Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NG_Artinvent

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
artinvent blog 3D City Graph-x film 2010.11.12 17:00:30
Hihetetlen, de igaz, országos premier: íme a júliusi 3D City Graph-x rendezvényünkről készült film.Kicsit olyan érzés ez nekünk, mint amikor az évtized nyaralása után nem nézi meg az ember rögtön a fotókat, csak hónapok múlva. Mondanánk, hogy direkt így terveztük, de nem volna…..
artinvent blog Költözünk 2010.08.29 14:06:00
Share Miután eldöntöttük, hogy új irodára van szükségünk, hónapokig ízlelgettük a különböző alternatívákat. Irodaház, üzlethelység, új építésű vagy régi bérház, nagyon tágas a külvárosban, vagy kicsi, a központban... Igazi dilemma ez egy olyan cég számára, amely…..
NG_Artinvent 2010.08.30 14:53:50
@-ling: igen, egyfajta iroda-galéria féle dolog lesz, megvásárolható képekkel.
a hétvégi eseményekről, a teljesség igénye nélkül. Természetesen készül majd egy nagyobb válogatás is, valamint lesz egy szép filmünk is az első 3D City Graph-x eseményről, de ezeken még…..
Ezen a héten péntektől vasárnapig zajlik az első 3D City Graph-x rendezvény a budapesti Nyugati Pályaudvar melletti parkolóban. A sok hetes, számunkra aggasztó - sok szegény honfitársunk számára igen tragikus - esős-viharos időszak után, úgy fest, az időjárás velünk van. Ha…..
ShareA múltkori posztra a Facebookon ez a megjegyzés érkezett: "A kérdés az, hogy lehet ezen változtatni? Vagy tényleg csak erre van igény?" Tényleg: mit is lehetne csinálni, hogy az emberekben megszülessen a szükséglet az ún. igényes popkultúrára? Hogyan lehetne elérni,…..