Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Furesz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ciántablettát osztogatna Kuncze Gábor a társadalmi elkeseredettség kiküszöbölésére, mert elege van az elégedetlenkedőkből.  Olvashattuk 2009.02.27-én a barikad.hu-n. Utána már persze próbált magyarázkodni, bocsánatokat kérni. Hogy mi is hangzott el pontosan? Ime:…..
A Budapesten elrendelt abszurd szmogriadó rövid huszonnégy órás fennállása alatt közfelháborodás és közröhej tárgya lett. A bevezetett korlátozás nem csupán életidegen, de teljességgel betarthatatlan is. Még jó, hogy megszegése nem is büntethető.Reggeli félálmomban…..
Furesz 2009.01.12 19:49:59
@budapestjovoje: Lecsokkenteni a befele vezeto savokat? Az van, hogy videken nincsen igazan munka es Pestre jar fel a fel orszag. Van arrol fogalmad, mi lenne abbol? Altalaban vallalkozok, sajat szerszammal. Hogy cugolne vegig magaval a cuccait tomegkozlekedessel? Plusz ugye nem lehet kikerulni Budapestet. At kell rajta menni sajnos. Mert ha ki lehetne kerulni, lehet, nem kellene szmogriadozni.
Furesz 2009.01.13 17:34:59
@budapestjovoje: Oke. Nem ulok es ehendoglok. Ismetelten lejott, hogy Budapest allam az allamban (legalabbis ti azt hiszitek) Hala ez Egnek, nem midenki.