Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szfinx szeme

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Szfinx szeme 2009.11.02 12:12:48
@GD: 3,5m ember? Persze mert a slager az a rádió, amit bárhol lehet fogni, még a hegyekben és a határ mellett is! Ott vagy azt hallgatod, vagy semmit.
Herr Siegmund Freud halálának 70. (és születésem 31.) évfordulójának alkalmából évadzáró epizódfél követezik, aki látta vagy olvasta az előzőt, az tudja, hogy mire lehet számítani. Aki nem, annak szólok, hogy most tegye le a szendvicset/kanalat. Csizmás óriás vágtat az…..
Évadzáró dupla rész első fele következik. Felhívom a figyelmet, hogy gyenge idegzetűeknek és/vagy gyomrúaknak tényleg, tényleg nem ajánlott. És enni sem tanácsos közben, ez van. Detroit lepukkant részén vagyunk, éjszaka egy autóval megáll Dr. Gallant egy pasas, egyesével…..
Tibi: Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Csillagkapu 10. évada valaha/valahol leadásra kerül szinkronosan? Vagy esetleg elérhető lesz dvd-n? A Csillagkapu utolsó évadát március 2-án este 10-től kezdi adni az AXN SciFi elvileg a megszokott szinkronhangokkal (Bozsó Péter, Spilák Klára,…..
    A többinek meg járjatok utána:)Van még 15...
comment:com Bye-bye Grissom! 2009.01.16 16:00:00
Tegnap búcsúzott el a CSI legjobb karaktere, azaz Gil Grissom. William Petersennek elege lett a helyszínelésből, nem akart olyan melóval pénzt keresni tovább, ami semmilyen kihívást nem jelent számára, és az utóbbi időben egyre kevésbé élvezett. Mi elnéztük volna még a csávót…..
Szombaton este történelmi bokszgálát akart közvetíteni az RTL Klub, nincs az az isten, hogy ez ne jönne össze, gondolták, két magyar is világbajnoki övért megy, ezen nem lehet bukni. A felvezetés a szokásos volt, Erdei és Balzsay is számos szpotben elmondta amit ilyenkor kell (kb.…..
Tavaly júniusban írtuk meg, hogy Alföldi Zoltán az RTL Klub Híradójából az ATV-hez igazol. Meglepő döntését azzal magyarázta, hogy nyolc év híradózás után saját műsort akart készíteni. Aktuálpolitikai, oknyomozó, tényfeltáró háttérműsort szeretett volna, és eleinte…..