Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The King®

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ön tudta? 2013.10.29 16:08:24
Tudta ön, mi volt a jellemző jármű a Magyar Tudományos Akadémia előtt (és a parkolójában) 1990-ben, amikor az 1999-ig érvényben lévő ötezres metszete készült? Bizony, egy faros Skoda, talán 120-as. A tanári szakma sajnos már akkor sem BMW-kkel és Porschékkal volt…..
A Homár még nem próbált Skype-ról smst küldeni, de Feri szerint már nem is fogunk. Az alapvető 20. századi civilizációs vívmányok megadóztatása óta a T-Mobile állítólag nem kézbesíti az ilyen üzeneteket. Más szolgáltatónál is hasonló a helyzet? Azt a tapasztalatomat…..
The King® 2012.07.13 18:04:23
@ColT: Nem tudom keress rá a neten hátha van róla valami cikk. De gondolom nem verték annyira nagy dobra. Főleg, hogy a hagyományos SMS küldést nem veszélyteti csak azokat akik gatewayt használnak. Azok meg ahogy minket is tájékoztattak. Mi a részünkről megtettük a szükséges intézkedést gondolom a skype ahogy eddig is nem vitte túlzásba az ügyfél érdekek védelmét.
Miért nem lessük el a szomszédoktól a jó megoldásokat? Senkinek nem fájna a csererendszám vagy a szezonforgalmi. Vélemények az azonos című írásunkról...
The King® 2011.03.10 09:43:13
A többi között azért is hanyagoltam mostanában a blogomat, mert rákaptam a vonatos számítógépes játékokra. Egy kollégám nyomán újra elővettem a Railroad Tycoon legelső, DOS-os verzióját, vicces egy - az akkori, talán EGA-felbontásnak megfelelő - apró ablakban…..