Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaszi27

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokon belül elérhető lesz digitálisan a Subscribe új lemeze, a Bookmarks. A Lángoló Gitárok, amellett, hogy kritizál, be is mutatja a teljes új albumot a hajtás után. A fizikai megjelenést továbbra is titkolja a zenekar, de az biztos, hogy még márciusban kézbe veheti, aki akarja.…..
Kettőnégy Kettőnégy w/ KISS 2010.06.11 01:52:00
Megtörtént-e már, hogy a Kettőnégy nem volt ott valami fontos rock eseményen? Hát persze, hogy igen, de azért a Kiss koncertet mégsem hagyhattuk ki, hiszen Phil Anselmo agyonvert volna bennünket. Nézzétek mi történt az Arénában:   ..
A szünnapot természetesen fel lehetett volna pihenésre is használni, ám a szervezők gondoskodtak az aktív pihenésről: a Nyíregyháza mellett lévő Napkor névre hallgató faluban egy gyönyörű szép tanyára terelték a brigádot, ahol igazi falusi disznóvágáson vehettünk részt.…..
csaszi27 2010.05.13 08:44:29
2010 első igazi Kettőnégy adása mégpedig a Fonogram díjas The Idoru zenekarral. Mesélnek arról, hogy mikor is veszejtette el eszét Szalkai Tibor zenekarvezető-gitáros, miért történtek náluk tagcserék és arról hogyan is mulatnak valójában. Pár The Grenma tag, rajongó és…..
A Tankcsapda Minden jót albumához kapcsolódóan már láthattunk egy klipet a Köszönet doktor című dalra, de azt még jóval a nagylemez őszi megjelenése előtt, tavaly nyáron készítette a debreceni trió. Most viszont itt a következő videó a Mindentől távolra, amit Tokay Péter…..
csaszi27 2010.04.06 22:48:09
...akkor mi eddig minden körülmények között az Operában voltunk! Különlegesen megbecsült tisztelettel és izgalommal vegyített szerelemmel köszöntjük újra kedves nézőinket a Kettőnégy megújult oldalán negyedik évadunk hajnalán. Szilveszter óta folyamatosan csak henyéltünk,…..
Május 21 és 23 között igazi fémünnepben lesz része annak, aki ellátogat Csillebércre, ugyanis a három nap alatt rengeteg metálzenekart lép majd fel az ott található Szabadidő-, és Ifjúsági Központban. Olyan külföldi zenekarok teszik majd tiszteletüket az első Metalfest Open…..
Na végre nem olyan egyszerű az életünk. Most már igen megértünk egy kis nélkülözésre. De azért vagytok szerencsések kedves bloggerek, mert ti már mindíg csak a történtek utáni boldog percekben értesültök a történtekről. Milyen jó, hogy nincs egy webkamera a…..
csaszi27 2009.08.28 16:24:30
Megérkeztünk Spanyolországba, így befejezzük Franciaországban megtett utunk beszámolóját.Fél órával utolsó bejelentkezésünk után fogtunk egy autót, egy öregurat, kb 65-70 éves. Philippe bácsi, aki kicsit nehezen idézte fel angol tudását, de a végén nála aludtunk.…..
Eljött ez nap is. Fájó szívvel búcsuzunk Párizstól, és a kedves blogolóktól is a következő napokra. Ma ismét lógó nyelvvel végigjárva a várost, a szokásos élményeinken kívül rájöttünk, hogy itt csak az rúg labdába utcazenéléssel, aki minimum a cdjét is árulja. Ettől…..
Na igen, 3 napot terveztünk Párizsban tölteni, de valószínűleg a mai nap volt látványokban a leggazdagabb. Szállásadónk, Polyák Levente urbanisztikát tanul. Nos, nem véletlen, hogy Párizsban. Egy nagyon praktikusan megtervezett város, következetesen, 1300 óta. Minden…..
csaszi27 2009.08.23 14:29:24
@elbenito: az a feka csaj nagyon jóóó:D
Mindenki szeret listázni, csak van, aki nem vallja be. Sokan azért durrognak, ha erre kérik, mert egy ilyen listát az ember szeret a legalaposabban összeállítani, és ez nem egy pillanat műve. Pláne, ha mondjuk az előző évet kell értékelni, és nem emlékszünk mik is voltak tavaly.…..