte Carlo SF Federer 3/6 2/32008 Davis Kupa Davydenko 4/6 3/6 6/4 0/02007 Wimbledon SF Nadal 6/3 1/6 1/42006 Umag F  Wawrinka 6/62006 Roland Garros QF  Nadal  4/6 4/6 0/02005 Metz Quali Schlukin 6-4 4-62005…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Ehh 2009.01.26 20:00:00
Szakmai szempontból sok értelmes hozzáfűznivalóm nincsen, csak gondoltam megosztom veletek csajok, baj nem lehet belőle. Tán egy hangyányit nyálas, de vannak megbocsátható bűnök ;) ..
Sokan, kik sok meccset láttak, de sosem tapasztalták meg milyen a tenisz belülről, hajlamosak azt gondolni, hogy értenek hozzá.És értenek is.Csak nem annyira.Ilyenkor kell hallgatni a legjobbakra.Roger és Nole megmondta: Andy Murray nem közülük való.Még nem.Csak sokan nem hittek…..
Azért respect Bagdának, nem semmi amit művel Grand Slameken. Elképesztő lehet, hogy ilyen szurkolótáborod van. Nem számít, hogy hányadik vagy a világranglistán, hogy duplaszetthátrányban vagy a címvédő ellen hajnali 1-kor a Rod Laverben, az utolsó pillanatig fáradhatatlanul…..