Regisztráció Blogot indítok
Adatok
footmaniac

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó használt autót vásárolni nem könnyű, különösen nem kereskedésből, mert a nagy részük egyébként is minden eszközzel csak arra megy, hogy minél többet húzzon le a szerencsétlen leendő vevőről. A múltkori Lagunás posztunk is nagy port kavart fel, még a hirdető is…..
footmaniac 2009.11.11 18:18:30
@Fernando Torrent:

Mondjuk én autókat is úgy nézek, hogy beütek egy adott típust, legyen pl. BMW 528 97-98-ig és a hátuljáról indulok a nézegetéssel és 100%-ig állítom, hogy lehet megfelelőt találni.

Meg nem kell szívbajosnak lenni, ma is bementem szétnézni egy kereskedésbe és megkérdeztem, hogy át lehetne-e szerelővel, vagy szakszervízben nézetni az autót, megint azt a választ kaptam, hogy természetesen:-)
Biztos sokan láttátok már al alábbi két videót, amit Don Blasius linkelt be a minap a sörsátorban, de nekem új volt - bár hasonlót már láttam -, ezért úgy gondoltam, így péntek délutáni levezetésnek tökéletesen alkalmasak lesznek. Én jót röhögtem rajta, aztán persze az is…..
footmaniac 2009.09.05 08:37:24
Alacsony fogyasztást ígérő öt különböző autó, egy útvonal, 10 eredmény. Melyik éri be a legkevesebbel?  Vélemények az azonos című írásunkról...
A BMW E60 M5 kétségkívül egy ikonikus penge verda. Vegytiszta vérvonallal, erős motorral, játékos futóművel. Az M divízió még rossz autót nem csinált és egy-egy példány birtoklása bizony a tulajdonos társadalomban elfoglalt pozícióját is jelzi. Ám előfordulhatnak olyan…..
footmaniac 2009.06.18 08:38:49
Hallottunk már diplomás benzinkutasról és bár az egyetemet végzettek között is akad tapló ember, Andor minden valószínűség szerint nem egy túliskolázott kútkezelőzvel találkozott a minap. A többit már mesélje el nektek ő. Régóta felemás a kapcsolatom a Shell benzinkutakkal.…..
Ma reggel Pergert egy könyves cég autója taszította kishíján a szalagkorlátnak a budapesti félkörgyűrű betonkockás-zakatolós szakaszán. Még szerencse, hogy nem olyan ijedős fajta, mert ugye kár lett volna már most kicserélni egy szinte vadiúj korlátot. Arra is felfigyelhetünk,…..
Rendszeres olvasóink már eddig is tudták, hogy Kekecke honnan kaphatta a nevét, meg is kapta már a magáét, mint szinte mindenki, aki veszi a bátorságot, hogy emailt küldjön nekünk. Megjött a tavasz, ilyenkor a traktorosok és motorosok is előkerülnek, mindkettő miatt szívhatják is…..
Don Blasius hazánk keleti szomszédjában járt, ahol a saját bőrén tapasztalhatta meg, miben hasonlít és miben más az ottani közlekedés az itt megszokotthoz képest. Nem is rizsázok többet, írt ő eleget, hétfőn reggel, kávé mellé bőven elég az. Nem konkrétan egy sztori,…..
footmaniac 2009.03.30 12:16:29
@Liberté__73:

Egyszerűen idegesítő, hogy valaki magyar létére(?) ilyet le merjen írni. Érdekes módon ilyesmit le lehet írni, a történelmünkkel is lehet viccelődni, bezzeg ha cigányozik az ember egyből leoltják! Nem érzem úgy, hogy bármilyek nemzetnél alábbvalóak lennénk. Ebbe maradjunk.
footmaniac 2009.03.30 12:17:46
Sziasztok! Sok szép művet szörnyülködtünk végig együtt, de elfáradtam. Nem tagadom ebben része van a fenyegető emaileknek is, de nem ez a fő ok. A csúcson túl vagyunk, ideje másba fognom. Például lehetne egy "Így szeresd a szárnyad!" tuningműsor, vagy hogyan tuningoljuk…..
Trendi dolog lehet a katana manapság az autósok körében, hisz néhány hónapja csak, hogy legutóbb kitettünk egy olyan posztot, amiben a szamurájok fő fegyvere szerephez jutott, Gergely pedig ezúttal egy benzinkúton látott egy jó kis kardos kergetőzést. Semmi rendes történetet nem…..
autózz! Szőke anyu nem tanul 2009.03.19 16:51:00
A buta ember is nagyon veszélyes lehet a volán mögött, ennek most épp Gábor a megmondhatója. Másrészről viszont levélírónk sem teljesen ártatlan, mert ha picit is, de megpöccintette azt a féket ijesztésképpen. De olvassátok el a sztorit és ítéljetek ti! Miskolc, hétköznap,…..
Köszönet Surcinak! Forrás: hasznaltauto.huOpel Astra 1.4 16V            Ár:    1.800.000 FtÉvjárat:    2001 / 1Állapot:    NormálÜzemanyag:    BenzinHengerűrtartalom:   …..
footmaniac 2009.03.21 07:08:08
A kársztájling bugyraiból... Van itt minden, brutál első sötétítés, gyönyörű utólagos elektromos ablak kapcsoló, krómcsík az ajtó belsején is, sárkány minden mennyiségben, direktszürcsi mert az alap, (műanyag)króm minden mennyiségben, és arénázás orrvérzésig.TOP TUNER…..
Zoli még odáig se tud eljutni, hogy egyezményes nemzetközi kézjeleket mutogassanak neki a forgalomban, vagy ajtókat csapkodjanak az autója oldalának parkolás közben, mert a kereskedésben amit választott, nem nagyon akartak neki autót eladni. Vagyis inkább nagyon nem. Ollóit…..