Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matyas gyongyi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemelyinfo Már megint megbuktak! 2009.03.04 19:20:00
Jaj, szegény Kovács Pál! Ekkora égést! Már megint az újságból kellett megtudnia, hogy mekkora baromságot csinált! Beleszaladt egy újabb törvénysértésbe, hiszen a költségvetési szavazáson hiányzott a többség, így érvénytelen az egész móka. Hiába, no, a derék szemelyi…..
matyas gyongyi 2009.03.08 11:04:19
Tisztelt Donki!Miért kell mindig a Palit bántani?Szerintem nem csak ő hibázik és ha örökké vele foglalkoztok akkor a saját hibáitokat persze, hogy nem veszitek észre.És milyen dolog az is, hogy a két Csabi semmilyen döntésbe nem vesz részt, akkor miért vállalták a képviselői posztot.És ráadásul mindent kikotyognak, akkor az nem törvénytelen?Az a legnagyobb probléma, hogy a jó oldalát a Palinak senki sem ismeri, pedig nem rossz ember, csak ha valaki bántva van, persze hogy ő is úgy viszonyul. Érdekes, hogy most azok is ellene vannak, akiknek régebben ő adta a kenyeret, mivel a faluban dolgoztak.És azt is el kell fogadni, hogy aki valamilyen posztot képvisel annak döntési joga van mindenben.Persze nem kell mindenben egyetérteni vele, de azért nem kellene mindenért mondjuk feljelenteni sem.Ezért tartunk ebben a faluban ott, ahol!!Ez az egész csak az irigységről szol.Nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy mi lesz 2 év mulva, akkor szerinted minden jobb lesz?Ez már személyes sértés amit csináltok.Az lenne a legjobb, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna.Várjuk ki a következő választás és majd meg lehet nézni, hogy ki mit tesz a faluért.Mert itt semmi nem jó, ez érdekes.Ezelőtt minden jó volt nem hibázott az akkori polgármester.(bár te ezt nem tudhatod)Az nem baj, hogy más földjáre tavat épitett.Akkor most miröl is beszélünk??
(nem kötelező ebben a faluban élni!!)Üdv.:A falu gondnoka.
matyas gyongyi 2009.03.12 21:38:46
@matyas gyongyi: Elnézést kérek az utolsó soraimért, mert nem igy akartam megirni.Csak annyit, hogy mások is csináltak felesleges dolgokat.Nem csak egy személyre gondoltam.Én csak a régi falut szeretném és szerintem ez a fórum feleseges volt, mert csak ingerli az embereket.Én soha nem akartam embereket bántani, mert nekem ugyanolyan ember mindenki.