Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivan6

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pittsburgh nem különösebben ponterős szélsője háromszor tarolta le egy meccsen Rick DiPietrót, a New York Islanders egyébként sérülékeny kapusát. Az attakok közül maximum egyet lehet véletlennek minősíteni. Matt Cooke a tűzzel játszott, de megúszta. Pedig tudhatja, meddig…..
ivan6 2010.10.21 12:29:31
@lepattanó korong: Valahogy sejtettem. Beszédes név az Evander. Méltó volt a nevéhez :)Holyfield az egyik legnagyobb ökölvívó!!

Mindez mit sem változtat azon, hogy rászolgál még Cooke néhány pofonra. Lesz még olyan kapus is, aki leüti a bárddal, ha így folytatja.
Sajnos az ilyen Cooke félék miatt vannak, akik a férfias, kemény játékot összekeverik az alattomos és sportszerűtlen magatartással. Egyeseknek még talán tetszik is. :(
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
A magyar válogatott második mérkőzését is adjuk online, ezen a felületen lehet követni szöveges közvetítésünket. A rendszer néhány apró hibától eltekintve működik, nyájas olvasóinknak jó szórakozást kívánunk, észrevételeiket ez alatt a poszt alatt várjuk...
A Washington sorozatban 12. sikerét aratta, amire korábban nem volt példa. Az Ottawa is menetel, 11. meccsét nyerte. Claude Noel győzelemmel kezdett a Columbus kispadján. Jaroslav Halak megint zseniálisan védett, 45 lövést hárított, az utolsó két meccsén összesen 90-et védett. A…..
ivan6 2010.02.05 12:36:20
Hát ennek a címnek első ránézésre nem sok értelme van, mindjárt meglátjuk, van-e másodikra. A január 9-ei 1-4-es Toronto–Pittsburghön az orosz Goncsar hatalmas lövést eresztett meg, amely annak rendje és módja szerint Gustavsson kapujába vágódott, de olyan gyorsan kijött…..
A HFBoards és a The Hockey News után a Red Line Report tehetségkutatói is méltatták Hári Jánost, a Färjestad magyar tinédzserét. A cikk a nagy példányszámú USA Today-ben jelent meg. Hári a svéd U18-as bajnokság alapszakaszában kiemelkedőt nyújt, úgy tűnik, neve bekerült…..
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
Egy kis jégpálya kiscsapatához látogatunk utánpótlás-neveléssel foglalkozó műhelyeket bemutató sorozatunk újabb részében. A Pólus Center össznépi falodájának közepén található apró jégfelületen sok már külföldön játszó jégkorongozó pályafutása indult el.A Pólus…..
ivan6 2009.01.21 16:26:20
@M.Lac: Persze, hogy megőrizzük a képeket. Több GB-ra rugó archívum gyűlt már össze.
Legyen sok világsztár a Pingvinek közűl. Akkor egyszer gazdag leszek a képek értékesítéséből ;)))
Jégkorong Winter Classic Hungary 2009.01.12 17:15:00
Kicsit humorosan, netán önironikusan ezt a nevet adták a szervezők a magyar jégkorongsport első tavon megrendezett hivatalos eseményének. Az biztos, hogy az NHL és a magyar hoki közötti különbség éppen akkora, mint az e két esemény közötti. Mégis örömteli: a Pólus Pingvinek…..
ivan6 2009.01.12 23:50:18
ivan6 2009.01.13 22:54:36
@HokiApa:
Köszönöm az elismerést. Igazán jól esett.

Habár a Pingvinek "hivatalos" fényképésze vagyok, szívesen csinálok bárki gyerekéről képet.
Nagyobbik fiam is a Pólusban kezdett, a kicsi meg 5 sem volt, mikor hokisulis lett. :))))

A Budai Bocsok is felkértek már. Nekik is "szállítok".

Melyik korosztály, melyik csapat, melyik mezét figyeljem?

Ha van Pólus2, vagy UTE5 én biztos ott vagyok. Általában narancssárga dzsekiben fotós cuccokkal rohangálok. Ha nem narancssárga, akkor egy Pólus Pingvinek mez 6-os számmal, Iván felirattal.

Lehet, hogy komolyabban kéne ezzel foglalkoznom. ?
ivan6 2009.01.13 23:00:50
@ivan6: Bocsánat a gyermekem meze 6. A feleségem szerint az enyém nem 6-os. Ő biztosan tudja, mert ő látja a hátam, én meg nem.