Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brooklyn3

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
brooklyn3 2009.01.25 16:27:59
autózz! Piroson át BMW-vel 2009.01.15 13:06:00
Ismét pozitív példáról kell beszámolnunk nektek, úgyhogy aki szereti a vért és szeret bosszankodni, annak most nem elégítjük ki kárörvendő hajlamait, viszont lehet örömködni, hogy a rend őrei akcióba léptek. Ferenc szemtanúja volt mindennek.Tegnap hajnali 4 órakor megesett…..
Nem semmi történet...Az Iszkra család nem kispályázott. A Mama, Iszkra Ferencné a Megváltozott Munkaképességűek Szakszervezetének elnöke, a Papa, Iszkra Ferenc a tiszteletbeli elnök, 2 fia és a 2 mennye pedig különböző cégek tulajdosaiként alkottak egy polipszerű…..
Most, hogy bocsánatot kért a vaginája miatt, igazán megérdemli, hogy ő legyen a heti Apple csaj. Mondjuk a híres South Park-epizód óta már nem lehet olyan önfeledten nevetni Britney bénázásain, marad tehát az öröm, hogy ő is Apple-terméket használ. Persze iPhone-t, nem Mac…..
brooklyn3 2009.01.12 17:55:55