Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agyafúrt balek

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az SZDSZ hivatalosan nem kezdte meg a júniusi EP-választási kampányát, hanem ez csak toleranciakampány. Whatever. 20 évnyi felelős politizálás után képesek voltak bedobni ezt a plakátot, ami szerint a szabad vessző demokraták szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem max az…..
agyafúrt balek 2009.02.19 00:31:41
@Gusztos Péter:

legutóbb rátok szavaztam, de azok az idők már tovaszálltak, amikor ócska ígérgetésre odaszavazok rátok. majd ha sikerül átvinni a változtatást a parlamenten, elmegyek és szavazok rátok. ha nem vagytok képesek a ciklus hátralévő időszakában ezt átvinni, essetek ki.
drogosok ügyvédje Egy drogos 2009.02.02 15:30:00
Az úszókban (vagy az olimpikonokban) számomra mindig is volt valami rejtélyes. Phelps titkai most a napvilágra kerültek.Magánügy, mondhatnám. Az első hírek szerint a 14 olimpiai arany meghátrálásra késztette a doppingügyekben mindig ultraérzékeny sportszakembereket is. Ők is…..
agyafúrt balek 2009.02.02 17:11:42
 Az idei snowboard- és sídivat. Hogyan öltözzünk a pályán? (borsa) 3 szuper úti cél a síelés szerelmeseinek (cosmopolitan) /Hütte: a mi kedvenceink/ A 3 legjobb síterep Magyarországon (ötvenen túl) /Hütte: több Magyarország/ Sokkal kevesebb magyar megy Szlovákiába síelni…..
Nem gondolhatta senki, hogy az ország miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc szó nélkül elmegy a vádak mellett, amik az öszödi kiruccanást érték. Ágh Péter, fideszes képviselő egészen addig merészkedett, hogy egy sajtótájékoztatón azt mondta: "Nagyon riasztó, hogy ilyen…..
agyafúrt balek 2009.01.12 17:41:31
@Jancsibohóc: bizony, szégyentelen komcsi vagy, itt hörögni illik, hogy micsoda aljas egy disznó ez Fletó! ja bocsánat itt biztos az a trendi, hogy BÖSZME
Remélem, nem kell bemutatni senkinek a hölgyet, tudjátok, ő az, aki népszavazásra szeretné vinni a következő kérdést: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak…..
vastagbor.blog.hu/2009/01/12/friss_gyurcsany_valasza_a_korcsolyazast_firtatoknakMértékletesség, visszafogottság, szerénység. Nos, ezek abszolút hiányoznak a politikusokból. Páratlan érzékük van irritálni az embereket. Kis dolgok ezek, általában csak kis balhék szoktak ezekből…..