Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scophina

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Mt!   Nemrég új főnököt helyeztek a cégünk élére, sajnos a változás semmi jót nem hozott, nekem például egy hete fel is mondtak. Mindez nem meglepő, rengetegszer előfordult már, de az indok azt gondolom nem átlagos. Az első héten volt egy értekeztet, ahol semmi…..
Scophina 2011.02.28 14:41:05
@owvk: Úristen!!!TE szegény!Veszélyes környéken laksz!:(
Scophina 2011.03.01 12:16:58
@Törzsgyökeres szentesi:
ne haragudj, de ez nem így van. Ha engem bántottak, én védem meg magam, ha x-et bántották, akkor x védi meg magát. SEnki nem lehet a másik felnőtt emberért felelős. Végre ezt a nőknek is meg kéne tanulni.
Scophina 2011.03.02 12:35:06
@Törzsgyökeres szentesi:
De én nem az ázsiaiakra, meg a c.-ra gondoltam, hanem a magyarokra.
Sziasztok!   Állásinterjún voltam a napokban, az ott történteket szeretném elmesélni, ha lehet. Köszi, ha kiteszitek!   Jelentkeztem E-mailben egy budapesti kereskedelmi céghez eladónak. Egy kis boltban dolgoztam az elmúlt 8 évben, de sajnos a válság betett nekik rendesen…..
Scophina 2010.12.22 20:50:47
@nyíregyházi betti:
Én megadtam nekik a tiszteletet azzal, hogy jó napottal köszöntem nekik, ezek meg: Felpróbálod? Nézd meg ezt! Amásik helyen a pina meg azt mta Ugye nem baj, ha tegezlek? Én meg mondtam, h hát nem örülök neki. A szemükbe sajnos nem szidalmaztam őket, de ha én magázok valakit, akkor elvárom, hogy visszamagázzon. A sok G.E. C.I. embert elég a munkahelyen elviselni. Ha pedig a felnőttség azt jelenti, hogy búsbororngós, sótalan vaspina leszek, akkor tényleg nem növök fel soha.
Szép napot, kedves Betti!
Régóta terveztem, hogy írok erről az ultragagyi sorozatról mert tényleg az. De valljuk gyerekkorunk hősei voltak a Power Rangerek. Pedig a szikrázó színes sztreccs ruhában feszítő bukósisakos hülyegyerekek manapság maximum csak a gay prideon kapnának fellépési lehetőséget. A…..