Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrteacher

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat ronthatunk a náthás betegségen azzal, ha nem tartunk be néhány egyszerű javaslatot. Októbertől márciusig tart a náthás megbetegedések szezonja. Ezek a betegségek, amelyeket a köznyelvben megfázásnak hívunk, tüsszögéssel, orrfolyással, esetleg köhögéssel, lázzal járnak, de szerencsére az…..
Vajon volt alapja gyermekkorunk „egér a sörösüvegben” parájának, és megvédett tőle a zöld üveg vásárlása? Utánajártunk!..
Bruce Willis a hónap végéig Budapest és Nagykanizsa között forgat, így az egész M7-es autópálya le lesz zárva. A Horvátországba utazóknak a Debrecen- Szeged- Isztambul-Zágráb útvonalat javasolja az AAK kommunikációs szekértője. „Akinek több ideje van, az a…..
Orbán Viktor új felalkotmánya  az ötéves terv szerint 2012 január elsején fog életbe lépni. Addig következmények nélkül sértegethetjük, érdemes tehát kihasználni a lehetőséget! Az alábbiakban egypár gondolatébresztő ötletet adok közre ehhez. 2012 január elsejétől…..
Nívó Jó precedens született 2011.03.21 22:24:00
Mégis lehet áramot vezetni egy telken belüli kerítésbe a termény megvédése céljából. Akár ilyen olvasata is lehet a tegnapi bírói ítéletnek a kesznyéteni gazda ügyében. Nagyon helyes! Már az elsőfokú ítélet után is kinyílt a bicska a zsebemben, amikor is felfüggesztett…..
Rengeteg embert ismerek, aki váltig állítja: nem azért jár négykerékhajtású, emelt hasmagasságú autóval vagy kifejezetten terepjáróval, mert - egyéb erények híján - ezzel akar macsóbb, feltűnőbb, férfiasabb és menőbb lenni, hanem kifejezetten praktikus okokból. Például,…..
Épp néhány napja beszélgettem valakivel arról, hogy egy magyar srác milyen díjakat zsebelt be az általa kifejlesztett PocketGuide nevezetű szoftverrel, aminek segítségével nem kell többé a (hátizsákos) utazóknak vaskos könyveket cipelniük a világ nagyvárosaiban, hanem aktuális…..
Nem gondolhatta senki, hogy az ország miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc szó nélkül elmegy a vádak mellett, amik az öszödi kiruccanást érték. Ágh Péter, fideszes képviselő egészen addig merészkedett, hogy egy sajtótájékoztatón azt mondta: "Nagyon riasztó, hogy ilyen…..
mrteacher 2009.01.12 17:14:21