Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mellike

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Anya, idenézz, cigánykerekezek!...........Anya, hát ez nem ment valami jól, kár, hogy nem vagyok cigány!-...ööö...kicsim, a cigánykereket nem azért hívják így, mert csak cigányok tudják jól, ennek ehhez semmi köze...(fuldokolva röhög)-Akkor miért hívják így?-ööö...van…..
Csak egy gyors kérdés. Hol lehet szerintetek a legolcsóbban gyerekjátékokat vásárolni? Óvodásoknak lesz, és sok kellene. Lehetőleg minél több normális játék kevés pénzért. Ha valakinek van ötlete-tippe ne tartsa magában. Most így Sárkány Centerre gondoltunk, de hátha…..
Mellike 2009.12.16 18:11:15
Egy kis segítség talán:

www.regiojatek.hu/

(itt hatalmas a választék, viszonylag olcsó, de néha a minőség nem a legjobb)

www.jatekmakettcentrum.hu/

(ezt nagyon szeretem, sok jó cucc van, és viszonylag jó áron)

www.medencejatek.hu/index.php?stilus=webaruhaz&hiv=15

(ezt nemrég találtam, és nagyon jók)
GazPömpöllér & co Szerintem 2009.11.25 13:19:00
és nemcsak szerintem Lujzi sokkal ügyesebben rajzol az átlag hároméveseknél, bár konkrét viszonyítási alapom nincs, azt tudom, hogy a bátyja ennyi idősen még bőven a brutál firka-korszakát élte, fő témája a Sziklás hegység volt szakadó esőben, és kevés felismerhető dolgot…..
Még mielőtt meghajigálna a felbőszült Lujzi fan-club, amiért méltatlanul elhanyagolom a hencegnőt, aki ugye hároméves lett időközben, és most, ahogy gyűjtögettem a régebbi képeit, meg kellett állapítanom, hogy már kisbabának is gyönyörű volt, és ez azóta mit sem változott,…..
GazPömpöllér & co Gézaszáj 2009.02.25 20:41:10
Ezeket így frissiben, mielőtt elfelejtem, az elmúlt pár nap termései, gyöngyszemek :-D-Ül a kádban, és hangosan gondolkodik: Ha egy ember immunrendszere legyőz egy betegséget, akkor ellenanyagokat termel az ellen a betegség ellen, és akkor az az ember védett ember lesz. - szünet - A…..
GazPömpöllér & co Atomanti 2009.02.25 21:27:00
Ezennel kinyilvánítom Gazpömpöllér hivatalos trónfosztását, mert ez Gergőgyerek valami egészen elképesztő ütemben csinálja a dolgait, és akkora beturbósodott büdös zsivány, hogy csak lesünk.Mert az egy dolog, hogy igaza lesz paramami barátnőmnek, aki szerint azért sír…..
GazPömpöllér & co Tudományos 2009.02.03 21:32:41
Azért néha kicsit megijedek, amikor a gyerek pl a következő kérdést teszi föl szó szerint:Anya, ha a harminc méter magas Brachiosaurus, amelyik növényevő, ott lett volna Pompeinél, amikor a Vezúvból kitört a piroklasztikus ár, akkor ő túlélte volna, mert kilógott volna a feje…..
merthogy a gyereknek alakul a humorérzéke, és azt most megmondom, hogy ugyanolyan rettenetesen cinikus és mocsok beszólásai lesznek, mint a drágalátos apjának :-)Történt ma ugyanis, hogy elmentünk a boltba, és kifelé jövet csoszogott velünk szembe egy öreg néni bottal a…..
GazPömpöllér & co Gyorsan 2009.01.20 12:05:33
valaki segítsen, a gyerek megint bekérdezte a tutiságot. Nézte a Magyar Népmeséket, majd utána odajött, és a következőt kérdezte:-Anya, a szegényeknek miért van mindig sok gyerekük?Na? :-)Mondjam azt, hogy nincs pénzük fogamzásgátlóra, vagy kezdjek el neki magyarázni a…..
GazPömpöllér & co Újfent 2009.01.09 11:39:00
feminista bejegyzés következik, pedig alapvetően nem vagyok az a szüfrazsett-típus, de a tények azok tények, nem tudok tőlük elvonatkoztatni, és az például tény, hogy amíg a két fiam eddig nem jelentéktelen károkat okozott a környezetében, hogy csak azt említsem például,…..
Úgyis közeleg a születésnapom, igazán megerőltethetné magát valaki és megajándékozhatna eggyel, de istenigazából jótanácsokat is szívesen fogadok, mert per pillanat teljesen tanácstalan vagyok, hogy mégis mi a búbánatot kezdjek a kiscsibésszel, aki alvás tekintetében…..