Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spqr1

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton a Puskás Akadémia fogadta a Kispest Honvédot Székesfehérváron a Mennyei Bajnokság tavaszi 2. fordulójában, ami Puskás Ferenc miatt eleve pikánsnak ígérkezett, és nem is kellett csalódni.A Puskás Akadémia tudósítása szerint:"2. perc:Néhány száz kispesti drukker…..
spqr1 2014.03.10 14:13:49
@dingó29: Én azt nem értem, hogy a kispestiek miért nem hype-olják fel egy másik játékosukat? Van ott bőven, akit lehetne. Nem, nekik Puskás kell. Elvitte előllük más. Van ez igy:-( Résen kellett volna lenni. Azt is meg kéne kérdezni Szabó Györgytől, hogy miért nem jött haza a temetésre, amikor ide tudott jönni Blatter, Samaranch, a Real elnöke....Neki mi a faszom fontos dolga volt? Akkor miért csodálkoztok, hogy nem Kispesten van az örökség? És mellesleg mit akartok, a Real kupáit, a Realban szerzett gólkirályi címeket? Mert sok más ereklye nem nagyon van, ha jól tudom, de utánna lehet olvasni, hogy mi maradt meg.
spqr1 2014.03.10 14:58:50
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Mi ezzel a problémád? Nem így történt? Tett a Honvéd valamit is érte, hogy ne így legyen? Épitett muzeumot, stadiont, akadémiát,? Lófaszt se. Többet látogatták a Realtol a korházban, mint a Honvédtól. Az özvegyet a tenyerükön hordozzák, de nem a Honvédosok.
Akkor lázadtatok volna, amikor a stadion bejáratánál Diego volt kitéve, mint etalon. Na, az a szégyen.
Tisztelt igazgató úr, Magamat – a saját értékeim kihangsúlyozása, vagy esetleges túlértékelése nélkül – az átlaghoz képest értelmes, érdeklődő és a világra nyitott fiatalnak tartom, ezért nem tartom összeegyeztethetőnek világképemmel, hogy szó nélkül átsikoljak az…..
Ma rátaláltam egy olyan hírre amely példaként kell szolgáljon mindenkinek.  Király Tamás 1972 és 1982 között Universal együttes dobosa volt, de dobosként feltűnt a Color nevű formációban is, egy ideje pedig az EMI lemezkiadó kreatív igazgatójaként tevékenykedik. Zenész…..
Balogh Csaba, takarodj! - Ez a legújabb magyar nemzeti minimum, amit tehetünk.  Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben, Szlovákiában pedig ősszel került megyei elnöki székbe egy neonáci, a világ nemrég a holokausztra…..
Ilyenek ők, így szavaznak ők. Szavaznak, de fogalmuk sincs miről. Figyelem: az alábbi felvétel (köszönet a hvg.hu-nak) a nyugalom megzavarására alkalmas, idegrendszert próbáló. Kérem, aki úgy érzi, hogy becsapták, eladósították, megalázták, inkább ne nézze meg, és ne a…..
A Blikk infói szerint az RTL Klub teljesen lecseréli a Csillag születik zsűrijét. Puzsér ugye megy Thaiföldre feltöltődni, Hajós elment a Sztárban sztárban és az Ének iskolája című TV2-es produkciók zsűrijébe, Pokorny Lia a Nagy Duettben fog énekelni, dettó a TV2-n, maradt…..
Fletó jól érzékű hátbaszúrásokkal tesz arról, hogy mesterházy minél nagyobbat bukjon az idei választáson is. A cél egyértelmű: a bukás utáni káoszban a zavarosban halászva ismét a baloldal vezére akar lenni. Mert nem adja föl. Soha nem adja föl. Amíg él, vele számolni…..
spqr1 2014.02.01 13:43:43
@virgo: Ez nagyjabol igaz, de ebben az a veszely, hogy akkor a Jobbik fele mennek az emberek, mert lehet kritizalni a Jobbikot, mert sok hulyeseget mondanak, de van amiben 1000%-ban igazuk van, es altalaban olyanokban, amikben a hetkoznapi emberek az erintettek es nem a nagypolitika, a bankarok, amit nem is latnak at igazabol
spqr1 2014.02.01 16:08:51
@virgo: En is ezt irtam, hogy "az a baj...."
Kormanyozni nem tudnanak,mert azert az bonyolultabb, de hogy eleg fontos dolgokban igazuk van, az teny.
Ezert fog megint a Fidesz gyozni 2/3-dal vagy meg annal is tobbel.
E sorok írója nem egyszer borította már rá a asztalt (persze csak képletesen) Mesterházy Attilára. Most a helyzet azért kényes, mert az "eszi nem eszi, nem kap mást" időszakában az ember önkéntelenül alkalmazkodik, ha ez az egyetlen lehetőség, akkor egye fene, álljunk ki az Orbán…..
spqr1 2014.01.25 21:48:22
Meg, hogy nem lesz tisztogatás?
www.youtube.com/watch?v=1ZzXlG96rNI
Meg a rovasirasos apro tablakat is el akarja takaritani gyurcsany. Ugyan bizony kit zavar az? Akkor ne is almodozzunk, hogy nem lesz tisztogatas. Ajjaj.
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
Ma mutatták be a várhatóan jövő áprilisban induló közösségi kerékpáros közelekedés alapjait lefektető BuBi-t, az a budapesti kölcsönbiciklik rendszerét. Tekintsünk el attól, hogy ezt sikerült egy az Interpol által körözött személlyel, Hernádi Zsolttal megtenni. Marketing…..
spqr1 2013.11.07 22:43:48
@Szúnyog:
Elhiszem en,hogy csendre,bekessegre vagynak,de akkor nem Budapestre,egy fovarosba kell koltozni. El kell menni Bukre,ott jarhatsz biciklivel.
Van egy jo kis orosz mondas: f@sszal is a pin@ban, a lelkeddel is a mennyorszagban, egyszerre nem lehetsz:-(
spqr1 2013.11.07 23:12:24
@Mr. Közbiztonság Szilárd:

Igazabol roman mondas:-))
Si cu pula-n pizda, si cu sufletu-n rai, nu se poate:-)
Elkezdődött a tábor, az X-Faktor kétnapos parasztvakítása, ami elméletileg azt a 24 énekest és zenekart hivatott kiszűrni, akikkel majd jövő héten, a mentorházban találkozunk, hogy ott lefeleződjenek, és kialakuljon az élő adások mezőnye. Nincsenek illúzióink, ez egy…..
(fotó: ottobock.com) A Nemzetközi Pető Intézet nem csak egy több ezer gyerekkel foglalkozó intézmény, hanem gyermekek, szülők és családok ezrei számára a remény otthona. Egy hely, ahol segítő és gondoskodó kezek várnak kisgyermekeket, ahol szakemberek hihetetlen és példás…..
spqr1 2013.09.17 10:24:06
@JT_Biopower:
A hires pecsi atletikanak minek stadion?:-) Egyaltalan mondj egy jegyzett atletat.Nem dobot,hanem futot. Focista legalabb van par.Dzsudzsak,Szalai,Megyeri,Kiraly,Gera...ok osszesen tobb milliardot keresnek,amit hazahoznak es valoszinu itt fektetnek be. Kiralynak,Dardainak focisulija van. Mondj egy atletat,aki akar csak 10m-t hazahozott kintrol?
A vizipolos sikerek fantasztikusak,de a hazai bajnoksagban alig jarnak ki a meccsre, olimpia meg 4 evente van, es messze nincs akkora marketing erteke,mint a focinak.
Abban is tevedsz,hogy a kulfoldi foci nepszerubb. REszben igen persze. Egy Barca-Real valoszinu nezettebb,mint a Haladas-Kecskemet,de egy Fradi-Ujpest nezettebb,mint egy Osasuna-Levante, ezt lenyilatkoztak a Sport1-nel is. A magyar meccsek atlagnezoszama az 300k koruli, a kulfoldit nem nezik ennyit. Abban igazad van,hogy oriasi a kinalat:-( Ez van. Abba viszont bele kell torodni,hogy sosem lesz olyan bajnoksagunk,mint az '50-es evekben,amikor mindnekit porra vertunk.
Az iskolak mellett keszulnek a termek lassacskan,de miert kell vagy-vagy alapon es nem is-is alapon ezt megitelni?
spqr1 2013.09.17 10:31:33
Egy kis adalek:
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-hatmillios-nezettseg-a-kozszolgalati-tevecsatornakon-2251115
Inkabb legyen egesz nap focimeccs,mint VV126, Big Borther, Baratok kozt,Budapest 0-24,meg hasonlo nepnevelo baromsag:-( Ezek milyen erteket kozvetitenek,adnak?
spqr1 2013.09.17 11:48:57
@JT_Biopower:
Doboatletat tudok,de annak nem kell stadion,nem nezik,nem hoz penzt:-(

Mihez kepest? Ha a segelyekhez viszonyitjuk,akkor nincs. Ha a korhazzal allitod szembe,akkor persze, felul van reprezentalva. Minden relativ. De a fociban oriasi penz van. A BL-be valo bejutas tobb millio euro. Egy BL-donto rendezese kb. 10 mrd forint haszon az orszagnak.Ehhez viszont stadion kell.
Most nem ismerem a koltsegvetes osszes tetelet,de biztos van olyan terule,ami sokkal tobbet kap,mint kellene.
Csak jelzem, hogy Kuvatov videoüzenete nem több, mint a nácikkal kollaboráló ostoba elnök alibista szerepjátéka. Kubatov, köpd szembe magad! Amúgy miért mondja az FTC, hogy maroknyi szurkoló tettéről van szó, amikor az egész tábor megtapsolta a feliratot és miért tudják a…..
Valószínűleg hosszú napokig fogunk még rágódni az augusztus 20-i nagyívű, ünnepi események egyikén-másikán, minden bizonnyal még számtalanszor keresztre feszítjük Alföldit nemzeti rockoperánk újraértelmezéséért, vagy hazánk nagyjainak megmondásaiban próbálunk majd…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
spqr1 2012.05.02 23:59:14
@popocatepetl:
En is ettol felek.
Egyik blogjaban arrol panaszkodik,hogy 20 kilo felesleg van rajta.
Dolgozz,sportolj,ne a jobboldalt szidd,te hitvany alak!
spqr1 2012.05.03 00:05:00
@csatoimi:
Aaa,nem er annyit az egesz.Nagyobb orom azt latni,ahogy itt nyuglodik.Kiesett az szdsz,lassan csak elfogy a karterites is,kenytelen lesz ketkezi munkabol megelni.
Ahhoz keves,hogy jobb helyekre irjon,vagy a HH-ben szerepeljen.Maradt neki ez az alja foglalkozas.
spqr1 2012.05.03 00:17:49
@csatoimi:
Irj nekik-)
 Orbán Viktor facebook oldalán találtuk! A hozzászóló nevét nem tesszükközzé, minden tiszteletünk az övé.HAZUGOK VAGYTOK!Hány éve is? Lassan bizony 10 éve!Végig hazudtatok 8 teljes évet! El akartátok hitetni, Ti mindenretudjátok a megoldást!8 évig kivonultatok,…..
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..
Szomorú, hogy még mindig itt tartunk. Siófokon, a nyár fővárosában a parti büfések a fizetőparkolás ellen tiltakoznak. Nem a csillapított zónák, a sétálóutcák kibővítéséért, nem a zöldterületek növeléséért, nem az egész este bedrogozva, vicsorogva körbe-körbe…..
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Semmi szükség a foci kiemelt állami támogatására. Bőven akad olyan terület, ahol ezek a milliárdok sokkal jobb helyen lennének. Heti szavazásunk. Szokásos hétvégi szavazás-összesítőnkben most azt mutatjuk be, mit gondolnak a Véleményvezér blog olvasói a magyar foci kiemelt…..
  87 éves a török köztársaság, és ki tudja, lehet, hogy hamarosan átveszi a helyét a kicsit több mint egy hónapos Iszlám Együttműködés Rendszere. Az IER népszavazás útján jött létre, lényege a következő: Törökországban eddig az volt a helyzet, hogy a…..